Ноември месец времето се мръщи, а МАЙчето се хили в къщи. Тема№20

• 28 001
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Привет и от мен !  Grinning
Първо  nbirthday на Оличка много здраве и късмет ти пожелавам!
katilias честото и лека бременност  Simple Smile
Аз също мисля за второ , но май ще си почакам защото и аз родох секцио , макар че хич не исках...но...това е положението  пък и аз имам да си свалям кг .
Айде ставам че имам куп работа пък и да напазарувам и аз памперси и пюрета имам... Simple Smile
 bye

# 91
Добро утро, момичета!
Още веднъж искам да благодаря на Минолтичка за отделеното време и за прекрасното оформление  love001
Честито на всички бебенца с месечинки и на рожденичките и рождениците!
Катилиас, браво на теб, искрено се зарадвах. Желая ти спокойна, лека бременност и прекрасно бебче на финала Hug
roni.k, ами  newsm20 за смелостта. При нас може и много да се смеете, ама и двете ни дечица не са планирани. Аз бях най-изненаданата от новините. Все се дърпах и си мислех, че има време, търсих си оправдания, добре че Бог си знае работата и така като се замисля родих децата си в най- подходящото време и с чудесна разлика според мен:D Напоследък се улавям, че мисля за трето дете, какво ли ще стане newsm78
На всички болни бебчета - много бързо оздравяване и много усмивки Hug
Относно килограмите - имам да свалям още 3 кг, бях качила почти 20 кг, усилия никакви не полагам, щото съм мързелива Mr. Green Обаче по цял ден разнасям почти 9 килограмовата Диана и шкембето ми вече се е прибрало.
Катринка, и на мен ми се прииска Grinning

# 92
  • софия
Честит рожден ден на Оличка!

vesi_vas,да ти е жив и здрав рожденникът!
katilias
,честито! smile3501

# 93
  • Пловдив
Оличка , честит рожден ден! Да си жива и здрава и много , много обичана!

Vesi_vas да ти е жив и здрав рожденика и много да те радва и слуша!

Кате , браво за чудесната новина. Желая ви едно здраво бебче през юни. Наистина е много смело решението за второ бебе с толкова малка разлика. Аз също много бих искала второ , но на този етап - в никакъв случай. Едва успявам с това да се справя , какво остава с още едно. Сама си гледам детето - бабите живеят в други градове , а без помощ от някого , това ще е много трудно. Догодина обаче , ЖЗ , ще започнем с правенето на второто. Аз самата имам и брат , и сестра , и винаги у дома е било много весело.   

# 94
Katilias, честито  bouquet Това е страхотна новина, пожелавам ти лека бременност.
Оличка, Честит Рожден Ден! Много здраве, любов и щастие!

Момичета, да ви попитам тиквата нали е зеленчук? Днес реших да давам на Калина пюре от тиква/за пръв път/, та се чудя колко да и дам Thinking Захранила съм със зеленчукови пюрета, плодови още не съм въвела.

Приятен ден на всички.

# 95
Момичета, да ви попитам тиквата нали е зеленчук? Днес реших да давам на Калина пюре от тиква/за пръв път/, та се чудя колко да и дам Thinking Захранила съм със зеленчукови пюрета, плодови още не съм въвела.

Зеленчук е не се притеснявай! Ако ползваш Хип - ако е зелено там дето пише месеца - зеленчук е, червеното е плод. Simple Smile
Аз  бих дала цяло, защото още на третия ден от въвеждането така постъпих. В крайна сметка ако детето си иска - давам. Simple Smile

# 96
Здравейте момичета, влизам само да ви поздравя за новата тема и се връщам да чета, че много сте писали. Първата страничка е страхотна. Всички бебенца са големи сладури. Много се зарадвах, че и нас вече ни има на първата страница. Може ли само да помоля Минолтичка, ако не я затруднява да замени снимката на Ема с по-нова, пък и по-подходяща за времето навън /тази, която е избрала е от преди 2 месеца/. Ще съм ти благодарна ако сложиш тази снимка http://ifand.snimka.bg/baby/ema.437677.15696986.
Аз цяла сутрин гладя. На малката гладя всичко, не само за фасон, но и да съм сигурна, че са сухи дрешките, че в това влажно време много трудно изсъхват.
Вие хубаво искате моята мома за снаха, но не знаете какъв таралеж ще си вкарате гащите. Малката още от сега проявява характер и за минута не стои сама да се занимава с нещо. Иска само на ръце да се носим. Спи по 20 минутки, презарежда батериите набързо и айде пак в на мама ръцете.
Искам да честитя празниците на всички, които са имали повод да празнуват през изминалите дни и ЧРД на Оличка.   bouquet
Айде започвам да чета.  Hug

# 97
ЧРД на рожденничката,мн.здраве,семейно щастие и послушни дечица newsm59
Веси,че3стито и на вашия татко-мн.да слуша,та да не му дърпаме ушите... Grinning
На бъдещата мама-леко бременеене,мн.здраве и здраво и послушно бебче на финала  bouquet
Айла,ти си герои аз ако бях сигурно и на мен щеше да ми стане лошо...
Честита 6-та месечинка на всички беборанчета родени на това число!
Много здраве и хубав ден на всичи-ние излизаме на двора на разходка,че на мен ми е студено-няма да излизаме,зашото докато се накумя и принца е заспал... Crazy

# 98
Здравейте  Hug
Мигле,мерси за закуската!Ето и едно обедно кафенце  Grinning
diana0880,честита ви 6-та месечинка!Здрава и красива да ти е малката Сиси!
Оличка,честит рожден ден!Честит рожден ден! Върви по пътя на живота, обсипан с рози и цветя и нека всяка твоя мисъл бъде сбъдната мечта!
Честит рожденник  на vesi_vas!
Славе,нали знаеш че вие ще сте ни най-близо.А пък аз като една  добра мама,се грижа около Влади да има повече моми,че като знам какви са претенциозни поне една от всичките да го Ареса  Grinning
Гале(немирница),дано бързо да го извади миличкия и да не се мъчи толкова!
Nijntje,много са ти сладки дечицата Heart Eyes
късметчето,милото детенце.Бързо да се справите с ушенцата,че знам колко е гадно.Аз като малка много страдах от ушета,всяка зима ме боляха и ми капеха капки.Не помня да съм пила АБ,но може и да съм!Дано да му мине бързичко на Дани  Praynig
Катилиас,чудесна новина.Пожелавам ти една много лека и спокойна бременност с много здрав,красив и послушен край!
Леле Aila и вие каква нощ сте изкарали  Sad,милата Ели! Радвам се че вече е по-добре и дано както казваш да е последен ден с висока Т  Praynig!
Това за сега  Simple Smile.Лек,спокоен и слънчев ден!

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 11:59 от plami213

# 99
Честит рожден ден Оличка! ЖЕлая ти здраве, щастие, късмет и само приятни моменти .
Честито и на всички други, които са имали повод последните дни. Най-искрени пожелания от мен.

Браво на Катилиас за смелостта , която проявява и и желая лека бременност едно здраво и добро детенце юни месец.
Успех и на другите мами, които правят бебенца в момента  Blush

# 100
Оли4ка, честит празник! Здраве, щастие и любов ти пожелавам!   bouquet

Веси, честито и на съпружието ти!   bouquet

Кати, честити ти две чертички! Смела жена си ти! лека и безпроблемна бременност и едно здраво и послушно бебе на финала!  Hug

Тиквата е универсално животно за мен  Laughing
Когато е в комбинация с картофи минава за зеленчук, когато я правих само с вода, ми беше плод  Grinning

# 101
Като прочетох поста на Дикси се сетих да попитам майките , които сами приготвят пюретата дали децата се запичат от тях. Моя мъник отказа да яде купените и реших сама да му направя зеленчуково пюре. Първия ден направих картоф с морков и малко кърма и детето се изака 1 път, на следващия ден му дадох отново картоф и морков, но с вода защото нямаше кога да се цедя и вече втори ден не е акал. Преди ми пълнеше памперса поне по 3 пъти, а сега  Embarassed

# 102
Аз до сега не съм й правила пюрета.Вчера й настъргах ябълка за пръв път  и не е акала от тогава, ама ябълката запича по принцип.А точно преди 10 минути й пасирах киви без семките.Хапна си и й хареса, ама такава физиономия правеше, нали е кисело че умрях от смях докато я хранех Crazy
Аз защо си мисля жълтите тикви и белите, де, да се водят плод newsm78

# 103
marsia, не е до домашни и купешки. Просто и моркова и картофа са запичащи. Аз затова когато давам тези зеленчуци, а засега са основно те, му давам и плодово - круша, сливи, че да балансирам  Grinning

Но и аз не съм от правещите домашни пюрета, де. Само тиквата, която правих.

# 104
От купените също давах картоф и морков защото друго неискаше да яде, но нямах този проблем. Дано да се изака ако не при първа възможност отивам до магазина за пюре от сливи  Hug

Общи условия

Активация на акаунт