въпрос към майките които си гледат близнаците сами

• 30 963
  • 341
  •   1
Отговори
# 225
Ох ,като ви чета ,направо се "успокоявам" Laughingстава и по-трудно като проходят....аз си мисля,че сега ,на 4 месеца ми е трудничко Laughingа до какв  възраст приблизително могат да стоят в количката навън ?Все си мисля като проходят ,че пак ще мога да ги извеждам с количка.или се заблуждавам?

# 226
  • София
Ами както ги научиш. Аз до две години не мърдах без количка, освен ако не излизахме само отзад на площадката. Моите още се возят в количката. Естествено все по-рядко и само за много дълги разходки, примерно цял ден в парка, но стоят, дори спят вътре.

# 227
  • Русе
И ние все още сме си в количка. Сега излизаме по обяд и спят там, а скоро като стане горещо ще излизаме сутрин и ще се прибираме следобяд за съня. Но със сигурност с количка, като се замисля сигурно и догодина ще е така, макар че хич не ми се иска.

# 228
и аз мисля като танини  Peace както ги научих. моите до близо 3 години си се возиха в количката, а имам да ходим на по-дълги разстояния, иначе пеша. но количката си е удобство, могат и да подремнат в нея, а не да се прибираш заради спането

# 229
  • Sofia
Не знам дали както ги научиш или зависи от децата, но моите и сега да ги сложа ще се возят с кеф. Ама нямам сили вече да ги бутам. Но активно се возеха до тая пролет, значи почти до 3 год.
На мен пък най-голямото предизвикателство откакто са се родили ми се струваше да стигна до градинката сама с две деца и две колелета. Струваше ми се невъзможно.  Joy А се оказа супер лесно. От 2 дни сме с колелета и стигаме по-лесно отколкото пеша.

# 230
e при нас беше страшно с 2 колелета. тони е бърза и не мога да я стигна, теди я е страх и кара бавно  Tired и аз се чудя след коя да вървя. сега теди не иска да кара, та е малко по-добре

# 231
  • Sofia
Аааа няма такъв филм при мене да не мога да го стигна щом сме на улицата. Кажа ли "спри" заковават на място. Аз си вървя спокойно, те карат на 1м пред мене. Като войници са.  Laughing В градинката си карат както искат, но по улицата не.  Naughty

# 232
при нас така като сме пеша, ма с колелетата нещо не функционира

# 233
  • София
  Ние също сме още с количка и това е единствения що годе безболезнен вариант да стигнем до където и да било. Само дето зора с бутането вече си е доста голям. Ама много тъпо ми стана като ходих на една среща на отчетната ни тема и една от мамите се изцепи пренебрежително "Ама вие още ли се бутате с тая количка!". За ССФ ранното махане на количката си е голям признак на зрялост, нищо че въпросната девойка 80% от времето я носеха ту мама, ту тати, а аз тогава бях сама с двамата.

# 234
  • София
Да бе, що не й каза да си гледа работата. Много е удобно, ако децата спят в количка- не се налага да се прибираш за следобеден сън. За съжаление, бръмбарите още преди няколко месеца отказаха да се возят. Всъщност отказва девойката, а младежът като види, че я свалям и той иска. А колко хубаво ми беше с малкия батко до почти 3г. в количката ...

# 235
miramar , аз такива ги пускам по пързалката  #Cussing out егати хората

# 236
  • Sofia
Я не обръщай внимание на такива глупости. И на мен до скоро целия квартал по домова книга и всичките роднини се изреждаха да ме пита Николай не е ли голям за биба, ама знаеш ли колко ми пука....
Аз да се похваля днес след като успях сама да ги заведа в Южния парк на велопоход с двете колелета, в най-голямата навалица и бях паркирала на почти километър от там и никого не загубих се самопризнавам за герой. Нищо че никой друг не ме признава.  Mr. Green

# 237
  • София
 Браво браво, дай Боже всекиму! Пораснали са ти момчетата. Не че и ти не си герой де  Mr. Green

# 238
  • хасково
Количката е удобство за майката,след като проходят,а не необходимост за децата.Аз я ползвах 1,5 год.и я зарязахме не пожелание,а защото я потрошиха от рипане,качване и слизане.Сега вече са с бегачи без помощни.Не да ги догоня,не мога да ги видя къде са.Обикновено не ме и чуват даже-толкова са далеч.Кръст не ми остана от качване на количка,а сега пъшкам под две колела и 2 торби с все такъмите за тях.Та има още за напред какво да разберем. ooooh!

# 239
  • София
Искаш да кажеш, че едно дете след като проходи може да се разхожда 5-6 часа без да се умори и не му трябва количка Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт