Обаче пък намерих някои много сладки снимки на мама слон с бебе слонче. Ето ги:http://www.spatia-tour.com/gallery/uploads/big/elephant.jpg
Тази последната е много смешна, ако се загледате по слончето дето е точно зад майка си
Обаче пък намерих някои много сладки снимки на мама слон с бебе слонче. Ето ги:
Писна ми от гадни вируси и студено време. С нетърпение чакам юни, когато ще се отправиме към морето. Само ми е интересно какво приключение ще е с двамата разбойници 

Направо е като бавноразвиващ се пред Мишето, Алекс и Валето - за тях четох последно 
Днес умрях от смях с него, защото с една играчка не успя да стигне, домъкна още една, сложи я отгоре и така се качи
Много малко му остава да стигне дръжките на вратите, надявам се на поне още месец спокойствие.
Забрави! Същия рев и дърпане като при гърнето. Имам чувството че се стиска. Даже съм сигурна! В момента, в който усети памперса на дупето - свършва работата 
Имаме едно любимо куче, обожава да го гушка и да му нарежда нежно "бау-бау оооо-оооо", последното придружено със зврски шамари по горкото животно, означаващи галене

Колко и обяснявам,е няма и няма.Понякога ми го носи като свърши работата в памперса.
. 

.Няма други признаци,нито кашля,нито хрема...Не съм звъняла на личната.ще видя и утре ако е така да идем да я види. До сега не ми е боледувала и не знам от какво може да е това.
Какво друго да давам се чудя?! Вие как бихте постъпили? 
Много ме разсмя, честно ти казвам! Просто си го представих как е захапал кабела и тръска глава! Голяма е забава при вас. Ева понеже е по-кротка и много се впечатлявам от палавините на другите халапаци.

Препоръчани теми