Сиската няма нет в момента и не може да пише, но каза да предам, че за събота отпадат със сигурност 
Ели нищо не пишеш за днес
Сиската няма нет в момента и не може да пише, но каза да предам, че за събота отпадат със сигурност 

не знаех и че същестува.
, не ме гони никаква амбиция, просто важното за мен е че на детето му е забавно и приятно да следи и участва с мен пред лаптопа.

е още няма резултат, но съм почти 100% сигурна, че ще си ходя на редовната сесия
)
Аз съм решила да вземем на Алекс
Или някой ако има желание да подари... сигурна съм, че ще й е голям кеф, та няма да пропусна да й доставя удоволствие 

Днес като поглеждам в устата й ами на горната челюст всички зъбки излезли , а от долу има още 4 нови + старите 8 зъба, та май зъбоникненето при нас скоро ще приключи , за което се радвам , че нали като има някакъв проблем се зъбите обвиняваме .
. Ние от 3 дни вече не спим следобед , а само сутрин от 10- 13 . Следобед сън , не точно , а по-скоро предвечерен от 19-20 и после в 22 , но сега като не го иска си заспива в 21 и си спи до 7-730 . За нашето хранене не ми се говори , по-скоро ми е интересно е при вас положението , че на мен ми се реве вече !
Какво значи не си изпъва краката ?! Ами нали всяко дете се развивало индивидуално?! Може по-късно да пропълзи.Ето тук нашето комшийче ,едва оня ден пропълзя.А е по-големичко с една седмица от нас. И аз понякога се чудя що още не ходим ,но като чета ,че и други са така съм спокойна.Щото постоянно ме питат дали ходи и що не я уча?! Еми що да го насилвам детето?! Ще се пусне като му дойде времето.
изтърсачето ни мило!

!