То пък пази Боже да им разчитам на миризливото майчинство
Добре, че банкоматите не ми отговарят по същия начин 
Добре, че банкоматите не ми отговарят по същия начин
Сега тъкмо приключих с цеденето и ще лягам, ама си мисля...как ли ще го отбия това дете
? Очевидно още не е готов, но все някога ще бъде ли?
.
, Манана, Алис...?
.
. Как е цокльо, успокои ли се? И аз се замислям за момента с отбиването, без да се притеснявам. Сега са още мънички. Да де, за кърмачета са големи, разбират какво се случва, усещат необходимост да се гушнат в мама и да пийнат от любимото питие. Но са малки за обяснения и разяснения защо не може еди-какво-си и кое налага да няма вече мамино мляко. Най-малкото за дъщеря ми съм убедена, че не би ме разбрала. Затова ще продължавам да съм й на разположение, докато иска. И като тръгна на работа, поне сутрин и вечер. Не вярвам да има драми, когато реша, че е крайно време да се разделим с цокването
.
Мога да изхраня едно циганско семейство...Дадох му лъжицата да си маже и яде сам, рови,рови и я хвърли някъде-не слага нищо в устата...Рядко иска бисквити или солети. Посяга веднага да я вземе, но посля я хвърля...И все пак разчитам на тях, защото дори и една бисквита е все пак храна пред нищо друго,освен кърма....

На есен ще сме вече на 2г. и трябва да мислим за социализация. Тъпото е, че от сега трябва да знам какво ще реша за детето си през септември. В момента искам да си я гледам, но не съм убедена, че това ще продължи дълго. Зависи колко ще ме стегне шапката.
и вече сме на обичайния режим. Ами четох и аз, че лидокаинът е съвместим с кърменето, но това беше малко нетипична упойка с повечко адреналин и понеже 1) зъболекарката каза 6 часа да не кърмя и 2) аз не открих колко време след повечко адреналин не трябва да кърмя, реших, че е по-добре да ми е мирна главата по нощите.
, това преди 3-4 седмици ми звучеше направо фантастично и не вярвах, че има деца, които изяждат такива количества. Ще прояде и Момото, няма да избегне твърдата храна. Дано само да е с минимум стрес за него 
-знам ,че е прав, мъжете мислят по-трезво от жените...
Само дето проблемът не се състои в забавяне на парите....просто след РД на Мишето спряха да ми плащат изобщо майчинство.
и дано скоро да успея да се включа пак! Препоръчани теми