Автоимунен тиреоидит на ХАШИМОТО (10)

• 108 087
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
  • София и там където не се пуши
Това, което мнооого ме плаши, е ужасния косопад! Косата ми пада с кичури и не знам какво да предприема. Някой от вас имал ли е подобен проблем и как го е преодолял?
Ще съм ви благодарна за всеки съвет.

На мен ендокринолога ми каза, да пия пролет и есен по една опаковака подходящи витамини и каза, че Мерц е добре (аз го попитах), но всеки може да реши, кои са подходящи за него.

# 556
Браво, ПисанкеHug Както винаги си железна, на линия и в помощ на нас.../дето чакаме наготово/  Embarassed И аз ще се възползвам от инфото за косопада, че навсякъде в къщи мои космалаци...  Rolling Eyes

# 557
Браво, ПисанкеHug Както винаги си железна, на линия и в помощ на нас.../дето чакаме наготово/  Embarassed И аз ще се възползвам от инфото за косопада, че навсякъде в къщи мои космалаци...  Rolling Eyes

Благодаря !  Embarassed

Понеже вносните ампули против косопад са скъпички, мога да кажа едно по-просто средство, което помага. Отвара от коприва или коренчета на коприва. Варят се две супени лъжици и след всяко измиване се облива косата. Това помагало и Клеми може да каже.
Аз преди време си купувах български ампулки с извлек от коприва, много ми памагаха и не бяха скъпи, но вече май ги няма, защото не мога да ги открия по аптеките.

# 558
Весело посрещане на новата година на всички! Желая ви здраве, любов и топлота в семействата и нека 2010 донесе на всички ни поне по една сбъдната мечта Hug
http://vbox7.com/play:eb73e963

# 559
ЧЕСТИТА НОВА  ГОДИНА !!!!!

ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ВАС 2010 ГОДИНА ДА БЪДЕ ЗДРАВА И УСПЕШНА, ДА БЪДЕ ИЗПЪЛНЕНА С ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ И УСМИВКИ!!!!!!!!

santa2

# 560
Честита Нова Година!
Много здраве,късмет,любов,сбъднати мечти и прекрасни моменти!

# 561
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!Нека ни донесе много здраве,любов и щастие!

# 562
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ Hug НЕКА ДА Е ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И УСПЕШНА!

# 563
  • София
Честита Нова 2010 Година!
Бъдете здрави,щастливи и много успехи и късмет във всичко да имате!

# 564
  • Пловдив
Честита 2010 година!
Най-искрени благопожелания за здраве и сили,
за ползотворни дела,
за топлота и доброта - дарявани и получавани,
за дни на радост с усмивки и веселие,
за мигове на сбъднати мечти.

# 565
  • ВАРНА
Честита Нова 2010 Година !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 566
На многая лета! Heart Eyes

# 567
  • София
Честита Нова година! Пожелавам здраве и щастие! Нека има само хубави моменти!!!

# 568
ЗА МНОГО ГОДИНИ!!!

# 569
Честита Нова Година!!! Да ни върви само на хубави резултати, да имаме много щастие, късмет , усмивки и любоооов!!! Обичам ви момичета!

Общи условия

Активация на акаунт