Фотография # 41

• 32 481
  • 756
  •   1
Отговори
# 690
ели, прекрасна новина! три момиченца! много, много лека бременност ти пожелавам.

рали, да използвам, че си влизала наскоро и да те питам пак за светкавицата - 800 няма по тукашните магазини, а само 900. няма ли да ми е много голяма тя? коя от двете е по-добре за моите домашно-битови снимки - 600 или 900?

все още се чудя за коледния проект. иска ми се да се захвана, но ме е страх, че няма да имам възможност да снимам всеки ден и ще го оставя по никое време. ще го мисля до утре Simple Smile.

# 691
 newsm78...мойто чудене историческо стана вече...ама така е ,като си нямам никаква представа какво да гледам при избора на апарат. Ето за последно да ми препоръчате кой от тези да взема?  1   http://911.bg/a2/canon-powershot-a640-3137513.html      2    http://911.bg/a2/photo,-canon-powershot-s5-is,-8mpixel,-12xoptical,-4280482.html   тъй като са по 380 всеки (втора употреба). Какво точно да гледам като си купувам апарат втора употребе?

# 692
Ели, честито! Много ми харесват снимките ти с новия обектив.

Асол, обработката на повечето ти снимки ми се струва в повече Peace Една мама от отчетната ни пусна нея и детенцето си http://www.flickr.com/photos/ribkabananka/4131484815/in/photostream/

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 19:49 от Дуци

# 693
Благодаря момичета Hug

# 694
E.L.I леко бременеене и едно е сигурно- свекърва няма да ставаш  Wink

# 695
E.L.I леко бременеене и едно е сигурно- свекърва няма да ставаш  Wink

хи хи хи, това беше много весело, не се бях сетила;)))))))))  bouquet  bouquet

Ана-Мария(голямата ми дъщеря) се разсърди, че не съм я снимала скоро и сега мисля серия за нея;))))))))

# 696
  • София
Репликирам на Малена с моята провалена коледна сесия  hahaha

# 697
E.L.I. сега забелязах в подписа ти- Ивайла на 3г и половина ли е? Винаги съм мислила , че е колкото моето диване!?

# 698
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Eli G, страхотна ти е серията, а Михаела е чудна и на трите кадъра Peace Сега ще ме накарате да пусна моите да видите що за провалена сесия имах пък аз Joy

Ели, дай я тази хубавица цветна. Много як този широкоъгълен, жестоки кадри си напускала Crazy

# 699
  • София
Сега ще ме накарате да пусна моите да видите що за провалена сесия имах пък аз Joy

давай, аз ги бях отписала тези кадри, но заглавието на Малена ме вдъхнови, мен, най ме радва как се вижда промяната в лицето на Михаела - първо усмихната, после една такава изкуствена усмивка и после като писна бебето - една стресната такава  Joy

# 700
Асол, обработката на повечето ти снимки ми се струва в повече Peace Една мама от отчетната ни пусна нея и детенцето си http://www.flickr.com/photos/ribkabananka/4131484815/in/photostream/

Tired уф...

# 701
EliG, твоята е готова за изпращане  Joy

Ето моята; имам и по-разревана на Антон, но сърцето ме боли като я гледам, и бабиерите ще се потресат, ако я видят във фликр:

# 702
Ели, уникални са!!! Едни от най-готините ти снимки ! Обожавам кадpи с чувство за хумоp.

Ели, много сполучливи и стилни са девойките и снимките им. честита щеpка.

кайо и саpа снимах и аз вчеpа....
на 30 кадъp започнаха да ме замеpят с шапките Joy
после само саpа снимахме, а кайо се кpиеше зад нея да я стpяска... коpонен номеp му става да пpобягва неочаквано в кадъp.

# 703
Ели и на мен ми харесват
Нищо провалено не виждам. Само рамката не ми допада много, но с по-семпла рамка и без часовете, определено бих го пратила като картичка  Grinning

Момо, в какъв смисъл голяма SB-900?
Сега прочетох, че е наследника на SB-800. Хубави неща пишат

На моята (SB-600) менютата са ужасни.
Сменянето на настройки по никакъв начин не е интуитивно. Трябва да се помнят клавишни комбинации

# 704
E.L.I. сега забелязах в подписа ти- Ивайла на 3г и половина ли е? Винаги съм мислила , че е колкото моето диване!?
Да 3г. и половина Hugно изглеждат и двете по големи за възрастта си Hug

Общи условия

Активация на акаунт