въпрос към майките които си гледат близнаците сами

• 30 960
  • 341
  •   1
Отговори
# 240
моите пък са култивирани и не скачат, не се чекнат и не беснеят в количката. винаги са с колани, така че количката си ми беше като нова  Peace

# 241
  • София
Ние сме с колелета за баланс от миналата година, преди това бяхме с едни малки моторчета пак за бутане с крачета. Движиме се анблок когато сме заедно и нямам проблеми , слушат като им кажа да замръзнат на тротоара пред сфетофар или когато пресичаме , после ги отмръзвам брррр и тръгваме. Имам проблем когато сме с бащата , но този проблем го имах и с кучето преди , защото бащата е проблемен  Twisted Evil. Количката я махнахме отдавна, някак психически узряхме всички за свободното движение на хора и ....

# 242
  • хасково
Искаш да кажеш, че едно дете след като проходи може да се разхожда 5-6 часа без да се умори и не му трябва количка Sunglasses
5-6 часа са доста дълга разходка мисля.2-3 часа е добре.Но предполагам че в София ви отнема доста време придвижването до място,удобно за разходка и игра.В по-малките градове това не ни е проблем.Ние излизахме по два часа сутрин и след обяд.Далечните разходки са ми 15 мин с колата.Така че не усетих никаква нужда от количка след 1.5 год.

# 243
Здравейте!
Понеже ще оставам пак сама, та се чудех може ли някой да сподели опит или да даде съвет, как да свалям за разходка от 4 етаж /без асансьор/ двамата пораснали младежи, че нещо не ми стига акъла Rolling Eyes newsm12

# 244
  • Пловдив
Живеем на 3-ти етаж. Аз все още ги свалям така:единият слагам в кенгурото, другият ми е в лявата ръка, чантата с багаж през рамото и с дясната ръка отварям, затварям, отключвам и заключвам Simple Smile Но, количката е долу в гаража и ни чака. Поставям първо свободния близнак от ръката ми в количката, после вадя и втория и така Simple Smile)) Или оставям свободния близнак прав до пейката да се държи и вадя този от кенгурото! По 10 кг сме вече, минимум, но нямам друг начин! Със сигурност мнооого съм заякнала   Wink

# 245
  • София
И аз правех като Илик, само че количката ми стоеше в колата. Другият вариант е да ги натовариш в количката и да ги свалиш на задни гуми. Тежко е, но все пак е някакъв начин. Peace

# 246
  • хасково
Най-добре е количката да е в гараж или в колата.А двамата с кенгуро и другия в ръката.Аз имам раница за дете за на гръб и кенгуро отпред.Но зависи ти самата колко си здрава.Аз бях,но вече нямам кръст ,който да държи.В момента съм на лекарства,че не мога да мръдна.Един ремонт ме довърши. Whistling

# 247
  • Русе
Аз ги смъквах със столчетата за кола, количката в колата. На 7-мия етаж сме, в 99% от случаите има асансьор, но все пак, а и има още стъпала от асансьора до навън, че и до колата. Поне можех да ги оставям на земята, за да отключвам/заключвам, да си почина и т.н. Носех  ги така до 1,3г, комшиите вече се майтапеха с мен, че ръцете ми стигнаха до коленете. Когато проходиха стабилно, а и като взехме големи столчета, вече почнахме да излизаме за ръце. И да, столчетата им умаляха още към 7-8 м, стърчаха им доста краката, но просто нямах друг начин.

# 248
ммммм да ще трябва да се купува кенгуру май newsm78 Иначе количката ми е долу на партера и е удобна.Чудех се дали да не ги свалям един по един, но не знам този вкъщи да не се контузи нещо и дали пък този в количката няма да разскача докато дойда с втория newsm12 newsm48

# 249
Един по един не става Аз съм на 3 етаж с асансьор а количката и до сега си е в колата до 1,2г бях като Меги

# 250
  • хасково
ммммм да ще трябва да се купува кенгуру май newsm78 Иначе количката ми е долу на партера и е удобна.Чудех се дали да не ги свалям един по един, но не знам този вкъщи да не се контузи нещо и дали пък този в количката няма да разскача докато дойда с втория newsm12 newsm48
Адашче,ако купуваш нещо сега,по-добре купувай раница за да го слагаш единия на гръб.Много по-удобно е.Тя е с конструкция-подпира се кръста ти без да притискаш детето на гърба.Аз водех другия с прохождащите колани и щото беше по-висок,откак проходи изкачва и стълбите.А аз го повдигам с коланите като чанта. LaughingНо  все пак стои на крака и можех да ползвам ръцете си ..Ако искаш мога да снимам раницата как изглежда и да ти я покажа.

# 251
Чак сега прочитам за раницата, но вече взехме кенгуру на Чиполино, удобно изглежда ThinkingЩе видим в Понеделник като тръгна да излизам...........
Имам един въпрос към кърмещите мами- вашите сучат ли нощем?
Моите синчета се будят по 2-3 пъти всеки и вече не знам smile3511, давам зор да ги отбивам, но мъжа ми не дава/ нали не кърми той/.Как да намаля ставането нощем или е мисия невъзможна? newsm45

# 252
Може би са още малки за отбиване младежите, поздравления за постигнатото дотук  Wink Разбирам, че ти е трудно с нарушен нощен сън, вариант ли е вечер да ги храниш малко по-добре (предполагам вече хапват и други неща) и да ги събудиш за едно бързо кърмене в полусънено състояние, преди да си легнеш ти,така може да се будят по-малко нощем  Peace Евентуално като се събуди единия дай и на другия, за да не се буди и той след това. 
А може би са просто жадни в тези жеги или търсят близост с мама, децата растат така бързо, после пък може да ти липсва кърменето Heart Eyes

# 253
Fata, наистина при някои от пробужданията пият само вода и пак зспиват, но в повечето случай мрънкат докато не дам гърдата Simple Smile Аз мислех да ги отбивам към годинка или малко по- късно, но като гледам какви са цицомани не ми стига акъла как ще стане!Май ще е голямо реване  ooooh! ooooh! #Crazy
Давам плодово пюре в 17-18ч после към 21-21,30 давам каша и после се кърмим, и пак се будят.
Според мен не са гладни просто им си поцоква и се будят.

# 254
Леле, страшно сми изобретателни ние жените. Носим всичко като хамали напред-назад, но няма как. И аз така носех от третия етаж по няколко пъти на ден.Като бяха малки с кошовете, едно по едно и после багажа. Оставях ги сами и в колата и вкъщи докато прибягам за следващото. Добре че не бяха три, че тогава не зная.....но при мен бе трудно да ги нося наведнъж, тъй като живеем в къща и стълбището е тясно, направо ужас. Количката си седеше в багажника на колата. Но това го преживяхме, стискайте зъби близнашки майки, вие сте най-великите майки на света, особено тези, които сами гледаме близнаците

Общи условия

Активация на акаунт