Банани за сега се въздържам да давам, че цяла зима освен банани и ябълки не знам какво ще яде. По два ми се струват много, но за нея, Дени не знам по колко яде по принцип. Да не му става тежко

Други хистаминови храни са - домати, ягоди и спанак. Проблема на тези храни е че имат способността да освобождават хистамин от клетките. От тук нататък вече Ра, може би ще обясни по - подробно какво се случва в организма
Затова давам поне през ден от любимите му банани
.Предписаха една камара лекарства-и доколкото разбирам грипа е класически,не свински,макар че доки нищо не каза.На малкия превантивно една доза оцилококциум.Една изпих и аз,че и мен ме наболява глава/дано да е от безсънието/.Стискайте палци с мен и се молете малкия да не се разболее,че както разбирам от каките най-неприятното на болежките им е адското главоболие,а това при едно бебе е ...
.

Изроди.
Както не можем да се предпазим от другия грип, така и от този не можем. Излишно е да се всява паника и истерия, а те това правят.
.Чак в първия момент като го видях ми се прииска и на мен да гушна едно такова малко вързопче
сега ще се борим с акита
Сварих морков за пюренце.Подсете ме какво друго мога да дам,картофки,ориз ?
по-малкото зло в случая!

Точно влизам да се "похваля", че удъртявам, ама гледам мълвата вече е тръгнала