Фотография # 41

• 32 513
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
Чак съм озадачена какво ви харесва в снимките му. Хич нямаше да го забележа. Може и аз да не разбирам, обаче любителското ми око не се задържа на снимките му.

ееее Малена, чак съм озадачена пък аз сега.  Да, не е Джеф Аскоу, наистина, но прави много артистични неща. На професор Абаджиев снимките от сватбата видяхте ли?
А теб какви те впечатляват, докато сме на тази вълна, че ми стана любопитно?

# 616
Аз много харесвам чб фотографии на Бони  Peace

Една снимка за критика и коментари относно кадриране, цветове и др. Rolling Eyes  Хлапето позираше много изкуствено и не успях да го накарам да се отпусне, ама и тя баба му не спираше да дава съвети,  къде да застане на къде да гледа Crazy

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 10:40 от шоши

# 617
Явно вкусовете ни са различни, детските пък още по-малко ми харесват. За ч/б пък и друг път съм казвала, че не съм фен.
Нямам любим автор в тази област, може би защото вече съм минала този етап от живота и не са ми интересни.
Не ме разбирайте погрешно, и аз съм по-грозна от мис БГ, обаче това не може да ме накара нея да я харесам. Все си е грозна.

# 618
На мен ми харесаха детските, щото има уникални муцунки запечатани. Докато аз се науча да снимам така ще мине време, пък после ще видим. Иначе лафа на Малена за Миц България много ми хареса  Peace

# 619
На мен ми харесаха детските, щото има уникални муцунки запечатани. Докато аз се науча да снимам така ще мине време, пък после ще видим. Иначе лафа на Малена за Миц България много ми хареса  Peace

Какво има да се учиш, то това си идва от детето, това са случайни, откраднати кадри.

# 620
Да ви напомня само, че има тема за конкурс. Темата е от Ели, но никой не взема отношение. Нито се качват снимки нито пък има предложение за смяна на темата. Притеснявам се, Ели да не приеме нещата лично и затова качвам снимка

# 621
бих се включила с удоволствие, но темата за мен е трудна, ще се радвам на вашите постижения. То поне едно 5д да имах ,да се пробвам......

шоши, много приятна гама!

# 622
Винаги е така с конкурсите; първо се мисли, дебнат се шедьоври, и чак към края се качват снимките  Mr. Green Нищо лично, има време до срока (аз дебна кадри още).

Напомням да събирате сили за всекидневно пред-коледно снимане; ще пусна новия "проект" до няколко дни, започваме на 1-ви декември. Изтупайте рецептите за сладки, измислете концепция за фотогенична и "боке-правеща" домашна коледна украса, купете хартия за подаръци, вземете шапки за децата....мда  Sunglasses

# 623
Мише всеки ден ли ще се снима? Моля те имай милост  Praynig нека да е кой когато му дойде музата  Wink

# 624
шоши  Joy няма да се разжалваме пред строя, ако на някой не му се снима всеки ден. Броенето на 24 дни до Коледа си е традиция, нали си виждала детските календари с шоколадчета  Mr. Green (нека не задълбаваме дали е католическо)
http://en.wikipedia.org/wiki/Advent_calendar

аз правя серия коледни картички, и определено ми е коледно вече  Laughing

# 625
страхотно, аз вече имам концепция за картичка с Малена, само да ми е усъществи, че модела не е много съгласен. Майка ми вече плете....Simple Smile

# 626
Здравейте на всички!
Благодаря на   Free Soul , че  ме покани в тази тема. Приех без да се колебая много:)
Поздравявам всички, защото тук много ми хареса не само защото има какво да види човек, а и какво да научи.
Още веднъж поздрави на всички и успешен ден

# 627
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Шоши, котето много сплашено ми изглежда, ръцете така са го хванали все едно всеки момент ще пробият кожата и ще влязат м/у ребрата. Момиченцето е хубаво, но някак стегнато седи.

Аз отдавна почнах с коледните, но това, което искам да направя е невъзможно, защото Александър вече като ме види с апарата крещи "не ме тимай" пък какво остава да гушне брат си с нахлупена джудженска шапка та и да ми се усмихне Joy

Добре, че Румбата е душица, само да не се лигавеше толкова ooooh!

# 628
много е хубав
още помня на Ал коледната сесия с пеpлите Simple Smile

част от мойте снимки за Анджи:

http://www.flickr.com/photos/kalina_me_snima/sets/72157622751685249/

# 629
И аз продъжавам да опитвам за Коледна картичка за роднините, ето поредния напън:

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 19:01 от Дуци

Общи условия

Активация на акаунт