Юлски бебчета - 14

• 25 264
  • 730
  •   1
Отговори
# 15
# 16
МамбBlush  Честито ви спящо дете Laughing

# 17
Sandra, благодаря за новата тема!   bouquet

Аз може да се присъединя към срещата в Аутлета, тъкмо ще съм взела каката от училище  Simple Smile

# 18
  • Русе
 Sandra_19_84   Hug

Запис и от мен,аз съм от активно четящите  Joy

Утре ще нося бебешки изпражнения за изследване,защото пак ака пяна малечко.

Hug     за Всички месечинковци !!!

# 19
 Sandra_19_84   Hug    bouquet

TANI80, дано нещата се уредят без хирург!

# 20
Sandra_19_84, smile3501
MAMA MISHE,много е хубаво да имаш под ръка някой,който да ти гледа бебето,когато ти се наложи,но тези техни постъпки са много гадни-защо не поговорите с тях?  newsm12
Деянова,Дани се буди по 1 път през нощта-някъда около 4.30-5ч.,за да яде и пак заспива до към 8ч.

# 21
medula ти и друго детенце ли имаш? Blush

# 22
Хайде и от нас  Hug в новата темичка!
Благодарим на Сандра   bouquet  bouquet  bouquet за местенцето за сладък лаф. Ние цяла сутрин миткахме с Владето и сега пак излизаме  Embarassed Rolling Eyes, то ако имаше кой да сготви щях да се прибера като се стъмни, ноооо..... няма как  Flutter Party
В момента Влади се буди като новороден в 2\3, в 5\6 и след това към 8.30 часа. И всеки път яде  Shocked Shocked Shocked
От няколко дни откровенно мрънка от време на време, дъвчи бибата, дъвчи цица  ooooh! #Cussing out Embarassed и ако има как ще си пъхне и двата юмрука в устата #Crazy и се слюнчи здраво, определено си го мъчат венците според мен, защото зъби никакви не виждам  Twisted Evil колкото и да гледам. Малко раничко ми се струва, но ....
Среща в сряда ще има нали?

# 23

С малко закъснение, но от сърце честити месечинки на Мария, Петя, Антоний и Симеон! Здрави, весели и спокойни!
Да са честити и месечинките на Катя, Боряна, Полина, Валентина, Александър и Калоян. Много  Hug от нас с Мони

Ние след като два дни се борихме с температурата и грипа, вече каката е добре. Затова пък след двуседмичен спокоен и щастлив период, Моника отново я боли коремче и е с колики. Във връзка с това, Карелиа, ако имаш време и желание, моля те опиши коликите на Нико, да видим дали са същите като при Моника.
Сега ще се опитам да ви изчета.

# 24
Деянова - Коси  заспива около 19,30-20,00 и се буди кам 5-6 да яде, заспива и вече към 8 се събужда.

# 25
Здравейте!

Сандра, благодаря за темата, само добави линк към старата тема в архива.  Hug

Фелисити, аз този кон с алергиите съм го яздила с каката. При нея наистина си беше алергия - хранителна и към полени. Но по принцип преди да се заговори за алергия трябва да се уточнят някои други неща. Първо - при бебетата вирусните инфекции са по-продължителни, може да мине повече от месец докато се оправят както е писала Ели. От една страна те са много малки и трудно преборват болестите, от друга страна постоянно лежат и всичко от нослето се стича в гърлото и ги кара да кашлят. Второ - при предразположени кам алергия деца, вирусът може да провокира алергична реакция без тя да е първопричината за заболяването. По отношение на симптомите на алергия, педито ти е право - не са само обриви, може да бъде оток, кашлица, хрема /бистра, като вода/, червени петна по тялото, лишеи и т.н. Липсата на температура и дълго време продължаващите хрема и кашлица наистина наподобяват алергия, но само специалист може да постави точната диагноза. За съжаление за София не мога да помогна с координати, за Варна знам. Всъщност, сега докато пиша ми идва една идея в главата, но нея ще ти я  кажа на лични.

Честити месечинки на всички бебета!   bouquet

Джил, все забравям да ти благодаря за помощта при подкарването на плейъра.  Hug  Ама, този Бейби Айнщайн е много олигофренски, бе! Сега изтеглих Телетъбисите и Барбароните, те поне са по-сладурски  Simple Smile

Лилчо, Медула е с 3 броя  Laughing

# 26
milasara -след спортния час в неделя, по-добре си запази час за понеделник за масаж Simple Smile Че мускулната треска ... си я има Simple Smile Не е изчезнала с бременността Simple Smile

# 27
Медула завиждам ти. Млада мама,децата ти трябва да са горди с такава мама. Същото важи и за Миласара Hug Много се радвам на такива мами

# 28
  • Кърджали
Здравейте!

Сандра, благодаря за темата, само добави линк към старата тема в архива.  Hug

След сто часа опити най - накрая успях да добавя и линка към старата тема в архива. Компютъра ми играе разни номера и едвам се оправям с по - дълги постове... Все ми връща в началото. Дори и като пиша някой по - дълъг пост ми показва само първите редове, а не мог ада видя какво пиша в момента.  Thinking

# 29
Здравейте и от нас, мили мами Simple Smile

Завиждам благородно на спортните мами за добрата тренировка Simple Smile Аз също вече се чувствам готова за упражнения и се надявам скоро и аз да започна. Мисля да оставям малката на майка ми поне по веднъж в седмицата и да тръгна пак на йога, преди да забременея ходих и ми се отразяваше много добре. Но не знам дали за мънинката душичка ще е добре - напоследък не може да заспива без мен, нито през деня, нито вечер. Нарочно оставяме мъжа ми или майка ми да видим дали ще заспи, но тя мрънка, мрънка и после като започне да плаче, ама направо се дере ... и като си я гушна след това веднага се успокоява. Хем ми става едно мъчно, че много плачка, хем не ми се ще да е толкова зависима ... Не знам как да постъпя. Не ми се ще да я оставям да плаче толкова ... Сърце не ми го дава ... Пък да кажеш, че си я гледаме сами, не, винаги има някой който се навърта около нас. Има ли и други бебчовци като нас?
Иначе сме добре, гукаме , смеем се, опитва се да се обръща от гръб по корем,ама засега завъртаме настрани само дупето и краченцата, много е смешна,като една топчица се опитва да се тъкулне Simple Smile Обикновено вечер се къпем към 20.30. хапваме и към 21.30 вече е заспала, но докато се отпусне реално да заспи дълбоко минава още час-два. Към 3 се събужда пак, ядем и веднага заспива, после към 6 пак ядем и пак заспиваме и така до 8-8.30. Но има дни когато разваляме режима, разбира се Simple Smile
Лилчо, аз искам да похваля една козметика Babylena, френска е, купих я от аптеката в Мола, но е толкова приятна, олиото така омекотява, че днес се изкуших да си сложа аз на лицето, че кожата ми е много суха. Наистина съм доволна много. Дори я водят био. Но пробвай със зехтина, може би и той ще се отрази добре.

А, тук и слънцето изгря, ще ходим на разходка значи Simple Smile
Слънце и усмивки за всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт