Фотография # 41

• 32 466
  • 756
  •   1
Отговори
# 30
Здравей, Облаче Simple Smile Поддържам предложението за D90!

Аyreon - много приятно изненадваш на първо включване!
(Бари го разглеждах за часове, преди да продължим към Рим, много приятно място ми се видя!)

първата, Шоши, първата Grinning

излязох по задачи...и пак се замотах, после още 1/2 час Лайтрум, ще ме гонят от къщи скоро!

не мога да преценя коя обработка ми харесва повече  newsm78

# 31
  • София
Много нови хора виждам тук - добре дошли  Simple Smile

Страхотни снимки показвате, не смогвам да разгледам всичко. Надявям се скоро да имам време да изкоментирам  Laughing

Както вече споменах - нови снимки нямам, но пускам нещо старо като за членски внос:

Агентке,за мен с жълтото.

# 32
Запис. Вирусоностел съм и очите ми като фарове:  Shocked Пък ми се спииии от пустата хрема... Tired
Добре дошли на новодошлите.

За отчет два от снощно качените кадри:

Агентката мило ми направи комплимент, че като видяла една тиква, се сетила за мен.  Mr. Green hahaha Mr. Green

# 33
моби, абсолютно фотографска стойка има:))
Агентката и Малена коментирах във фликър.

# 34
Мерси за коментарите за парчето  Heart Eyes

Мишолина, нов ми е майспейса, стария го изтрих поради ред причини. Стингчо трябва пак да го адд-на, един от най-гениалните известни музиканти е за мен   Grinning

Коментирах във Фликр, много добри кадри видях, Малена ми направи особено голямо впечатление с лилаво-зеления тоалет Simple Smile

Фрий, оправяй се бързо.

Две снимки от мен, хелоуински  Laughing

# 35
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Хей, здравейте, много съм развълнувана от един свой кадър и моля някой да ме разтърси и да каже нещо критично, 'щото този път май се самозабравих Joy

Нигела, първата чак ме плаши - добро ч/б Peace

Фрии, портрета е чуден, кадрирането също многоми харесва, но една идея по- светличък биме радвал повече... От натюрморти на разбирам, ама шаренкото радва Peace

Агентке, нещо не ме радват последните Hug

Малена, кефи стайлингът на малката Peace

# 36
ayreon, силно включване, ама за добре дошъл няма ли да ни кажеш нещичко за себе си, с какво снимаш, някой стрийм някъде, ако имаш.. да се попредставиш един вид Peace

Да, имаш право! Тук съм не от вчера, но не съм бил активен от към постове... От няма и месец и половина съм татко и някак си вече се чувствам по-на място  Laughing От доста време насам снимам със сапунер модел 2002 г., по-конкретно Canon PowerShot G3 - добра камерка за времето и класа си, ала мога да снимам с всичко, което ми попадне, без да твърдя, че съм капацитет. Нямам претенции от класа апарат и марката, може би само Олимпус са ми по-неудобни, което не значи, че са лоши. Ако някой ден все пак реша да взимам DSLR няма да тръгна от тялото, а от обектива и тук ще дам мнението си относно въпроса на облачето: Всяка година излизат приличен брой тела от всяка марка и цената им пада доста бързо, докато оптиката е нещо, което запазва стойността и можем да закачим на различни тела, според това дали искаме ново тяло или такова на старо и така да отделим повече пари за обективи. Лично аз съм свикнал повече с Canon, но първия обектив, който бих си взел е Sigma 12-24 mm, защото ми харесва и защото става и за кропки и за фул фрейм. Трябва да призная, че пробвах тази "леща" най-напред с Никон.  Sunglasses  В края на краищата обаче не е толкова важно с какво снимаме, а как се справяме с наличната техника, а затова трябва добре да я познаваме, да имаме и фантазията да изцедим максимума от нея и не на последно място да имаме очи за фотографията, което ако не ни е дарба се постига с желание и практика.

Имах няколко стотин снимки във фото-форум.нет, но един хубав ден изгубих всякакъв интерес към този сайт, без да съм имал някакви дразги с някого или да съм недоволен от нещо - просто усещане. Там никът ми е Skic и в момента има една единствена снимка, правена с черно-бял филм Fuji...

Ето линк към галерийката ми в deviantart:
http://migrator.deviantart.com/gallery/

# 37
Здравейте момичета, разгледах новите снимки пуснати тук, разкошни са всички. )))

Искам да ви кажа, че не мога да вляза в старият си акаунт, и за това направих нов. Почти същият е, добавила съм повечето от вас в приятели, а името ми е Mirama!
ето линк
http://www.flickr.com/photos/44245366@N02/

# 38
много обичам, когато се активизирита така! нямам какво да покажа. изпуснах за снимане най-хубавата мъгла, която съм виждала от много време насам, но докато си дойде половинката, за да седи с малкия, да не го водя и него из гората, мъглата взе, че се вдигна.
asyalein, снимката е правена в тъмна стая, като светлина идва само от вратата отляво, както се вижда и на снимката. блена около 5 и скорост, колкото позволяват условията (малко я недоекспонирах, мисля). всъщност, преди да опозная по-добре апарата си и аз гледах на какви настройки са снимали другите, но истината е, че това не помага много, защото условията са толкова различни. ако нещо не разбираш, питай.
ще коментирам другите във фликр.  Hug

# 39
Агентке, на мен четвъртата (долу в дясно) ми допада най много тонално .

Nigella много хелуинско!

Malenna, стайлингът на малката е впечатляващ! 

Муцуна явно си запечатала със снимката някаква лична емоция Simple Smile

momo , жалко за пропуснатата мъгла.  Аз чакам с нетърпение да ни покажеш пак някое северно сияние.

ayreon , ако имаш желание си направи акаунт във фликр. Така ще можем да виждаме нещата които качваш и да коментираме.

# 40
Като не снимам, поне да ви чета  Mr. Green

# 41
И аз имах проблеми с акаунта ми във Фликр и се принудих да си направя нов. Ще помоля пак да ви аддна, за да не изпускам новите ви неща. Качих няколко снимки от преди месеци, колкото да има нещо Peace

http://www.flickr.com/photos/34496152@N07/4071995608/

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 14:47 от felicidad17

# 42
празен запис от мен, обещавам да кача малко снимки скоро... пак съм назад с материала Rolling Eyes

# 43
# 44
Здравейте на всички,
толкова хубави снимки виждам...

Ето и моя скромен членски внос, вече на снежна вълна

Ако имате предложеия за обработката, ще се радвам да си чуя  Hug

my boy,  нататък има и още, ако на някой му се гледа  Peace

Общи условия

Активация на акаунт