Се се каня да драсна някой ред , ама не ми идва музата , та днес се реших .
Сашата расте и дивее с пълна сила в къщи . от няколко месеца имаме гледачка , защото аз трябваше да чета за един изпит и мога да кажа , че добре се погаждат , дори нея в повечето случаи повече я слуша , отколкото нас с баща й . Нали храненето ние голям зор , е при лили ( гледачката ) няма това онова изяжда си храната без да мрънка и после доволно пляска с ръце за браво .
Гърнето го ползва , но пак с променлив успех , поне голямата работа я върши в него , заканила съм се като стане топло да махнем памперсите , че ми писна от обриви по дупето .
Гледам пак за хрането се захванали темата , ами аз се отказах от идеята да не слагам сол и захар в храната , защото тя не я иска. След 10 мес. започнах с харната от кухнята и то детето ядеше с охота кухнята и така е по-добре , че не ми бяха останали нерви . Отдавна говорих с една проф. по хранене и тя доста ме изненада , като каза ( на кратно ви го казвам ) , че е недопустимо на дете да не му се подслаждат и посоляват храните до 3 г. , защото организма си има памет и е много нездравословно , ако на едно дете което на 3г. и не е вкусвало сол , захар , шоколад дори и дар., и започнеш на 3г. да му даваш тези неща , неговия организъм няма да знае как да се справи или поточно какво да ги прави тези храни и ще започне да ги трупа като ненужен товар (образно) . Това не означава да се дават големи количества от тези храни и съставки , но победно зайче шоколад или десерт не е нещо, което да е фатално . Ще ме прощават тези , които не са на това мнение , казвам го за да споделя тази теза , а не да ви дразня .
Да ви питам някой има ли проблем с ходенето на малчуганите , че наш та започна да стъпва навътре , ходихме при Драганов и Алексиев в Горна баня и въпреки успокоението от тях пак ми е притеснено . Ако някой подобен проблем нека сподели , моля !
май доста се по отнесох , ще ме прощавате . Хайде и със здраве !
Докато търсих снимка попаднах на това
Алекс и тях много хареса, а и на мен ми харесаха

Толкова ми е хубаво като започне да ме гали сутрин по лицето и да ми нарежда "мама мама"
Ноооо, явно трябва да се стегна, че после ще става по-трудна раздялата. Другото е биберона. Намалили сме употребата му до минимум - само когато спи, но съм решила да го махна до 2-рата годинка. Та такива мисли ме терзаят напоследък, май започнах да затъпявам здраво от това стоене вкъщи и само бебешки неща са ми в главата 

Беше страхотно удоволствия за мен да я наблюдавам 
.
Сашо вика да сме си направили една частна ясла и така