ЮЛСКА мама Ива октомврийско бебе има! (тема 133)

• 26 124
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Супер, честито! Много се радвам  Hug

# 76
ЛенаLaughing
Ами не исках да бързам, закъсняваше ми (всъщност днес е 3ти ден от закъснението), доста раничко се тествах, но истината е, че още от края на последния цикъл имам усещане, че ще забременея. И двете чертички бяха категорични днес. Следобед ще ходя на кръвен тест, искам да е 100% потвърдено  Crazy

# 77
  • София
Ехааа, браво Милена !  Hug Много се радвам. Честито ! Лека бременност ти желая !  Simple Smile

# 78
Което става два пъти, ще се и потрети. Laughing Да видим кой ще е третия  с /+/ тест! Честито на Евридика, лека и спокойна бременност и здраво човече накрая.
С хистамините съм позабравила Embarassed. Банана на батето действаше много разхлабващо, особено при ежедневна консумация и имаше един период, беше около 2г, когато докато се усетя от какво е разстройството, минаха дни.

# 79
  • София
Миленчееее  Hug Честито миличка  Heart Eyes Каза ли на таткото?
Ей, много сте разведрили темата, ще ви чета вместо да гледам новините и да се панирам Crazy Тук е по-приятно Hug

Благодаря ви за топлто посрещане  Hug

# 80
Ole, Честит Рожден Ден! Много щастие ти пожелавам!  bouquet

Евридика, МНОГО се зарадвах за теб! Честито!!!  Heart Eyes

# 81
 newsm44 smile3501  love001 за хубавата новина на Евридика, айде коя ще е следващата....и Ра бременните са повече от 3  Peace

# 82
Знам, става дума, че тука за няма и 3 дни са 2 и до края на седмицата чакам да видя коя ще е третата.

# 83
Eвридика,честито-много се зарадвах че се сбъдна желанието ти за още едно детенце сега-лека бременност  Hug
Честит рожден ден,Оле  bouquet
Скорошно оздравяване на каките на Кики на Лучия и на Алекс на Ива
Тя Дени тръгна за Анталия и времето стана студено-днес за пръв път сме по дълъг ръкав и трябва да вадим по- дебели дрехи май Sad
Много хубави снимки от спа почивката-на Дуци още ги гледам де

# 84
Миленаааа Hug
Много се радвам за теб, а мен беж да ме няма, че тая зараза... И Ра дето вика за третия, пу да не съм аз Mr. Green Днес се събудих с гадене Joy Но после ми мина.

# 85
  • София
Евридика, много се зарадвах на хубавата новина! Спокойна и безпроблемна бременност ти пожелавам  Hug! Юлче се очертава, нали?
Сакси, дано си следващата, както и всички които го искат  Peace

# 86
Дуц, ти кога ще разбереш има ли резултат от гафа?

Евредика, честито! Орисвам те за момиче!

# 87
ДеЩо, очаквам да ми дойде на 17-ти, точно когато си направих тест с Анна преди 2 години #Silly

# 88
  • Добрич
Евридика, честито за положителния тест и лека бременност ти желая! Hug
И аз мисля, че положителните тестове още тази седмица ще станат 3 Thinking
Честит рожден ден на Олето!  bouquet
Дуци, снимките от спа-уикенда разгледах наведнъж, въпреки, че са толкова много! Всички дечица са много порастнали, а на Хелоин си личи, че сте изкарали много забавно Party
Честито прохождане и на Ивето на Рапунцел! Hug
Мамо Иви и аз се радвам, че Алекс е с вирус, а не със сътресение. Peace И Живко вчера падна от леглото както спи Cry То аз съм виновна, защото не го преместих в легленцето му, за да не го събудя и отидох за малко до кухнята Mr. Green Така плака милия повече от уплаха, но аз много се притесних. Не е повръщал и не е спал повече от обичайното, но беше доста нервен.
Лучия, дано каките се оправят по-бързо и не заразят малкият Кики Peace
Аз днес говорих с доки по телефона, за да го питам дали да водя Живко на ясла и той каза да изчакам тази и другата седмица, защото имало много болни деца и най-вероятно ще обявят грипна епидемия ooooh! Питах и какви са симптомите на свинския грип, защото запомнах да се поддавам на паниката, а той каза, че симптомите са същите, но протичат по тежко и с повече усложнения Mr. Green Каза да давам на баткото вит.С Фервекс и билкови чайове, за да се предпази до колкото може.

# 89
  • София
Хаха, и аз днес бях с гадене цял ден и пих капки против гадене Simple Smile Майка ми даже ме попита да не  съм бременна, като й казах Simple Smile Но НЕ СЪМ де, защото моето беше съпроводено и с главоболие, а и тъкмо ми свършва цикъла. Сега обаче съм по-добре. Дано не ме тръшне някое грипче само. Дано мен да не ме потретва въобще Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт