Юлски бебчета - 14

• 25 270
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
Това дете да не помисли че е нощ и трябва многооооооооооооооо да спи?  Rolling Eyes Принцципно през деня спи по 15 - 30 минути, обаче сега в 5 я сложих в спалнята да спи... И още спи 1 без никакво намерение да става..То и в стаята станало тъмно точно като нощV Пуснах и тока, да се сети че трябвав да стане  Laughing
То на мен угодия няма - Като не спи - що не спи, като спи - ама що толкова спи....

Моето гъзенце е същото- през деня почти не спи, а през нощта не се събужда..
Мами, много ми се допи вино и пийнах една чаша..нали нищо и няма на малката ... Rolling Eyes

# 61
Айде пак аз .. момичета страх ли ви е от грипа, аз се крия вкъщи  от него, взимам разни добавки за имунитета.
А и да ви питам нормално ли е беба да иска да седи само права, като легне и почва да се нервира... Shocked newsm78

# 62
Mama Mishe, по една чаша вино или бира не е проблем да се пие на ден  Peace
И мен ме е страх мн от този грип, само да изкашля някой до мен и ми става зле.
Поли също иска да я държа права за да зяпа, после като я оставя и се изнервя, лежи спокойна в активната гимнастика Simple Smile
кукумявка, ходихте ли при Алексиев?

# 63
  • Кърджали
Приспах дребничка ... май.. няма да се хваля докато не минат поне 10 минути без да и чуя гласчето. Май май аз съм за бой...Мисля, че неспокойния и труден сън беше от това, че в последните дни пих по малко повече кола. Принципно не и влияеше, ама тия дни напарво се наливах.. ДНес си пия вода и малката май си заспива много по - лесно...
MAMA MISHE, и на мен тия дни ми се пиеше вино и снощи пийнах една чаша, след като Кати заспа... Мисля, че от една чаша беля няма да стане... Няма да изпиваш бутилката я,нито всяка вечер да го пиеш...
От грипа не ме е  страх, грип като грип...Още помня истерията около птичия грип...
И кати иска все да е права /особено ако баща и си е в къщи, че той я разнася така..../.. И  след като баща и я подържи така да гледа телевизия, после ако пробва да я остави легнала и почва едно мръщене, мрънкане...
Хайде, дребната писна..Знаех си аз, че симулира сън.... Изчезвам...

# 64
  • Видин
Айде да не всявам смут в редиците и да се разпиша  Mr. Green
Габриел спи от тъмно до светло (буквално).Стъмни ли се - приспя го и не мърда повече.Може и в 16.30 да откърти, но най-често 18-19часа.Разбира се, будя го за ядене и за баня.А нощем се буди (след банята) след 4-5-6 часа, после на 3.Яде и си спи като пич.Но стане ли светло - майко мила.А това обикновено е в 6 сутринта.Та тогава ми почва работния ден  hahaha Иначе вечер след 6-7 едва го вдигам да яде и да се къпе.Обикновено тия действия са в полу-заспало състояние.През деня спи по 30-40минути  Peace
Честити месечинки!
Емили, разберете се кой на кого се сърди  #Crazy Laughing
Линет, заслужаваше си да впрягаме различни държави и цялата рода да гласува,м?Честито ! Много хубави моменти да заснемеш с него  Hug А защо си Линет102, а не примерно 103? newsm78
Фелисити, с Габко всичко е наред! Даже мога да се похваля мъничко - като че ли нослето е маааааалко по-добре  Praynig Сега си действам само с аспиратора - електрическия и всичко е ок.
Момита, още едно допълнение за 15 юли! Какъв голям отбор сме  hahaha
Fortune, гушки и за теб - не ти е лесно ooooh! Hug
Това е от мен засега, продължава да не ми се пише МНОГО  Whistling

# 65
Mama Mishe, по една чаша вино или бира не е проблем да се пие на ден  Peace
И мен ме е страх мн от този грип, само да изкашля някой до мен и ми става зле.
Поли също иска да я държа права за да зяпа, после като я оставя и се изнервя, лежи спокойна в активната гимнастика Simple Smile
кукумявка, ходихте ли при Алексиев?
sarnichkata  С теб сме си наблизо и трябва да се оговорим да се видим, ама кога #Crazy #Crazy newsm78

# 66
То по - скоро къде ако питаш мен  Grinning има май някаква градинка до Боянската църква ако не се лъжа...като вземеш грейка на малката свиркай  Whistling
Аманита, забравих да кажа, че забелязах във форума че имало някакъв нов аспиратор за нос меримар ли как беше и аз не запомних, но си помислих за теб  Flutter

# 67
  • Видин

Така, така! Пословична станах вече с тия аспиратори  ooooh!

# 68
Благодаря за пожеланията Simple Smile
аманита - ами 102, защото в един друг сайт преди години като се регистрирах и ми беше дало че този номер е свободен. Тук като исках да се регистрирам като линет,ми изписа, че вече има такъв потребител, ако искам да си сложа номер и аз за по-лесно писах 102, за да не се бъркам, това е било преди години и изобщо не съм подозирала, че ще пиша тук.
sarnichkata - стават вече любопитни децата и искат да оглеждат, и Бени е мн щастлива, когато е вдигната (това рядко и се случва)

# 69
MAMA MISHE, мъжа ми при първото посещение от педиатър, беше попитал за бирата и виното, дали може да пия като кърмя /което мен много ме учуди с тоя му въпрос/, та педиатъра каза че може чаша бира или вино, но трябва поне 0,30час да мине до следващото кърмене, защото за толкова време се разграждал алкохола в кръвта. Аз отвреме на време вечер след последното кърмене си пия по чаша червено вино  Blush

# 70
 smile3532 Малката мрънкаше на гимнастиката и като я покрих с едно шарено одеалце като палатка и млъкна...сигурнои е интересно Laughing

# 71

Така, така! Пословична станах вече с тия аспиратори  ooooh!

е айде ти пък  Crazy ето го: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=441199.0
linet, кога ще тропнем хорцето  Mr. Green Laughing

# 72
  • Canada
Добре дошла на Момита! Явно имаме още един астрален близнак в групичката от 15.07.2009 година - доста плодороден ден се очерта!!! Laughing
Фортунче, благодаря за пожеланията!
Аманитке, ти може да си пословична с аспираторите, ама аз и Нико - определено с коликите! ooooh! Crazy
Фелисити, как разбираш че му хриптят дробчетата? Иначе и при нас нощем е по-збле положението с нослето..
Браво Маймунче - не знаех че вече са станали 3 седмици? Я кажи как се чувстваш ти и как изглежда сега бебка като няма колики?
Линет, честит фотоапарат! радвам се че спомогнахме за каузата... Peace

# 73
  • Видин
Аз чак сега за пръв път изрязах ноктите на краката на Габко  Embarassed Не бяха големи.Е, няма такова мъчение  Crazy Ебаси малките пръстчета и малките нокти.Направо се измъчих.Иначе на ръцете ги режа около 2пъти седмично, може и по-рядко.Ама много растат там.И не са ми проблем.А и той стой на поза Жабче...абее  ooooh! При вас как беше?
Карелия, ще мине и замине и този период, и при нас и при вас, и после само ще се смееме  Praynig Joy

# 74
Карелиа, това което описваш общо взето е същото и при нас, с тази разлика, че вечер от 12ч. до 7ч. сутринта спи, понякога доста неспокойно, но спи /моля се сега като го изрека да не се променят нещата, че то обикновено така става/. Иначе сме същата история. И Мони не пръцка вече толкова, дори има дни и въобще, но затова започна много да се уригва, а вчера отново повърна 3 пъти през деня. А въздухът така се чува като циркулира вътре, че се чудя откъде се събира толкова въздух.
Фелисити, чудех се вече къде сте, тъжно ми е, че причината поради която не пишеш честичко е тази.
Ох, така ме е страх вече от тези болести, чак си мисля че ме хваща параноята. Мислех си, че с второто ще е по-лесно, а ма то май става по-зле.
Моника се чува да реве, пак.

Общи условия

Активация на акаунт