Юлски бебчета - 14

• 25 267
  • 730
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Цезари,бъркаш се,зъбчето е в къщата на Сафо  Wink  Честито,за което   bouquet
Аманита,
надявам се това да е от онези кистички,за които всички говорят  Praynig

Ама нещо никой не пише,при нас вали слабо и май ще се разходим за половин час с чадърче  newsm78  umbrella
На мен днес ми дойде и съм много разочарована  newsm45 .Живеех си с мисълта ,че до Нова Година ще си отдъхна,ама не .Завъртях една година фрии.

# 676
  • София
Цезари,бъркаш се,зъбчето е в къщата на Сафо  Wink  Честито,за което   bouquet
Аманита,
надявам се това да е от онези кистички,за които всички говорят  Praynig

Ама нещо никой не пише,при нас вали слабо и май ще се разходим за половин час с чадърче  newsm78  umbrella
На мен днес ми дойде и съм много разочарована  newsm45 .Живеех си с мисълта ,че до Нова Година ще си отдъхна,ама не .Завъртях една година фрии.
Миме, благодаря! Embarassed  bouquet

# 677
  • София
Абе, момичета, сетих се да ви питам - вие хвърлихте ли някъде пъпчето. Нашето още си стои, че не съм намерила подходящо място, на което да го хвърля
Честито първо зъбче на Мишето на Сафо, вашия набор Дария още си няма такива чудеса Mr. Green
Имаше и още нещо дето се бях сетила да питам, ама ще помисля и ще пиша пак Wink

# 678
  • София
Ние днес оревахме орталъка, дет се вика. Аз нося тя реве та се съдира, направо ме побърка и не мога да открия причина. Ужасен киселяк.
Аманитка ти днес какво си се вторачила в детенце? Един път пишката после венеца, той как се чувства, спокоен ли е, по-скоро май теб трябва да те питам как си, да не си яхнала нещо метлата? Спокойно нищо от това което казваш не ми изглежда обезпокоително.
Пъпчето не съм хвърляла.

# 679
Поздрав за екомамите! http://www.youtube.com/watch?v=jqxENMKaeCU В Замундата с БГ субтитри: http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=home+%E4%EE%EC … 31&incldead=1
Кой питаше как забавляваме бебенцата, да му пусна идеи на лс, че темата вече два пъти я обсъждахме Wink Само пишете на лични, да не ви прескоча постинга. Wink
Май щях да се изказвам и по други въпроси, но кърмачка освен призвание е и диагноза.  newsm78
Сетих се, А4, и другите са се включили. Ти вече си почнала чуждоезиковото обучение. Давай смело така. Ще ти пусна на мейл нещата, които аз имам. Най-хубаво е като порасне още мъничко да включите песнички, на които Ема да илюстрира с движения думите и разни любими детски игри като "Саймън казва", да рисувате и други подобни елементарни неща. Аз лично се чувствам неестествено да говоря на чужд език с детето си, макар че много обичам английския. Мислех да почнем по-нататък със заниманията, но си давам сметка, че бих могла да си определя една част от деня или пък две - един път сутрин и един следобяд и Тонката да свиква, че това е време за английски. И просто с порастването му да променям периодично сложността. За храненето и съня нямаме режим, но понеже свикнах да прекарвам много време пред компютъра, докато спеше повече, сега се опитвам да включа в нещата, които правим повече индивидуални занимания с него. Едното е гимнастика, другото може да е английски. Ще взема да си направя едно приблизително разписание, че да има какво да нарушавам. Wink
Държа да уточня, че чета редовно и подробно и много ме боли за мамите, чиито бебенца имат проблеми или поставена лоша диагноза. Не винаги го пиша, но други мами изразяват писмено това, което аз преживявам.
Форчън, я си се радвай на децата и не им обръщай внимание. Аз понеже все се тревожех за тия нашите колики и все четях симптоми на какво друго имаме, а забравях най-важното, че наддаваме "наднормено" (лекарско мнение) и общо взето е весел и жизнен.
За майките на ревльовци (дано вече да няма такива! Praynig ) На нас ни помага мама да пее "Хей, ръчички..." Даже вчера на улицата си пяхме - мъжо умре от срам...  Embarassed Аз обаче предпочитам вместо да ми реве бебето, да се обръщат минувачите. Какво пък, не ми пречат! А току виж и некой лев изкарам - може да ми платят да млъкна.  Joy
Кукумявче, да не би Гогата да си чеше венците. Наш Тончо като го боли коремчето суче да се успокоява, а не от глад. Естествено не пречи ти да си гониш лактата, де.  Heart Eyes
Последно, че се улях. Писах на Бамбино Мио да си обогатят репертоара от съвети, че да улеснят майките, и те ми отговориха след около час-два. Обещаха, че ще се поправят. Сега чакам да видя тая работа...  Rolling Eyes
ПП Миме Sad
Аманитка, колко е голямо топчето - сигурно е кистичка. И нашенкият с тия "чисти" ръце се подреди с такова. Да ви разкажа нещо любопитно в тая връзка. Преди две седмици нещо взе да ме пронизва от зърното навътре като тънка дълга игла. Гледам бяла точка на зърното, надничам в устата на Тонката - бели точици. Подскочих! Викам си: "Млечница!"  Shocked Разрових в нета - оказа се запушена млечна поричка. Разчоплих с нокът и се оправи моментално. В първия момент обаче бая чудене беше...
Нели, ние с мъжа ми не сме суеверни и го изхвърлихме на боклука. Малко ми беше свито, че го направих, но пък където и да го хвърля другаде, все на боклука ще иде.
Цветен прашец нищо ли не помага. И пред огледалото ли плаче?

# 680
Фортунче, честито зазимяване Laughing. Дано скоро се успокоиш и да се окаже, че наистина само се презастраховат.
Емили, силиконовите на три месец максимум, ако няма дефекти нещо преди това. Каучуковите всеки месец, защото се образуват повече микроби в тях. Поне така са ми казвали.
Аманита, мен ако ме питаш, стоматолога ще се спука да се хили и ще ти каже да го доведеш, след като пораснат зъбките, защото сега няма какво да прави в устатa на Габко Laughing.
Нели, сега ми иде да се гръмна, исках или в Лондон или в Париж, но забравих да го дам на братчеда като си заминаваше и сега мислех да го дам на моята приятелка, че замина да разпуска в Париж за една седмица и пак забравих bash.

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 15:23 от Julsko bebe

# 681
  • Видин
Като четох, най-вероятно става дума за кистичка, ама тъпия лекар каза да идеме след 16.30, а то е почти невъзможно,трябва да спи сега, после е кисел.Та утре сутринта се разбрахме.
И не - не съм се вторачила, просто майка ми провери какво е състоянието на венеца и напипа това топче, доста е голямо.
За пишката - намира се по долната страна на самата пишка, като линийка е, червеничко.Все едно е подсечено (не че знам какво е,де).Продължава по цялата дължина...
Детенце си е все така нервен, бута си ръцете в устата.Спи по 30минути.Проревава насън...но като цяло си е нервен днеска, няма настроение  Tired

# 682
  • Русе
И Амо е доста нервен от 2-3 дни,а особено вечер е някакъв ад.Когато ви чета с тези стези зъби се успокоявам,че това е причината,защото всичко споменато при нас е на лице.Самите два долни резеца се виждат,но са съвсем в основата на венеца...доста "път"имат още докато избият,но зъби или не много е изтощително товареване,а то си е направо дране...От коликите не е плакал така.
Аманитка за пишката сигурна ли си,че не е по тъмно оцветената "линийка",която всяка пишка си има,а иначе нашата пишкуна вече е готова за "експлоатация"  Joy - забелена е,стана толкова лесно и от само себе си,че съм много щастлива за това,като зная колко съм чела и слушала колко сложен и травмиращ процес било...явно и това си е до детето - при всяко различно.

Hug

# 683
Драга, защо не нарисуваш нещо там, вместо да боядисваш? Някакви цветя или нещо друго...

# 684
Аманита,мисля,че няма за какво да се притесняваш за пишата,и Алекс имаше такова зачервяване,с крем против подсичане всичко се оправи Hug

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА НИЯ И КАЛОЯН Grinning[/b]

Пъпчето(нашето велико пъпче,толкова го чакахме да падне #Shocked)все още е у нас,не съм мислисла къде да го метна Grinning

И нашата пиша е забелена newsm44

# 685
daesy_des,минах покрай клиниката на Калинов днес-тази седмица консултации НЯМА ДА ИМА.Ако не се удължи грипната епидемия,консултации ще има най-рано в понеделник /на 16.11/

# 686
  • Русе
Точно това  се чудех Чочо Сан,мерси за инфото...малееееее представям си какво ще е на 16.11 пред кабинета.В такива случаи не правят ли нов списк кой кога да отиде  newsm78

П.п. И нашето пъпче си е в нас все още

# 687
Здравейте!

Hug Нека на всички бебета зъбчетата да избият максимално леко. Аманита, по принцип не е задължително първото зъбче да е отдолу. Марулка няколко пъти спомена, че на Стефи първото зъбче е било кучешкото и то отгоре. Така че може да е набъбнал венец, а може да е и кистичка, напълно безопасна.
И към момичетата с второ, трето и т.н. /под т.н. - разбирайте Миласара  Simple Smile / дечица - подгответе се за зъбки долу-горе във възрастта, на която каките и батковците са се озъбили. Това го знам от стоматолог - че е генетично кога ще избият зъбките и отделно се убедих с децата ми. На Лили първото зъбче изби на 4 мес. и 10 дни, на Мишо - на 4 мес. и 2 дни.

Сиси, много ми липсваш!  Heart Eyes Hug Благодаря за имейла, ама аз пак проблемна - не мога да ги отворя файловете. Какъв тип са?

Нели, наборката да не бърза със зъбите - колкото по-рано изникнат, толкова по-рано се амортизират и се сменят  Laughing . Аз вече година и половина имам беззъба щерка и още не мога да свикна да я гледам такава /сега вече отгоре два липсват/.

Честита месечинка на бебетата родени на днешна дата!  Hug

# 688
  • София
Реве си навсякъде, тя така се е захласнала, че не може да се види в огледалото. Пляскам с ръце, дрънкам да й привлека вниманието и да я успокоя после, но не. Не мога да разбера боли ли я нещо или съм пресрочила времето за някоя процедура-ядене, спане ли какво ли. Беше яла преди един час, опитвам се да я приспя-пищи, преобувам-пищи, накрая така се умори след 1 час, че заспа от изтощение, но като се събуди пак рев и не иска да яде. Само не казвайте, че са зъби, защото ако така ще се дере от зъби няколко месеца сигурно ще влезна в лудницата. Сега баба й я изведе ревяща в дъжда на разходка, защото заключи, че реве заради липсващата разходка. Shocked
Сафо все да те питам и забравям тези очи и вежди на дегизираната снимка на щерката са нарисувани на очилата нали?

# 689
  • София
Здравейте!

И към момичетата с второ, трето и т.н. /под т.н. - разбирайте Миласара  Simple Smile / дечица - подгответе се за зъбки долу-горе във възрастта, на която каките и батковците са се озъбили. Това го знам от стоматолог - че е генетично кога ще избият зъбките и отделно се убедих с децата ми. На Лили първото зъбче изби на 4 мес. и 10 дни, на Мишо - на 4 мес. и 2 дни.

значи ще чакам почти до годинката, ако и излязат по същия безпроблемен начин - ще черпя, преди 7 години и идея си нямах , че малчовците така страдат от тези зъби, но сега като ви чета се ужасявам вече.Каката ми се озъби почти без никакви проблеми.Но още няма паднало зъбче , а е вече на 7г.Другия месец сме на профилактика стандартно и ще видя какво ще ни каже зъболекарката.

Пъпчето го пазя, на Михаела моята приятелка го е метнала в Сена с риск да я глобят  Mr. Green Сега чакам някой приятел да замине където аз съм си набележила  Wink

Общи условия

Активация на акаунт