Относно храненето - отдавна не се вманичачавам кой какво и колко е ял - и двамата ми са много слаби, но ми е важно да са здрави, сигурна съм, че през пубертета ще ми изядат ушите
Мед вече 2 пъти слагах в чая и все по-често ще го правя зимата. Не мисля, че е толкова силен алерген меда, както Арианка писа по-горе.
Шоколад не мисля да му давам скоро, като започне да разбира няма как да се разминем и без него, но засега поне да удържим положението.
Гърне още не съм купила.. Скоро ще да е, въпреки че знам, че само ще го премятаме из къщи
Заспиването - като е с баба си и баща си няма проблем - слагат го в кошарата и си заспива. Но на мен не ми позволява да го сложа да спи, това му е наказанието откак тръгнах на работа. Та само баща му вечер го слага да спи, а той като не е в къщи настъпва ужас
За зъбите /вече 12 при него/ бях купила една четка и уж ги миех, но той си я хареса и си играе с нея. Та вече трябва да купя друга и да започнем с хигиенните навици. Че у баткото все още са трудна работа. Все прави пазарлъци да не се мие
.Подаръци още не сме купували, още чакаме в детската градина да напишат писмото до Дядо Коледа
/. На Иван мислим да подарим някакъв конструктор с по-едри елементи, но не съм търсила по магазините все още.
Търкулнахме я, пък тя не иска да се върти..
Момчето ще става архитект! Спря се, огледа всичко и си избра мащабната ми линия!
Не за друго ама уча за поредния изпит 
да не я претоплям? Ама нослето й е ОК, не се поти... Боди потник + пижамка + чорапи + чувалче (което е памучно, лятно, неподплатено) и понякога ако ми се стопи по-хладно и мятам една лека завивка, но обикновено не се задържа дълго
Болна тема... отказва го в момента и аз не я напъвам... ако я хвана преди да се изака, може даже да я секна 

та мажа я аз и нещо ми боде... викам нещо й се е забило във венеца (аз очаквам все пак да излезнат и другите резци, нали уж първо те излизат 4-те резеца) и се опитвам да й погледна в устата, а тя вече пищи... е оказа се, че й е избил някакъв (не мога да преценя кучешки ли е, предкътник ли е, кътник ли е...) по средата на нищото и не мога да си представя кой точно зъб може да е
А целия венец е яко подут, даже вчера и лека Т вдигна... дано се приключва вече, че горкото дете

Кога ще почне да спи това дете?!
Кукла сладка е Мишето пу-пу-пу!
.Аз още не съм се пробвала да слагам ръкавици.
,спуквам се от смях с нейните маймунджулъци.А после отваря уста да измия и нейните зъбки.Поради факта,че е кърмаче и няма празен момент през денонощието та се сдобихме с черно петънце на едното зъбче.Започна и през деня да ми дърпа блузата и да вика АМ,зимата ще изперкаме в къщи май.