Юлски бебчета - 14

• 25 268
  • 730
  •   1
Отговори
# 45
  • USA
Радина,заповядай http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=110669&hit=1
Карелия,нямаме колики от близо 3 седмици.Моля се вашите и на другите бебчета  да изчезнат вече. Hug Praynig
Линет,честито,със здраве да си гo ползвате. Peace
По-късно ще пиша,че умирам от главоболие Sick, а и Стейси е време да се събужда.

# 46
Деянова, между 2 и 4 пъти се буди. В този ред на мисли - Джиджи - ако можех с малко добавка да си осигуря 8часов сън можеш да си сигурна, че нямаше да се колебая и  минута  Peace
А както ми се спи днес...не е истина...
Линет - честит апарат, какво стана с температурата?
Честити месечинки на Калоян, Катето и всички, родени на 02.07 Grinning

# 47
  • София
Карелиа, точно така са и при нас нещата. Абе ние като сиамски близнаци сме  Laughing Една нощ както нищо му нямаше се събуди със зверски писък и хриптящ нос. Не можеше да диша. Заведохме го при педи. Преслуша го, прегледа го, каза че му няма нищо. Да давам вит С и да промивам с физ. разтвор. Аз си мислех, че баща му го е заразил, защото той беше нещо хремав, но за няколко дни се пооправи и преди седмица всичко от начало. Както казваш, не е постоянно така. През деня е по-добре, но през нощта е... ooooh! И аз предпочитам да не давам лекарства, но започнаха да му хриптят и дробчетата като диша, което вече не е добре.
За коликите: при нас беше така. Една седмица нямаше колики и изведнъж се завърнаха с пълна сила, но мнооого по-тежки и така 2 седмици, после пак изведнъж изчезнаха и сега само понякога е кисел и попръцква. Ще отминат и при вас. Мисля си, че може заради АМ да ви държат по-дълго, но знам ли  newsm78
Аманитка, надявам се всичко да е наред при вас с Габко  Hug

# 48
Малко се успокоих,че има и други такива бебовци.За малко си помислих,че греша някъде,че да ми се буди така.Аз не го храня нощес,но той не пропуска да се събуди 2-3,а понякога и повече!  Whistling

# 49
  • София
Ох, момичета, колко ме е яд, че не дойдох в неделя, имаше кой да гледа бебчо, ама късно прочетох. Нищо, за другата ще съм на линия. Ей, тогава Мишока има имен ден (като ме ядоса, му викам Плъхчо...от мишка)

Чували ли сте нещо в смисъл, че преди да му мине рождения ден, не се празнувал имен? Щото мъжа ми снесе нещо такова.

Линет, честит апарат!

В сряда с бебоците ли ще сте? Защото аз май че не, не съм много далече, но няма как да се понеса с количката по рейсовете дотам. Като не съм се научила да карам кола навреме, така ще е... Sad  Всъщност за колко часа остана срещата?

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 17:45 от Cuckoo

# 50
  • Кърджали
Това дете да не помисли че е нощ и трябва многооооооооооооооо да спи?  Rolling Eyes Принцципно през деня спи по 15 - 30 минути, обаче сега в 5 я сложих в спалнята да спи... И още спи 1 без никакво намерение да става..То и в стаята станало тъмно точно като нощV Пуснах и тока, да се сети че трябвав да стане  Laughing
То на мен угодия няма - Като не спи - що не спи, като спи - ама що толкова спи....

# 51
  • София
Сандра  Hug
По-късно се връщаме и ние  Hug

# 52
  • Русе
И моя дребчо от няколко дни спи доста слетобед.Поне 2-3 часа,но аз се радвам че като е буден е много кисел и оставам без ръце тогава.
Опаааааааа събуди се спящият красавец  hahaha

# 53
  • София
Здравейте майки-хранилки  Grinning
Днеска мравчо е невъзможен.Само реве,почива си и пак почва.Разбира се,няма видима причина, само като го взема на ръце и тогава се успокоява  Crossing Arms  .Май става глезльо?! Или просто си има и такива дни?При нас това е за пръв път.Сега си лежи и си ръкомаха и цикли в една катеричка.
Тия лишеи не му минават.Мазах с Пенатен,Судокрем,Бочко,лосиона на Мустела,олиото на Мустела и ефект-ЗЕРО.Утре сме на консултация.Сигурно ще ни пратят на дерматолог.Приемам предложения за добър такъв.  Peace
Честити месечинки!!!

# 54
i nie se poqvihme na bql svqt na 15 yli v 12 i 50 4asa na obed.Kazva se Martin,rodi se 3,500 kg i 52 sm  Hug

# 55

Fortune, и нашите първокласници (в Бг) имат ваканция скоро - от четвъртък до понеделник (5.11-9.11). И аз много се учудих, като чух. И интересното е, че тази ваканция е само за първи клас Rolling Eyes

То какво ли не измислят вече/в България имам предвид/. Нали сме с ново правителство , та знае ли човек може нова учебна структура да гласят пак...  Mr. Green Crazy Mr. Green
А за тук, не знам какви са им порядките, ще ги науча сега явно. Laughing Ваканцията тук е от 05.11 до 13.11.2009г. Thinking

Стеф, Аманита, горе-главите има такива моменти... питайте мен колко често изпадам в тях. Mr. Green Tired Mr. Green
 Hug Силно пожелавам на Карелиа да отминат вече гадните колики и да се усмихне отново Нико доволен. Hug

Тези  дни Йоана е доста нервна, по мои наблюдения - по пътя на проба -грешка установявам , че много я тормозят зъби. Започна да ми мрънка нощем, а спеше непробудно почти всяка нощ.
Гризе толкова настървено всичко , че ако не уцели точното място на венеца , така се ядосва и реве до захласване. Tired Гелове не мажа , защото от опита със сина ми съм установила , че не помогат кой знае колко. Tired Ще чакам и ще видя кога ще избие и къде въпросният "дразнител". Peace

# 56
  • Кърджали
Пак аз...Днес всеки втори пост май ще е мой...
Усмивчицата се събуди... Поне ми даде време да сготвя вечерята на баща и. Само аз какво ще ям не знам, че това което му сготвих хич не го обичам. Ама пусто му - той много го обича...
Fortune там при вас е една седмица, ама брат ми в Германия имат някаква ваканция октомври месец, която е кажи - речи почти целия месец... За сметка на това почват училище рано - рано - на 11 август мисля че... То вече имам чувството, че там почти не учат - когато погледна брат ми все в скайпа ....
Това дете пък събуди се и се ядосва на целия свят... Един удар по играчките от гимнастиката, 5-6 вкървания на ръчичката в устата, придружено с някакво мрънкане... Това и е програмата днес целия ден...
Отивам да я видя какво пак я е ядосало...

# 57
Хахахахаха, Лилчо, не едно, ами две девойки крие още Медула Joy.
Момита, добре дошла.
Взехме кенгуруто, доста е смотанко, нещо ме мързи да пиша.
Срещата остава за 12:30- 13 часа до колото запомних в Младост.
О, забравих да се похваля, че днес Бузанка пак намаза, два чифта дънки за по 6 лева единия, много готини, много съм доволна от изгодната покупка Simple Smile.

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 18:38 от Julsko bebe

# 58
Честити месеченке на бебчовците днес!
Линет, честито!  Да запечатваш най-хубавите и красиви мигове в живота ви!
За буденето, в един момент си мислех че е от зъбите, но вече си мисля че е гладен, т.к. както се хранеше в 21,00-21,30 ч. и спише до 5,00ч, от известно време взе да се буди още  2 пъти - към 00,00 и 2,30ч. А и през деня почнах през 2,00 часа да го кърмя newsm78
Момита, добре дошла  bouquet
Браво на спортуващи мами и техният инструктор djidjito!  Аз все още се колебая заради секциото. Та в тази връзка да ви питам колко време  изчакахте с коремните преси?

# 59
Linet102 - Честито!

Общи условия

Активация на акаунт