КГО 2008 7-ма част

• 36 612
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
    Joy мале какъв кеф е навън!!!!!!!
 Бях се засилила да ходя по магазини,ама моя мъж ме спря.Вика всички са излезли с колите и е пълна лудница.Но с Весела излязохме зад блока,пълно с деца които се въргалят в снега,беше супер!Харесахме си една страхотна шейна (казаха че е от Хиполенд) и сега ще я търсим да я купуваме!
 Айде лек и пухкав ден от нас Heart Eyes!

# 361
  • Варна
Съни,Ариана-марш с фотото навън  Laughing

Аз вече се отказвам снега...Мо не мога да го прибера вкъщи,но на мен вече ми мина радостта-тя всяка година трае по два-три дни само...

# 362
  • София
Tони, то докато излезем изгря слънце и закапаха капчуците  Joy, утре ще е лудница в поледицата  Crazy

# 363
Аз вече се отказвам снега...Мо не мога да го прибера вкъщи,но на мен вече ми мина радостта-тя всяка година трае по два-три дни само...

А моята кипричка никак не хареса снега. Затуй пък ние с баща й сме като малки деца.

Това вместо "привет" - връщам се да дочитам, че предколедно доста живнала темата.

# 364
Здравейте момичета!
Отдавна не съм писала ,но сега се включвам за нещо важно.Движение на българските майки организира Коледен базар в различни градове- продават се ръчно изработени страхотни коледни красоти,а средствата отиват за децата от социални домове.Който иска може да посети щандовете и да се включи в добрата кауза.Ето къде са щандовете:

Бургас
Дати-19 и 20.12.2009
Място на провеждане-Мол БУРГАС ПЛАЗА/КАРФУР,партера
Събраните средства ще помогнат за закупуването/осъществяването на:
* екскурзия/почивка на децата от Дом за деца с умствени увреждания „Св.Екатерина”    /от 5 до 23 год./ - с.Искра, общ.Карнобат
* екскурзия/почивка на децата от Социално Учебно Професионален Център за деца   /от 14 до 20 год./ с лека умствена изостаналост -    с.Бата, общ.Поморие

Русе
Дати-18,19,20 декември
Място на провеждане-площад "Свобода",павилион 46
Събраните средства ще отидат за дома "Св.Иван Рилски" в с.Брестовица,общ.Борово, русенско и за ДМСГД Русе.

Пловдив
Дати-19 и 20 декември
Място на провеждане в МОЛ - Пловдив ет. 3, в Търговски център "Форум" Тракия - Пловдив ет. 1 и площада пред Централна поща от 10 до 17ч
Събраните средства ще бъдат изразходени за нуждите на децата от домовете - Зелениково, Нареченски бани, Асеновград и Калофер.

# 365
 Хехехехе, аз имах предвид софийските улици много да не обхождате. Иначе искам много и тука да има хубав, дебел, пухкав сняг и да се извъргаляме с диването в него. Но уви, само брутален вятър и нехарактерни минусови температури "-8°C,Предимно облачно със слаб сняг,Усеща се като: -17°C;Вятър: полусилен, 8.0 м/с" бррррррррррррр.

На Ева днес и изби 3ти зъб, разгеле! По тоя случай днес си натъпка бая количество шоколадова, суха паста в устата... Баща и я гледаше за 10 мин! Нямам думи, дано няма реакция! Едвам и измъкнах пастите от ръцете. То беше писъци, крясъци и тръшкане... Явно много и се осладиха! Mr. Green

П.С. : Сега си припомням последния ми софийски адрес, беше в Павлово, каква зима изкарах само там! Drunk

# 366
  Момичета седя си пред компа и се хиля като идиот,просто немога да не го споделя с вас!
 http://vbox7.com/play:98d7b642
    Joy ние сме така по цяла нощ,само дето ми дърпат и циците!Ох,сълзи ми потекоха!

# 367
  • София
Съни, страхотен ти е аватара. Wink

Ние след малко като вземем кухнята на Влади тръгваме за подаръци. естествено свекитата остават за последния момент винаги заради "организацията" на мъжа ми. Хич не ми с еизлиза в тая лудница, но..няма как.
Иначе нещо не се кефя на снега. Задните врати на колата са замръзнали и децата влизат през предните седалки. Mr. Green

# 368
Съни, все едно гледам Макси - точно така се катери по мен, ама не сме в кошарата и не може да заспи в тази поза... макар че му се иска. Напоследък обедното приспиване трае между час и половина и два часа и половина, а вечерното час-час и половина - с такова мятане и обикаляне на цялото легло  Crazy Такова таласъмче е, че нямам думи просто...

Момичета от София, след около седмица потегляме към вас... Не беше предвидено така в студа, ама се налага Rolling Eyes Мъжо ще ни докара с влака и след Нова година ще се прибира да маха тапети, да чисти мухъл и да маже с антимухъл бои. Посред зима, ама какво да правиш... Ако ви кажа каква картинка беше в кухнята тая нощ - подгизнали от конденза тапети, сняг около вратата на балкона, и ледени фигурки по вътрешната страна на стъклата  #Crazy

Ще пиша да се видим... все ще има хубави дни  Hug

# 369
  • София
Фийл за среща в зимните студове са подходящи Моловете, вие само елате! Ще се повърдаляме дружно в снега, ако все още има.

Ние бяхме на Коледно парти в неделя от сайта ЕСТЕСТВЕНО, супер яко си беше.

Ето малко снимки от купона: http://www.estestveno.com/image/tid/97
ще познаете джедайчето, попораснал е, но не се е променил много!
Имаше много подаръци, и един се падна на Олег за най-добър танцьор!
Ваучер за едномесечно посещение на Групата за игра: http://www.estestveno.com/node/872
урааа, но има реална опасност джедайчето да проговори първо английски език!
  Peace

Последна редакция: вт, 22 дек 2009, 15:22 от shivani

# 370
Шивани голям е сладур  Hug

# 371
  • в здрача
Нашия прощъпулник мина. Госпожицата хвана гердан и телефон, след което се заигра с четките за грим. Снимки и клипчета нямам, защото в сюблинния момент батерията на апарата падна  newsm45
Елхата ни ежедневно е проверявана на колко дърпане може да издържи, няколко играчки вече отидоха към коша.
Мъничето ми направи реакция към ваксината точно на 8-мия ден - лека темп от 37.5, унила, почти нищо не яде освен кисело мляко, малко супа и кърма, дето се казва кърмим се като новородено, само дето идва при мен и си иска с думи и жестове - папам мама и ми дърпа блузата нагоре.
Реших да пробвам и аз прехвалените пуфис и останах много разочарована. Бебето сухо, дрехите му мокри. А е останала повече от 4 часа с него и вече е мокра. През деня гледам часовника и подменям, ама нощем няма как да я будя, нито пък как да ограничавам вечер да не пие вода, то като не й дам вода тя напира да посуче, как да си лиша детето от течности заради сухотата на пижамата и чаршафите, но добре че имахме още от старите, та поспасихме положението.
Сега ви изоставям, че ме чака едно сушене на дрехи  ooooh! гардероба ни е на външна стена и се оказа, че има голям конденз, задната редица дрехи всичките са мокри.

# 372
Кло честит рожден ден. Много здраве, щасти и щастливи моменти с цялото семейство  Hug
Сутринта ще пиша повече, че досега поливахме здравето на един младеж и виното ми пречи на правописа  hahaha

# 373
Клото, честит рожден ден, бъди много здрава - ти и цялото семейство, нека повече моменти да ти носят радост и усмивки и много, много щастливи мигове   bouquet baloni

# 374
Хе-хе, благодаря много за пожеланията.  Да ви се връщат стократно! Hug

Аз отдавна не съм писала, но то и няма кой знае какво за писане. Вероника преди около месец започна да прави по няколко крачки, но едва от три-четири дена ходи по-стабилно. Много пада и предимно обикаляме хванати за ръчичка. Съзнавам, че страхът ми да не се нарани всъщност и прави много лоша услуга, но това е по-силно от мен. Със сигурност с баткото не бях така плашлива и чак се чудя на себе си. Прощъпулник не съм правила, все не мога да се наканя. Явно ще е след празниците.
Иначе коледните подаръци вече са грижливо опаковани и чакат да бъдат раздадени. Само да са здрави децата, че в момента и двамата са болни от грип. Баткото вече е добре но малката от снощи е с висока температура. Предполагам, че вирусът и при нея ще премине също толкова бързо, колкото и се появи.

Пожелавам ви весело посрещане на коледните и новогодишни празници!

Общи условия

Активация на акаунт