КГО 2008 7-ма част

• 36 449
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Честит рожден ден на най - сладкото варненско скорпионче. Шики да ти е жива и здрава и много НЕпослушна  Grinning

# 76
  • на Земята
Честит рожден ден на Евичка!
Да расте здраво и умно дете!  bouquet

# 77
  • София
Шики, честит празник! Сигурно си много развълнувана, сигурно има сълзи на очите ти?! Познах, нали?
Така беше и с повечето от нас на заветната дата!
Момичета, имаме най-прекрасните деца на света! Бъдете сигурни!

Евичка, мила и сладка

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

# 78
Честит рожден ден, Ефи! Бъди жива, здрава и все така лъчезарна малка сладуранка!
Шики, честит празник  Hug Много радост и щастливи мигове да ви носи малката калпазанка!  bouquet
Рени, честити ви проходили краченца!
Софи, всичко ще е наред, ще видиш! Стискам палци и на краката даже fingerscrossed

# 79
Здравейте... и аз се намъквам, за да честитя първата годинка на малката шушопинка, Ефааа!
Шики, пожелаваме на малката ти красавица да е все така усмихната, забавна и общителна Simple Smile Да расте прекрасно и послушно малко момиченце!
Шики тя се е метнала на теб и е артистична натура и при вас предполагам ще става все по-весело  Hug
ние днес изпуснахме общия РД и много ни е яд Sad Та само снимки ще гледаме и ние Sad
СофиHug не се притеснявай, всичко ще е наред, доки само се презастрахова  Hug

# 80
Честит ти рожден ден, Ева. Расти смела и усмихната. Желая ти много приключения.

С голямо закъснение честитя празниците на всички пораснали октомврийчета.
Извинете ме за "патериците" - не е от неуважение.

# 81
  • София
След няколкодневна липса на компютър се завръщам най-после  Flutter
Първо да честитя на сладката Ева! Мило момиченце, расти здраво и щастливо дете, сигурна съм че ще бъдеш същата красива и очарователна красавица като мама  Hug

Денислав е с вирусна инфекция, два дни беше с температура 39 градуса, поради което пропуснахме общия р.д Sad Вече е малко по-добре, ама това стоене вкъщи ме побърка просто  ooooh!

За спора, добре че нямах компютър, когато е станал.... разказаха ми, стана ми супер тъпо, но ще замълча за последно.... Само ще кажа, че човек, който е виждал детето ми 2-3 пъти няма как да коментира какво е, как е възпитавано, какво родителство проповядвам и т.н. Спирам, че много съм набрала  Stop

# 82
  • Варна
Честито и от нас на Евито...  bouquet
Помня ,че вече коликите ни бяха нападнали като разбрах, че най-накрая е решила да излиза тая малка буболечка-Евата
Майка и вече получи честитките и пожелания ...

Сикониум , къде се загуби...Сигурно сте добре и ежедневиете те поглъща  Heart Eyes

И само да кажа -нека не играем на развален телефон... Simple Smile

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 19:37 от Госпойца Димитрова

# 83
  • София
Общото празненство мина прекрасно!

Очаквайте море от снимки! Децата се представиха много добре с тортата, документирано е!

Радвам се, че се събрахме и си поприказвахме с тези, които не сме си виждали до сега или отдавна!

Много мило ми стана и се чувствах уютно сред вас, момичета!  smile3525

# 84
Общото празненство мина прекрасно!

Очаквайте море от снимки! Децата се представиха много добре с тортата, документирано е!

Радвам се, че се събрахме и си поприказвахме с тези, които не сме си виждали до сега или отдавна!

Много мило ми стана и се чувствах уютно сред вас, момичета!  smile3525
Аз да ти благодаря за инфото  bouquetОлег е голям сладур Heart EyesКакто и всички останали а мамите са се разхубавили

Мина много добре а нашия бати Дени ще се жени за бухтичка Joy
Шики честит ви празник на патерици  bouquet

# 85
Честит Рожден Ден на малката, сладка Ева! Нека расте здрава и усмихната!    bigdance2

За общото празненство: Радвам се, че сте изкарали добре и чакаме снимки.
Софи, стискам палци всичко да е наред с малката, в което и вярвам. Явно и трябва повече стимулиране и помощ (оф, това го казвам точно аз, дето имам едно от най-мързеливите бебета).

# 86
  • София
...
Аз да ти благодаря за инфото  bouquetОлег е голям сладур Heart EyesКакто и всички останали а мамите са се разхубавили

Мина много добре а нашия бати Дени ще се жени за бухтичка Joy
Шики честит ви празник на патерици  bouquet

Да, момичета, правилно сте прочели. Новината от събитието на деня )общото празненство на октомврийчета) е че бати Дени ще се жени за бухтичка. Той, когато си тръгвахме всички просто искаше да си вземе Веселото момиче с тях, но Съни отложи за следващия път, за да порасне още малко!  smile3534

На мен на няколко пъти ми стана едно такова емоционално и аха да се развълнувам.
Когато видях Мини миним колко се е променила и малкият Миленчо колко е голям;
когато видях Енигма една такава разхубавила се и Ангелчо;
когато видях Бидапет и детенцето й и  сладкото момиченце на Гери роуз
когато видях Андрейчо на Елина Малина да прави първите си крачки самичък.
когато се снимахме с Галина от Гоце Делчев с двете сни синчета Станислав и Олег - ние дветеминалата година се засякохме заедно в родилното и няколкото дни бутахме по нощници заедно количките с малките вързопчета

А най- ми стана мило, когато октомврийчетата се втурнаха към голямата торта със запалената свещичка единичка.
И познайте... Джедайчето през това време си сучеше най-сладко сладко.

Рени, благодаря ти мила заположения труд.

Не съм споменала всички, но не че ги омаловажавам, а просто се изказвам на прима виста.

Спирам, нека другите да вземат думата!

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 20:29 от shivani

# 87
  • Велико Търново
Да не изпусна и аз да честитя рождения ден на Евичка... Шики, да ти е жива и здрава и все такива готини муцунки да прави.

Напоследък нямах време да се включвам и съм пропуснала 10-тина страници  Embarassed Да ви се похваля, че вече официално проходихме и съответно не се спираме Simple Smile Даже и в парка се пуска без проблем. Започнаха и паданията разбира се, милото как го прави, ама почти винаги устата пострдва, вече 3 пъти пуска малко кръв венчето. Иначе сме си все така проблемни с яденето на манджа. Закуси днес към 9ч и в 16ч пак със зор успяхме с бабата малко пюре и супа да и вкараме!

# 88
Хилоу!  Crazy На кеф съм днес... едно такова ми е спокойно, радостно, да не кажа щастливо!

Бубата днес доста активно размахваше крака в опити да ходи, докато я държа за дланите... явно моето стимулиране да я карам да лази не се получава, защото на нея не и се лази  Thinking...  абе, много сме назад, ама нали уж ще ни гледат и оценяват другата седмица, ще видим... Иначе речево и с ръцете е много оправна- днес я видях да се опитва да сглобява конструктора на брат си доста успешно... Дудне и се кара непрекъснато, а от острия и поглед нищо не може да убегне. Всъщност напоследък я виждам че расте не с дни, ами с минути... Благодаря на всички за окуражаването!

Аз като Майлили съм в лека коледна еуфория... Днес с Данни лепихме шарени играчки на едни елхички от пореста гума, сума време- много готино ни беше, накрая чак някои реваха, че искат още  Laughing... То и аз искам, ама трябва да се спи, таковата... За утре имаме друг проект- ще украсяваме венец на баба и дядо за вратата... Как искам да идва Коледата!!! Имаме си една малка суровачка, което ме навежда на мисълта, че ни трябва и втора такава, а дряновица и вълна къде да търся един господ знае  Joy... но който търси- намира Wink...

ШИКИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАЙ- УХАЖВАНАТА И СЛАДКА МАЛКА ВАРНЕНКА- ЕВИЧКА!!! Много здраве и целувки от нас!!!

# 89
  • София
И за двете теми:

Първо искам да благодаря на Диди за съ-организирането на тържеството. Hug Особено съжалявам, че те не дойдоха, защото е 2 пъти по-гадно да си ходил 2 пъти го клуба да резервираш и да не дойдеш, защото детенцето ти е болно.

Иначе изкарахме добре - не можахме да седнем на масите и да си пием кафето и висяхме при децата.Много са мънички още.
Влади още си има спомен-една огърлчка от зъбки на бузата. Танко на Галя го ухапа, докато ние ядяхме торта. Mr. Green

Иначе с тортата се борихме геройски. Повечето ядоха по 2 парчета, като парчетата бяха по-голями от нормалните според мен.
Снимки аз не съм правила. Основно снимаха Съни, Енигма и Бидапет.

Относно финансовата част - има да се връщат пари за играта на децата на неприсъствалите на тържеството.
Ако някой има ощетен да се обажда.

И накрая да честитя именния ден на всички празнуващи днес -двете Мишета, Ачо на Енигма и всички други бебоци, които не мога да изброя. Честито и на именяците в семействата ви. Днес и аз и моя татко празнуваме. Wink

Общи условия

Активация на акаунт