Кога бебетата почват да сядат сами?

• 6 427
  • 53
  •   1
Отговори
Ако има такава тема се извинявам.Кога започват да сядат сами.Дъщеря ми е на осем месеца като я сложа да седне стои стабилно,но като опити сама да сяда прави много малко трябва ли да се притеснявам или не?

# 1
Мисля, че притесненията ти са напразни Peace.

# 2
Мисля, че притесненията ти са напразни Peace.
Много благодаря.

# 3
Сядат, когато им дойде времето.
Притесняваш се напразно.

# 4
  • София
на 6,5 месеца седна сам....аз лично никога не съм го поставяла иначе седнал или нещо - когато сам проможе - тогава.

# 5
Моето дете започна да стои стабилно седнало на 9 месеца.

# 6
Моя започна на 8м да сяда, а стабилно сам на 9и полувина.

# 7
В краят на 6-тият месец седна сам.
Въпреки,че ме караха да го подпирам ,никога не го накарах да сяда с моя помощ.
Изчаках го сам да бъде готов за това.
Притесненията ти са излишни според мен.
При всяко дете това се случва по различно време-все пак не можем да
вкараме децата в рамки Peace

# 8
На 7 месеца и половина, но в началото се изправяше до седнало положение не все едно прави коремна преса, а се нагласяше в положение за пълзене и се оттласкваше с ръце назад.

# 9
  • Варна
Малкия седна сам преди десетина дена, а кака му доколкото помня - към средата на шестия месец. Не се притеснявай щом прави опити значи ще седне, само да му дойде времето.

# 10
Някъде в 6,5 - 7 месец, доколкото помня. Иначе опити да се изправя до седнало положение започна да прави още на 3 месеца.

# 11
Не се притеснявай!Когато му дойде времето ще започне да сяда самичка.

# 12
Всичко си е до детето! Дъщеричката ми седна на около 6 месеца, докато малкият, който скоро ще направи 8 месеца още не се справя добре - иначе пълзи, изправя се и пристъпя, но да седи не може.  Ще седне, когато му дойде времето! Peace

# 13
Моите и двете на около 9 месеца.

# 14
Искаше да стои от 3-4 месец. Започна да стои стабилно седнал от края на 9-я месец. Сега стои без да се катурка Simple Smile И аз се притеснявах , ама лекарката ни ме успокои , че е нормално.

Общи условия

Активация на акаунт