Автоимунен тиреоидит на ХАШИМОТО (10)

• 108 076
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
Да, в първата аптека, в която влязох.  Peace Мился да си взема и чемерика, четох и за нея хубави неща.

Клеми аз миналата зима си направих голяма беля с тази чемерика, цялата ми глава пламна в плюски /като варицела/ и след това зверски ми се обели кожата на главата, естствено и косопада ми се усили,  ужасно беше, докато се оправя бая зор видях. Чемериката е отрова и не бива да се експериментира с нея.....

# 436
Да са живи и здрави и бебчо и цялото семейство! baloni

# 437
  • София
Честито на мама Gerundiq! Да й е жив и здрав сина!

Диди, благодаря, няма да експериментирам! Hug

# 438
Чемериката е отровна, да. Трябва да не се предозира. Иначе навсякъде твърдят, че е полезна за косата. И май в доста лосиони е включена.

# 439
  • Бургас На пресечката за Рая
Честито на Gerundiq!!! Да е жив и здрав малкия Николайчо!!Много здраве и на щастливите мама и татко!

# 440
  • Пловдив
Честито за новото бебче в темата! Радвам се, че още една Хашимотска бременност завърши успешно! Това да даде стимул и надежда на всички, които искат да си имат детенце.

Абе Диди6, ти откъде научаваш първа тези новини? Да не "работиш" като папарак?

# 441
Честито момченце, Gerundiq! Да е жив и здрав Николай, много радост да ви носи Grinning

Моето Хашимото не ще да се кротва, все пак съм свалила ТСХ от 30 на 8, ще видим утре какво ще каже доки. вече се притеснявам да кърмя с този Еутирокс, сигурно ще ми вдигне дозата още Sad. А бебка е змей ненаситен Mr. Green не иска АМ и само мен признава...

# 442
Момичета, я бързо да си признавате:

родили през 2009 г. - Мечо Пуух, Айсито,  Реню и Герундия
чакаме 2010 г. - Каролин@, Прасунчо, Слънчева

Още имахме newsm78

# 443
Мерри чакаме също...

# 444
Толкова е хубаво като се появяват нови бебчета , да са живи и здрави всичките и техните силни мами  Hug Забелязвам обаче , че в последно време , всъщност откакто аз следя темата , всички бебчета са момченца  Simple Smile

# 445
Сега съм си купила пчелен прашец, четох някъде за положителното му въздействие върху хормоните и по-специалон върху половите и само да намеря текста ще го пратя и тук, може на някого да е полезен. Хубава седмица желая на всички
Непременно дай линк, аз имам в хладилника пчелен прашец купен от преди да разбера за хашимононо, но не го пия че не знам дали няма пък да вреди....

Честито бебче! Дай боже всекиму  Heart Eyes

Да ви попитам все пак, ако някой може да ми отговори.
На 09. Окт съм изследвала за първи път ТСХ - 4.43 (реф 0.27 - 4.2) МАТ 148.2 ( реф 0 - 34 )
Почнах от 13 Окт да пия Л-тироксин по 25 мг и изследвах ТСХ на 27 Ноември, резултата ми беше 2.84 (реф 0.27 - 4.2) . Понеже това е към 46 ден някъде, доктора каза да не очаквам по-рано от 45 ден промяна мисля да го изследвам след още 1 месец и тогава да ида на лекар.  Гинеколога ми каза, са ида да питам още сега дали да не увеличат дозата.
Как смятате, може ли да слезне още като изчакам или след 45 дни показва до къде са стойностите и не се променя? Проблема е, че чакам да влезнат в норма, за да започнем евентуално инсеминация, но пък не ми се прибързва с увеличаване на дозата ако така има шанс. И без това по празниците няма да работи клиниката и този цикъл ще го пропуснем.

# 446
  • София
Толкова е хубаво като се появяват нови бебчета , да са живи и здрави всичките и техните силни мами  Hug Забелязвам обаче , че в последно време , всъщност откакто аз следя темата , всички бебчета са момченца  Simple Smile

Аааа, мойто ще е момиченце....надявам се де... Mr. Green

Честито ново бебенце в темата...  bouquet

Птица   Hug... Мерси, че си се сетила и за мен....макар и рядко да пиша, не ви изпускам от поглед... Wink

Желая на всички, които се борят за бебенца, да им се сбъде мечтата по Коледа... Hug

# 447
  • Сред мелниците
Намалена имунна защита, свръхимунитет, автоимунни.

Цяла вселена.

Записвам се да следя темата.

# 448
Добро утро хашимотки,
Честито на Gerundiq!!! Бързо възстановяване на мама , на бебо много здраве!

# 449
Здравейте момичета,

Нека и аз да се похваля...най-накрая свалих TSH от 13.6 до 4.43 при референтни стойности (0.25 - 5).
Бях на Еутирокс 75 мг около 2 месеца, сега минах на 50 мг.....не сам ходила още на лекар, сама си намалих дозата.
Мислите ли че 50 мг е висока доза при ТСХ 4.43. Питам ви защото не знам дали ще мога да отида преди празниците на лекар.

Поздрави на всички и приятни предпразнични емиции!!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт