Знаех си, че така ще стане, но няма накъде
И двамата изкараха варицела, като при баткото беше много тежка (допълнителна екстра пневмония), а с Цецонката ни се наложи да полежиме два дена в инфекциозна, поради съмнение за менингит. Слава Богу нямаше му нищо, но да си знаете, ако забележите прекалена сънливост, неадекватно държание, дори и без висока температура, беж към болницата.
Любимото занимание и на двамата е разходка в зоологическата - могат с часове да ръмжат на тигрите и лъвовете 
за бонбоните. Преди време /може и да бяхме бременни още/ се беше изказала твърдо "за" пазенето на децата от всякакви "боклуци" и как Веско яде плодове и т.н. И т.к. моя Никола е по-голям и вече се беше научил да яде боклуците, чак се почувствах като лоша майка
. Та после и Йоанка ме подкрепи, и тя е вдигнала ръце от двамцата и Максун също хапва всичко. Неизбежно е.. или по-скоро за да има малко тишина и спокойствие се принуждаваме да изневеряваме на принципите си
.
много ми е странно що тъй... ама каквото такова... лятото се надявам да успеем... 
А Ани отдавна не се е включвала да каже как е Оли.... Рали май също практикуваше ЕБХ, но не съм сигурна
Забравила съм!
Само да ви кажа следното - непременно след сок давайте водичка, да отмие киселинността на сока. Консервантите също действат като киселина на зъбките. Споделям го като човек, сблъскал се с проблема биберонен кариес.
, но ми се иска през 3-4 седмици да изключвам по 1 кърмене и до лятото да го отбия, че ми идва нанагорно вече, пък и голямо магареце стана.
, пролетна умора ли е, що ли...не знам, ама ако не дойде скоро топлото време ще побеснеем удома и двамата.
Само относно чашката при нас по по-различен начин стоят нещата. Тъй като моята цел е да я приучвам по малко към самостоятелност чашката в случая е добър приятел, защото сама пие вода, чай и сок от нея без да се олива. Пие сама и от шише, но често се разсейва и става вир вода. А с чашката няма как да се намокри. Освен, ако умишлено не плюе, както напоследък обича да прави 
за бонбоните. Преди време /може и да бяхме бременни още/ се беше изказала твърдо "за" пазенето на децата от всякакви "боклуци" и как Веско яде плодове и т.н. И т.к. моя Никола е по-голям и вече се беше научил да яде боклуците, чак се почувствах като лоша майка
. Та после и Йоанка ме подкрепи, и тя е вдигнала ръце от двамцата и Максун също хапва всичко. Неизбежно е.. или по-скоро за да има малко тишина и спокойствие се принуждаваме да изневеряваме на принципите си
.
Определено вече усещам че имам нужда от почивка.Ако знаете как ми е побеляла косата.

Препоръчани теми