Ако пишката е възпалена къде е зачервено?
Мазах със Судокремче преди няколко дни, оправи се, ама крема едва го махнах 
Притеснена съм
.
.
. Баща ми веднага се опита да успокои положението като ми донесе един жълт маркер, от тези електриково жълтите, да съм мацнела отгоре, да пробваме, можело и да покрие, направоооо съм без думи
. Познайте и кой ще го боядиса, защото само мен ме дразни, познайте кой ще ходи да си купи боята и как ще трябва да е цялата стена в нов цвят, за да може да изглежда като търсен ефект, иначе ако е същия уж цвят ще е различно и гадно според мен. Като изказах, по- точно изкрещях тези мои съмнение, баща ми каза, ми ако държиш ще викна майстор, тоест той си е знаел човек, че аз ще си боядисам
. 

Но тази лудница , която беше и съвсем съм изключила , че се бях подготвила и с такива документи. 
и как няма да е при подобни изказвания.
, защото температурите паднаха под нулата и ме е страх да извеждам и Йоана. Ще чакам да се качат над нулата и тогава ще видим снега на живо. Дано не се стопи ,че Борис ми поду главата за това как не може да излезе , заради дребното бебе. 
И честито на всички вчерашни именници, макар и на патерици!
Не посмях да й я махна. Аз прекарах в леглото общо взето 13 часа и аз, като в 4:30 вече бях кукуряк наспана щото като не ме будят на 2-3 часа и се наспивам, ама после хапнах, гледах малко филм и пак заспах и откарахме с нея до 11:30 с едно междинно хранене
Това по повод, че се оплаках че голям зор с кърменето тези дни. Изобщо нашите обичат да са голям авторитет и как някакъв форум ще ме ръководи. ПОстоянно иска да я тегли, сакън да не заслабне. Аз се притеснявам, че е дебеланка и наддава много, той пък кьорав ли е да й види бузите не мога да разбера дето вече висят направо.
След час ще ходя при стоматолога ни.Стискайте палци да не е нещо притеснително това топче
Много здраве и късмет!
Препоръчани теми