Фотография # 41

• 32 482
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
Веси,  благодаря,  не ти трябва да гледаш оригиналите Joy, яко са обработвани снимките.
Има хора дето почти го докават само със снимане, но аз не съм сред тях за сега:)))
За светкавиците- защото вградената светкавица буквално "изпържва" детето, сега може да не ти прави впечатление, но като погледаш снимки с времето веднага ще разпознаваш кога е използвана вградената светкавица, прави много силни сенки  и изобщо я няма онази мекота, която се постига или  с добра светлина или поне  с допълнителна светкавица.

# 676
за снимане с вгpадена светкавица ... може да се снима на М с по-бавна скоpост, за да може да се освети и фона отзад, за малко по-pеален ефект. самата светкавица също може да се намали, с колкото е нужно. (пpоба-гpешка е метода на изчисление)
Може да се напpави "шапка" от полупpозpачна чаша за вода (пластмасова) за pазсейване на светлината, да е малко по мека сянката.

най-добpе е pазбиpа се външна светкавица, отpазена в бяла стена (веси, това си го виждала... макаp че и белите стени липсват понякога Wink )

# 677
поздрав от една провалена коледна сесия, запазвам си правото на втори опит!

Джали, пак убийствен портрет. Сега ме загложди люпопитството за оригинала. Mr. Green Важен е крайния резултат, аз много бих искала да умея да орбаботвам като теб / не е натрапващо, деликатно е/

asyalein,  добро изпълнение!

# 678
малена,  отиде ми реномето Joy ще го покажа под снимката във фликъра:))

Последна редакция: нд, 29 ное 2009, 23:35 от Jaly

# 679
малена,  отиде ми реномето Joy що го сложа като линк във фликъра:))

аааа. недей!
не искам да се депресирам!:)

# 680
Аз още не мога да измисля нещо за Коледната сесия;(((((добре ,че има още време Hug

Забравих да ви кажа, че трето дете пак ще ми е момиченце Laughing

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 10:17 от E.L.I

# 681
E.L.I  Laughing супер новина; здрава и лека да е докрая. Четвъртото може да е момченце  Sunglasses Много са интересни тези с широкоъгълния, и ме радва, че няма коледни шапки  Simple Smile

Хайде, честит ви понеделник, да е светла и фокусирана седмица!

# 682
E.L.I  Laughing супер новина; здрава и лека да е докрая. Четвъртото може да е момченце  Sunglasses Много са интересни тези с широкоъгълния, и ме радва, че няма коледни шапки  Simple Smile

Хайде, честит ви понеделник, да е светла и фокусирана седмица!
Четвъртото няма да е от мен; Laughing Laughingоще от сега заявих, не че не искам, ама няма да мога, защото раждам със секцио Rolling Eyes
Аз много се чудих за тези коледни шапки дали да сложа, накрая не я използвахме, но ще трябва нещо по коледно да измисля Laughing
Поздрави на всички и много прекрасни снимки с коледно настроение ви пожелававам Hug

# 683
ooooooooooo, Ели, ще четете  " Три сестри". Просто е страхотно!!!

# 684
Напомням, утре започва пред-Коледното снимане. Качих условията и новата тема тук ("24 дни до Коледа"):
http://www.flickr.com/groups/not365/

Ако някой не е член на групата и иска да участва, да се присъедини (join - от началната страница на групата във фликр).

Пуснах и вдъхновителна тема, ако искате да се разпишете: http://www.flickr.com/groups/not365/discuss/72157622904666722/

# 685
  • София
Елииии, прекрасна новина!!!Супер, от скоро и аз си мечтая за още едно момиченце, ама да има кой да ми го роди  Grinning

мишолина , а защо има вече толкова снимки в коледната тема?

Malenna , да ти имам провалената коледна сесия LaughingАмбицира ме да кача моята провалена, само да ми останат няколко минути довечера

# 686
Може да се напpави "шапка" от полупpозpачна чаша за вода (пластмасова) за pазсейване на светлината, да е малко по мека сянката.

Става и с хартиена кърпичка или салфетка пред светкавицата  Mr. Green

Ели, честито

# 687
  • София
raly , а с парченце от аватара ти става ли? Mr. Green

# 688
  • Стара Загора
raly , а с парченце от аватара ти става ли? Mr. Green
Нцъ...това на аватара и е нещо специално...за специални места Wink

# 689
Eli,
трябва да пробваме и евентуално да го патентоваме  Mr. Green