Фотография # 41

• 32 496
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
Шоши, може да е само марката!
Канонските гадове ми искаха 300 долара за марковото, аз си купих от ИБей за 20 пари от Хонг Конг, може същото, което и оригинала, но е куче марка...доволна съм, проблеми - никакви!

# 76
Да се запиша за да знаете, че ви следя  Wink

...и за да не е гол запис съм документирала последното пълнолуние, следващото е 2 или 3ти декември.

# 77
и аз си купих куче марка дистанц., жично де, и не работи вече. може да е до късмет. но 300$ няма как да дам за такова нещо!

хаха, асол, и аз искам тилт, провери ли им цените??  Mr. Green

ето ви нещо различно от обичайното ми амплоа  Wink

Exposure:  0.003 sec Aperture: f/2.0 Focal Length: 85 mm

# 78
ехооSimple Smile аз пак изоставам с четенето.. поне по темата
струва ми се че и аз имам няколко дед пиксела.. червени точки, виждат се доста на по тъмни снимки, на светли не се забелязват изобщо.. чудя се дали да го нося да го оправят..
нямам нищо за показване пак..надявам се да не ме изпъдите. Embarassed

поне гласувах по конкурса Simple Smile наистина ми беше много трудно да си избера, всички снимки бяха супер, чакам с нетърпение новата тема, трябва ми вдъхновение  Crazy

# 79
девойки и жени, и аз помъдрях с една година. виртуално ви изпращам нещо вкусничко и сладко (а ла Лоис).

нямам снимки, но с нетърпение очаквам коледния проект. по други поводи преглеждам стари сапунерски кадри и си харесах това:

# 80
Momo, честито помъдряване! Много здраве и продължавай да ни радваш с прекрасни снимки  bouquet

# 81
момо, да си жива и здрава, пожелавам ти много усмивки и много светлина в обектива:))

# 82
Момичета простете за глупавия въпрос, ама някой ще ми обясни ли с 2 думи - какво повече дава дистанционното от самоснимачката ?  newsm78

# 83
Момо, жива и здрава, много усмивки и късмет!  Hug

Дистанционното за Пентакс с производител Пентакс е 30 лв, не мисля да търся по-скъпи.  Mr. Green

# 84
Момо, честито! Много любов и вдъхновение за снимки! Simple Smile

# 85
Честит празник, Момо! Късмет, щастие и всичко най-най-хубаво!

=================
Победител в конкурса е Лекси; чакаме новата тема. На 2-ро - 3-то място са Джали и Момо. Честито  Simple Smile

# 86
Момичета простете за глупавия въпрос, ама някой ще ми обясни ли с 2 думи - какво повече дава дистанционното от самоснимачката ?  newsm78

Самоснимачката ти дава макс 10 сек. и снима.
дистанционното колкото си поискаш.
някой намеpил ли е дистанционно, което да снима веднага, тези които гледах, всичките снимаха с 2 сек забавяне?

Момо, пpекpасна   bouquet  bouquet  bouquet

# 87
Калина, благодаря че ми отговори. И аз си мислех, че само това е разликата. Както и че можеш да щракаш 5-6 кадъра и колкото си поискаш един след друг, без да ставаш и да наместваш самоснимачката. Но тъй като се споменават цени за дистанционни по 300 $, се зачудих дали сумата се оправдава с "мързела"  newsm78

# 88
Калина, благодаря че ми отговори. И аз си мислех, че само това е разликата. Както и че можеш да щракаш 5-6 кадъра и колкото си поискаш един след друг, без да ставаш и да наместваш самоснимачката. Но тъй като се споменават цени за дистанционни по 300 $, се зачудих дали сумата се оправдава с "мързела"  newsm78

има и по-евтинки. на неисвестни китайски пrоизводители  Mr. Green ама какво... не е леща все пак....

# 89
Аз си купих от ибей някакво дистанционно, за 40 лв. беше някъде може би и сега не работи Close Не знам какво му стана, може и от батерията да е, но е някаква много странна и не съм търсила. На приятелката ми взеха още по-измислено, за около 15 лв. и все още работи мисля, но трябва да се насочва под точно определен ъгъл към фотоапарата, за да го хване.

Общи условия

Активация на акаунт