Фотография # 41

• 32 554
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
Другата седмица ще снимам едно бебе (ако ми позволят де Mr. Green) и днес правих тренировки с моето Mr. Green Ето някои от снимките

# 121
Ми, Шоши, тогава да благодарим на детето ти за прекрасните натюрморти, които създаваш и за които то е главен виновник!  Mr. Green
Майра, сега ще разгледам. На тъмбовете изглеждат прекрасно.

# 122
Майра , много ми хареса идеята ти  Peace Гледай да само избягваш да центрираш Wink  

# 123
Другата седмица ще снимам едно бебе (ако ми позволят де Mr. Green) и днес правих тренировки с моето Mr. Green Ето някои от снимките

Аз пък си събирам идеи за бебешки снимки;)))))))за първи път ще се пробвам живот и здраве на моето, но пък някои които набелязах са доста екстремни;))))))))))ще ги правя тайно, че ще ме помислят за луда;))))))(а сега ми трябва някой който да плете шапки, вече се рових в нета да понауча нещо повече за плетенето;)А сега мисля идеи за Натюрморт Laughingдаже сложих няколко плода да поизгният малко Party

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 13:36 от E.L.I

# 124
за снимащите бебета - един конкурс - Фотоконкурс „Бебета 2009″ даже има и награден фонд!

# 125
  • София
...а сега ми трябва някой който да плете шапки, вече се рових в нета да понауча нещо повече за плетенето;)...

за шапките - Калина им е спец Laughing
има и тема за плетенето, но специално за шапки ти трябва някой да ти покаже и за един ден си се научила.

# 126
Мацки, къде си пpавите бекъп на снимките?
аз си поpъчах 2 вътpешни хаpдиска по 1 теpабайт, но ми ги объpкаха и ми дадохда един външен и един вътpешен.
но външни вече си имам 2 по 1 теpабайт.
някои иска ли го ? 185 лв, 3 г гаpанция. не е ползван.

шапки много лесно се плетат. стига да има интеpесна пpежда и малко идейки. а в нета с идеи е пълно Simple Smile ако мога, ще помогна с удоволствие.

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 22:15 от Калинa

# 127
Шапки намирам в Етси  Crazy, последно поръчах бебешки за бъдещата племенница по $3; но не са пристигнали още, не знам колко са хубави. Миналата година поръчах от друг продавач, супер бяха.
http://www.etsy.com/shop/littleladybugstore?section_id=6545309

# 128
Малена има страхотни шапки, но аз все още не мога да се докопам Crossing Arms Маленааа  ruporuu

Да ви питам какво мислите:
http://www.flickr.com/photos/radinabambina/4087104658/
Чудих се дълго текстурата на кърпата да я махам ли Thinking
И това натюрморт ли е Mr. Green

# 129
Дуци, личи си къде си тpила текстуpата. твъpде бели ми идват чашките за дъpвената купа и текстуpата

# 130
Майра, много са хубави! бих пипнала цветовете леко. Успеш с бебешката сесия! Heart Eyes

Дуци, пренатоварено е според мемзащо не пробваш само с хляба

Ето една малка серийка от днес, пускам я за критика така че не ме щадете:)
http://www.flickr.com/photos/deni123/4087973436/

# 131
Наминавам да кажа едно мерси на всички, които ме посъветвахте кой Никон да избера... Понеже реших да се изтарикатя, тази година ще си искам коледните подаръци във вид на карти от Бест Бай и ще ми излезе много изгодно надявам се  Mr. Green..., а пък ако има и някоя разпродажбааа  Crazy... Хм, аксесоарите и те са си необходимост като гледам... а, Фотошоп от магазина $$$  ooooh! ooooh! ooooh! Stop.
Хубаво хоби, ама скъпоооо!!!

Може да съм заек тук, ама да кажа на Дуци моето мнение- само кошницата с хлебчетата, заедно с жълтата кърпа изкомпозирани по нов начин за мен правят чуден кадър на този фон...

Дъската с хляба, ножа и бучката масълце+ кърпата- тоже Simple Smile.

Хайде, да не ме биете и да няма "кибиците- вънка" предимно ще чета, докато не се екипирам, тъкмо ще ви опозная по- добре дотогава Wink...

# 132
# 133
  • Анкх-Морпорк
Умувам върху закупуване на светкавица. Канонските са по-скъпи.
Има разни решения на Сигма, Фалкън айс, Нисин. Дали по-скъпите им модели са добри?
Чета, чета, ама едно са технически характеристики, друго си е личен опит.
А и не намирам някъде да прочета теория "как да избера светкавица"  newsm78
Вие какво ще кажете?

# 134
  • София
firebird и аз ще чакам с интерес съвети и инфо относно светкавиците. Обмислям да си взема, но не съм сигурна доколко ще я ползвам...
шоши, разкошни са! Гледам и се вдъхновявам за конкурса Grinning Може би средната ми допада най-много...
Майра, много ми харесват снимките на малкото. Как успяваш да го накараш да позира така добре. Моята вече не мога да я накарам и да ме погледне щом съм с апарата...  Научила е всичките ми трикове и не се поддава. Упорито ме игнорира и се прави, че не ме забелязва, докато не спра да снимам.

Може ли мнение за обработката... Снимката не е добре, знам, но рано сутринта ме осени вдъхновение, а по-подходяща нямах:

http://www.flickr.com/photos/lexi1974/4088627195/

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 13:27 от Лекси

Общи условия

Активация на акаунт