Юлски бебчета - 14

• 25 328
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
  • Кърджали
Усмивчицата ни днес никак не е усмихната... Май ще я прекръстим на ревличка. Дали от ваксината и е криво, не знам.. Въпреки е не виждам нито да е подуто, нито забелязвам да я боли... Като се прибрахме от лекарката заспа нормално, но след като се събуди стана като кисела краставичка.Започва да реве ако излезна от стаята, не е е да спи.... Единия  път порева малко в леглото, след което спря и заспа. Сега докато се хранеше взе пак за заспива, реших да я сложа в леглото и, и такъв рев му удари..Тоя път обаче не се успокои... Взех я тук при мен , и я сложих в люлката... А ми се ще да отвикне от навика да спи в люлката през деня, тая люлка ще и стане малка скоро, тогава къде ще спи? Ама не мисли в перспектива това дете...  Laughing Сега в люлката, аха да си затвори очите и пак ги отваря... Нали знаете в детските филмчета как героите си държат отворени очите с клечки за очи  Laughing А тоя пръст от шоколад да беше, нямаше да го лапа толкова/ пък на залъгалката все едно отрова съм намазала/...
В този ред на мисли - Искам и аз парче от тортата! Искам пък! Нищо, че съм далеч, това не ми пречи да се искам...
Драга, какво да ти кажа, не ти завиждам за роднините...
За подавръци за Коледа още не съм мислила. То сега първо за рождения ден на мъжо трябва да измисля нещо.. 

# 151
Емили,споко,не си сама HugИ аз никак не съм фен на онлайн покупките,по-добре око да види,ръка да пипне Joy
Юлско бебе,така значи-мудна си била...хм newsm78 Еми как не те е срам,по цял ден нищо да не правиш вкъщи,каква ли друга работа си имаш  ThinkingJoy А дори да е разхвърлено,като му пречи на мъжото,що не вземе да подреди малко?!И по принцип,което не му харесва,сам да си го върши NaughtyИли остави го един цял ден с беби и му гледай сеира отстрани без да му помагаш за нищо hahaha През това време си гледай филм,чети книжка,направи си маска или каквото ти друго душа иска.А,и до вечерта да е изчистил,изпрал,изгладил,подредил,сготвил и т.н. LaughingДа го видим тогава hahaha
Ей,аз пък ква съм гадна... ooooh!Ама много се ядосвам на такива работи #Cussing out

# 152
Марулка - ако може да ми изпратите едно парченце торта по Драга, много ще се радвам, ние ще пропуснем, че Бени е с темп. милото и тези дни ще пазим къщата.
Когато бебето има темп. къпем ли я ?

# 153
  • София
Стеф, и на мен ми се струват скъпички, но аз все пак помолих мамите да споделят с мен на какво са се радвали техните дечица, за да се ориентирам какво да купувам. Разбира се, аз не съм купила все още нито една от изброените, не мога да дам моето лично мнение, просто копирах поста на мамите, които бяха така добри да ми препоръчат играчки. Ти от къде пазаруваш играчки на Таф тойс за Ивчо?

# 154
linet102 да можеш да я изкъпеш, но в по хладка вода, също така като са с Т не е хубаво много да са облечени и завити.
Аз станах голям фен пък на интернет покупките, няма такова удоволствие да се ровя из сайтовете. Мъжа ми ще се откаже чрез държавен вестник от мен, ако продължавам в този дух  Mr. Green
Момичета, чета за мъжете ви(на някои от вас) и думи нямам  Rolling Eyes Извинете ме за въпроса, ама вие преди да се омъжите за тях не ги ли познавахте или те се промениха след раждането на бебето  Confused

# 155
Радина - и аз съм си задавала този въпрос - и ми е много мъчно, че мамите тук берат нерви заради подобни екземпляри, но...всеки си знае за себе си, жалко че не можем да помогнем някак...

Цезари - ТафТойс купувам от един квартален магазин, но ги гледам и в нета (Касида и Кикиморско царство). Играчки специално предпочитам наживо, макар че плакна очи в онлайн магазините. Някак си предпочитам да пипна материята, да видя колко е голямо, колко е тежко и т.н.  Hug

Забравих да благодаря на всички ви за отговорите относн приспиването, успокоих се, че не съм майка-терорист Crazy

# 156
Мерси, момичета, за подкрепата. Оставям го напоследък за по няколко часа събота или неделя и тичам да си свърш работата, която ми е трудно с малката да свърша. В неделя на спортния ни полуден, като се прибрах ми каза, е, на изчистил съм банята и тоалетната, пуснал съм две перални и детето гледах. Ами навън не излизахте ли, не, че кога да я изведа, това е твоя работа. Опитах се да обясня, че е хубаво да дръпне малко въздух дори и за малко, но това остане някъде далеч, защото само си момотеше, колко работа бил свършил.
Радина, не мога да ти отговоря на въпроса, честно казано. Права си за всичко. Този проблем мога да го опиша само с поговорката, че не е луд този дето яде ябълката, а този, който му я дава, та само аз съм си виновна, че търпя това. Най- странното е, че детето го гледа, сменя памперси, къпе, облича, съблича, храни я и изненадващо се оправя добре, но от там нататък.... пиши го бегал.
Тази седмица също ще си намеря работа и ще гледам цял ден да ме няма, а в неделя и хоп троп при Джиджи съм замислила Grinning.
Миласара, мерси Hug.
Вече може да спрете да стискате палци, моята приятелка е направила спонтанен аборт сутринта, няма бебе вече Sad.

# 157
Честита месечинка на момчетата, празнуващи днес!!!
Да растат силни и усмихнати и да радват всички, които ги обичат  Hug
Пускам ви едно любопитно линкче и се връщам да ви чета  Hug
Био-козметика:
http://organic-bg.com/index.php

# 158
  • София
Юлско бебе много жалко за приятелката ти, дано следващият им опит е успешен. Много  Hug за нея.
Лени наистина интересен сайт, впечатлиха ме почистващите препарати за дома, че днес съм на такава вълна. И другите продукти са интересни.

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 18:40 от cveten prashec

# 159
  • Кърджали
Julsko bebe много съжалявам за приятелката ти. Дано скоро им се случи Чудото!  Praynig
Оф, дано утре хайванчето ми не е работа. Да взема да отида до фризьорката, че косата ми саммо на коса станала... И започна да ми капе, което не ме притеснява толкова/имам кос , гъста като за петима, та колкото и да капе, все ще си остане/, ама мъжо ми опява, че му писнало навсякъде моя коса да вижда...
И снега да спира, и да грейва поне малко слънце...Иначе отиде ми гостуването в София. Каза ми, че ако не е хубаво времето, нас нямало да ни взима, че го е било страх с малката в лошо време... То пък все от нещо го е страх...

# 160

Значи утре СРЕЩА В АУТЛЕТА В МЛАДОСТ - ДО ХИТ - ОТ 13:00 ЧАСА. Нека да сме вътре във фоаето, а после ще си намерим местенце за сядане. Може и по един боулинг да ударим  newsm53 Ще понапазарим, хапнем, пийнем, ала бала.

Ей това е сериозна приказка - там сме! Hug

# 161
Драга има един лаф " бой по китарата" и това е!
Иначе сериозно , забелязала съм , че мъжете имата някакви дебилни периоди , в които те оставят да опъваш каиша , а те да ти гледат сеира. Това е повсеместно явление , което по различен начин намира проявление в разните му екземпляри. Mr. Green
 Затова в такива случаи , не идентични на твоята ситуация , но подобна на твоята т.е. в "дебилен период" аз обикновено също се проявявам като виден дебил. Mr. Green Да ти кажа резултатът е безотакзен и винаги действа ... е поне при нашият мъжки екземпляр. Mr. Green
Не се ядосвай, толкова , дай по-лабаво, в крайна сметка не си на съзатезание по чистене , готвене, пране и т.н. Гледай си бебето и що годе да ти е уютно в къщата , а коментарите  си ги пускай покрай ушите ... чак и на мен ми припали като те ти прочетох поста . но както писах по-горе , винаги има такива ситуации или подобни , в които мъжа има велики изказвания от типа " какво правиш цял ден в къщи, само лежиш и нищо не побутваш..."  
Готино , винаги съм искала тази реплика или подобна от сорта да е моя. Mr. Green
Абе всичко това го написах с една цел , а именно - Да не ти пука!!! Party
Съжалявам за прятелката ти , но щом така е станало , значи така е трябвало да бъде /знам от опит, първата ми бременнст- преди раждането на Борис , завърши със спонтанен аборт в 7-та седмица/. Да не съжалява, да изчака и чудото да даде живот и на нея ще се случи. Повече позитивни мисли. Peace
Честити месечинки на всички бебчовци!!!
Lennyh био-козметиката е много добра, това е наистина полезно! Peace

# 162
Фелисити, дано скоро се оправи Калоян.
Джилиан, скромна мечтичка, а? Wink Джиджи колко ти плати да си сложиш тоя спортен аватар?  newsm78
Марулка, няма да играя! Няма пък! С тия колики излизането е трудна работа. Още повече сега в студа. Цял ден ще сънувам тортичка...
Драга, съжалявам за приятелката ти. Много ми е мъчно като става така.
А за мъжете аз не вярвам да са чак толкова черни. Обикновено ги споменавате като сте афектирани, пък и хормоните може би още играят... Ма не ме бийте, че така мисля.  box

# 163

Значи утре СРЕЩА В АУТЛЕТА В МЛАДОСТ - ДО ХИТ - ОТ 13:00 ЧАСА. Нека да сме вътре във фоаето, а после ще си намерим местенце за сядане. Може и по един боулинг да ударим  newsm53 Ще понапазарим, хапнем, пийнем, ала бала.

Ей това е сериозна приказка - там сме! Hug

Еййй ама искренно ви завиждам!!!  Mr. Green
Аз тук няма с кой една дума да обеля , такива темерути са... Tired
А иначе съм толкова приказлива... на този етап само в скайп, за съжаление. Tired
Весело прекарване и този път много да се нащракате.
В този аутрлет миналата зима само там киснех с Борис в почивните дни  , когато беше много студено. Laughing
Приятно! Hug  bouquet Peace

# 164

А за мъжете аз не вярвам да са чак толкова черни. Обикновено ги споменавате като сте афектирани, пък и хормоните може би още играят... Ма не ме бийте, че така мисля.  box
Барбаронче, одавна си мисля как да го формулирам и все не успявах! Но ти си го написала супер!
Момичета, раждането на дете е нещо ново за доста от вас - виждате как се променя живота и ежедневието ви! Имайте предвид, че на мъжете ви също им се променя мирогледа, дори да не дават вид надали не им пука и не обичат детето си или пък вас. Опитвайте се да ги приобщите, опитвайте се да ги заинтригувате, давайте им поводи да ви помагат и да се чувстват полезни, не ги игнорирайте и не ги заклеймявайте като мърди, за да не станат наистина такива  Peace

Общи условия

Активация на акаунт