КГО 2008 7-ма част

• 36 614
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  Клото,честит рожден ден  Tada!!!!!Много щастлива и обичана да си занапред!Много здраве на теб и цялото ти семейство!
   Честно ви казвам незнам с какво го заслужих това съкровище мойто!Не че баткото ми е лош,но известен период от време беше доста палав.Малката само нощно време е по-емоционална,та не се спи много,но и това ще отмине.Нито елхата пипа,като пуснем лампичките (те понеже са музикални) отива до елхата,гледа я и започва да танцува Joy.Но пък все още немога да се отдам на някакъв социален живот,защото е плътно залепена за мен.Не че бързам за някъде и това ще си дойде след време.
  Весел празник утре,аз започвам с приготовленията!

# 376
Нашия юнак пък го  страх от снега през прозореца му се радва ама като го пусна на земята и не смее да помръдне-глупачето на мама! Нещо напоследък ни налягат и хранителни неволи та се мъчим ама това да му е кусура.
Съни нали знаеш че всеки си заслужава съдбата така че се радвай на малката и се гордей със себе си!Ние щ еходим по коледа при свекито и това сигурно ще ни е последното пътуване преди да станем четирима.
Ели; не смогнах да пиша ама сме добре;дебелея си на коремче повече та едва ставам и лягам ама иначе не се оплаквам.Пожелавам и на теб и на всеки такива като мойте бременности ;леки и безпроблемни! Айде пожелавам Ви весела Коледа  и много здрави дечица!!!
А и ЧРД на Клото !!!

# 377
  • Велико Търново
Позачезнах сериозно, защото цяла седмица нямахме интернет, вече всико е ОК.

Преслава май с право хвана микрофона на прощапулника, само да чуе някаква музика и почва да клати дупето или да се подрусва. Освен на някои реклами много се кефи на адреналинките Simple Smile

# 378
  • на Земята
Весело посрещане на празниците на всички!
 Hug

# 379
  • Варна
 Едва ли сте покрай печките да правите коледни курабийки, но темата съвсем опустя....
..сигурно си пързаляте дупетата някъде с децата   Laughing

И аз бях много учудена как МОмо заобикаля елхата, единствено прояви интерес ,докато я украсявахме двамата-подава ми топките, камбанките, другите фигурки...а сега ходи на метър разстояние от нея(слава Богу)...Незнам дали защото порасна това дете, но много почнаха да му чуват ушите, и онзи ревлив инат от преди месеци някъде дълбоко е заспал в него....да се надяваме за по-дълго

Ради, на финала...весели и безпроблемни празници

На всички-Весел празник и вкусни трапези  Grinning

# 380
Клото, благопожелания на патерици  Simple Smile

Хубави празници със здрави деца на всички ви! И не забравяйте в галимацията да си пожелаете нещо.

# 381
Едва ли сте покрай печките да правите коледни курабийки, но темата съвсем опустя....
Напротив  Laughing. Направила съм 2 вида коледни сладки + коледен кекс и баница. Засега........Не съм приключила.
Весели празници на всички, внимателно шофирайте, много песни и танци, куп подаръци под елхата........и така. Целувки!   bouquet

# 382
Ха, Честита Ви Коледа!!!!  Peace Laughing Живи, здрави, весели и щастливи!!!

Моето свеки обича да готви, и да й ходим на гости, та въпросът с готвенето и традициите го решихме с един удар тази година, но кой ме би през устата да си предлагам услугите да правя баница с праз...  Whistling ooooh!... в 4 следобед я започнах, заедно с едни коледни бисквити с джинджифил и мед...
В 6 бяхме готови, ама, на какво приличахме всички- аз- по престилка, бясна и добре омирисана на лучец, децата по пода- мажеха плочките с розова захар, която Данни услужливо беше отвинтил за сестра си, а Иво- търчи натам, накъдето може- да оправя неща и спасява положение, щото жена му беше ей така:  #Cussing out #2gunfire #Cussing out...
Накрая пристигнахме почти навреме, и в доста приличен вид, но фотото забравих... и снимки от коледата нямаме тази година.

Баницата много я хвалиха, та поне това ми беше успокоението за лудия следобед. На Вики и се падна паричката  newsm78... Аз досега тъпках коледни чорапи с дребни лакомства, и ще се хоризонтирам, че утре сутрин ни чака най- приятната част от празника- отварянето на подаръците...

Пожелавам на всички вас хубави изненади и да пишете- кой какво, ей!

Капучино, това ми е творчески опит с коледния подарък- снимах малко от сладките сега, по нощите... засега си карам на автоматични настройки и съм като маймуна в космически кораб, но се надявам да задобрея един ден... като успея да запомня кое копче къде е и за какво е...  Blush Laughing

Ако, някой си пада по меденки- черпя го виртуално... ама съм щедра, а  Laughing Stop...
Целувки на всички!!!

# 383
  • София
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!!!
Бъдете здрави, усмихнати и добри. Hug

Софко, чудесни изглеждат меденките.

При нас снощи дойде ДК-девер ми се маскира и дойде. децата много се впечатлиха. Получиха много подаръци. Аз също съм доволна от моя, а и паричката се падна на мен. Wink

# 384
Весела Коледа на всички !!! Пожелавам Ви на намерите най хубавите и желани подаръци под елхата  Simple Smile

# 385
  • София
Весела Коледа! Бъдете много здрави, хармонични и вдъхновени! Нека домовете ви бъдят изпълнени с обич и благоденствие!

..сигурно си пързаляте дупетата някъде с децата   Laughing

Баш там се губим напоследък  Mr. Green Тази година сме сами за Коледните празници и ни е  едно такова спокойно и празнично. Други години не че не е било празнично, но обикалянето по разни трапези и всякакви роднини ми идваше напоследък вповече. Ние и подаръците снощи отворихме, че Мишето с такъв интерес ги обикаляше. Много е разбрана иначе. Знае, че елхата се гледа само отстрани, научи кой е Снежко, дядо Коледа и т.н. и много им се радва. Направо незнам как ще я разваляме тая елха.
Ето малко вчерашни снимки:
http://picasaweb.google.bg/mihaelakonstantinova/0903#
Айде, отиваме да се мятаме на пуйката  Simple Smile Тази година експериментирам с портокали  Simple Smile

# 386
Честита Коледа! Бъдете живи, здрави и много щастливи!
Вчера цял ден готвих, а днес бях на работа Crazy Сега пак готвя ooooh! Laughing
Дядо Коледа дойде вчера още и сега се разнасят едни музики от всички играчки Crazy Чак ми се прииска да съм на работа  Mr. Green

# 387
  • София
Честита Коледа!

# 388
  • Варна
Честита Коледа момичета, бъдете здрави и дълголетни ,колкото дядо Коледа поне  Heart Eyes

Хаха, това за печките и курабийките беше малка провокация да се появите сладкарките и да покажете красотите си....Майли, Софко-чудни са,много красиви курабийки сте направили...
Вчера си бяхме вкъщи, но днес ходихме на коледен обяд у свекитата, че и дядо ви Коледа дойде да раздаде подаръците....Цяла седмица подготвях Мо за срещата с червения костюм на свекър ми---да не вземе да ревне, и се получи, нито страх, нито рев....

Чакам следващата Коледа вече, защото тя ще е много по-специална от тази и миналогодишната....Само живот и здраве

# 389
  • София
А пък нашите бисквитки са специалитет на Тати, който ги измисли специално Олето да ги яде: с много овесени ядки, яйца, орехи, кисело мляко, пълнозърнесто брашно и т.н., но има една подробност – много са вкусни, Олег помлясква като ги хапва, но... приличат на кравешки л.й..нца!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт