КГО 2008 7-ма част

• 36 573
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Ееее, Бебочка, до август Каляончето ще е почти на 2  Grinning
Аз ще си го гледам поне до 2. За ясли не съм кандидатствала, така че като гледам какъв е наплива май ще го откараме до 3, ако междувремено не се обебим пак, което пък е най-добрия за мен вариант.
Аз пък чакам някоя момчешка мама да ме успокои, че какви са тия 82-86 см  #Crazy, мамин юнак най-много да е 78, в петък ще видим.
Млечта, дано живота ти бъде отрупан с изпълнени мечти, но и с нови такива  Hug

# 466
Мацки исках да ви питам колко от вас ще си гледат децата до навършването на две годинки.

Ще си я гледам до навършване на 3. И не защото чааак толкова можем да си го позволим, защото не ме кефят яслите като институция. Така бях решила много преди да реша да имам дете.

# 467
Няма да е август, а юни трябва да се върна и Кало да го дам на ясла април. Ще видим Crazy
Кристофер и мен хич не ме кефят яслите като институция, но съм принудена да се примиря. Не зная защо не се кефя на варианта с гледачката.

# 468
Празниците ми бяха осеяни със семейни загуби и погребения, за капак на първи януари племенничката ми влезе в инфекциозна във Варна с морбили, въпреки ваксината. Сега здравните власти във Варна разследват случая. И настроението ми се вдигна на взривоопасен градус, само че с отрицателен знак Twisted Evil
Дано бързо и сравнително леко се справи детето! В Ямбол също има много болни ( понеже първоначалното огнище е на 30 км, в Сливен, бях писала и преди ) и педиатрите обикалят на пожар по циганската махала да ваксинират. Тук боледуват предимно неваксинираните циганета, но има и ваксинирани - хора с хронични заболявания или такива с отслабен имунитет.

Наде, защо отлагане? Нашият час за ваксиниране е на 30 април  newsm78.
Мис, Мира яде 4 пъти за деня ( основни хранения ), не включвам междинните похапвания.

Връщам се на работа на 10 февруари. Чоглаво ми е, откакто вчера счетоводителката ме осведоми. Започвам да се настройвам, но ми е невероятно.........тъжно Confused.

П.П. Забравих отчета - 11 кг, 78 см.
И още нещо. Овесените бисквитки на Кристофер са невероятни, Мирето вече ги унищожава. А какъв аромат се носеше из апартамента, докато бяха в печката, няма да ви казвам. Утре е наред рецептата на Госпойцата.......карам ги хронологично  Simple Smile.

# 469
И ние ще се гледаме до 2 със сигурност, но сигурно ще продължа и поне до 2 и половина да като го вземат направо на градина,ако не ще откарам е и до 3. Втора дете за ясла нямам  Naughty С каката доста си изпатих... Ние сме 80 см. и 12 кг.

# 470
Дени, малката много е порастнала. И е същата кукла  Simple Smile

Но и твоята принцеса е голяма красавица  newsm03

Bebo4ka, аз мисля да си я гледам до 2годинки. Но понеже фирмата, в която работих вече е пред фалит, мисля да си търся нова работа. Та, ако излезе нещо примамващо на хоризонта ще се възползвам Wink

Кристофер
, споделям мнението ти за яслите  Peace

# 471
  • Велико Търново
Ами следващата ни консултация е на 26 февруари... както и да е, утре майка по друг въпрос ще ходи при личната и ще я пита.

Пипи е записана от миналата година за ясла, ама не съм решила дали юни или септември. Хем ми се дава, хем не ми се дава, ако видя, че успявам да се справя, сигурно ще е септември. Абе незнам Sad

Колко тежим незнам, но сме към 76см.

# 472
Някой вече е на бойният фронт  Twisted Evil - все едно валяк е преминал през мен, а за атмосферата нямам думи  ooooh! Няма шеги, разговор, всеки забил поглед в монитора и кротичко и тихо работи. Направо тази обстановка ми действа смазващо, много по-зле от това, че ме хвърлиха в най-дълбоките води, сякаш никога не съм била по майчинство. Според шефът ми щом се оправям с две хлапета, значи и с работата ще се справя  Crazy Мислех да отговоря, че при хлъпетата а съм шефът и казвам кой какво да прави  Whistling

# 473
  • Велико Търново
 Hug

# 474
   Здравейте милички  Hug!За много години,всички вие и семействата ви от здраве да не се отървете!Нека новата година е в пъти по-успешна от старата,любов в семействата ви и разбиране навън!
 Мойта Бухтичка или Пухче както отскоро я наричам  hahaha е цели 11,7 кг на скромните 79см.Незнам от какво качва туй дете newsm78.И аз като Тони покрай нея мога да изхранвам още едно дете,грехота е но колко храна съм изхвърлила....Понякога яде много,понякога нищо.Незнам на какво се дължи всичко това,но здраве да е.Иначе с млечните хранения не ни мислете,където ме свари там ми вдига блузата с гръмкото "АМ".Яде много плодове,което страшно ме радва,а без месо (за учудване на майка си )неможе.Харесаха ми много рецептите дето сте дали и задължително ще бъдат приложени  Hug.В този ред на мисли,моля на която от вас и попадне нещо бързо и вкусно нека продължи да го споделя тук с нас.
  Аз май няма да има къде да се върна на работа Sad,което значи че поне докъм 3 може и да се гледаме в къщи.Не че изобщо имаме някакъв шанс за прием в ясла де.
 Mlechta  Hug!Благодаря ти за страхотния пост,повдигна ми настроението!Дано все така се сбъдват мечтите ти!
  Обичам ви!Лека вечер!

# 475
  • София
Здрасти, мацки! Hug
Аз също като Манана съм обратно в офиса, но от вчера. Много ми е странно пак да съм на работа след 1,8 година у дома, но трябва да свиквам, няма как. В нов отдел съм, на нова длъжност, всичко е много по - лежерно и спокоино от начина по който съм работила по - рано.
Рая за сега приема много добре отсъствието ми, не е плакала, не е имало истерии, хапва си колкото яде и при мен, спи колкото спи и с мен....даже вчера не искаше да се прибира у дома  Rolling Eyesстранно, но това ме радва.Предпочитам такъв вариант отколкото да плаче за мен, така хем съм по - спокоина, хем не се чуствам толкова виновна, че трябва да се върна на работа.
И аз да благодаря за рецептите, ще ги пробвам като ми остане време  Embarassed, че сега времето ми е малко недостатъчно. Подкрепям Съни - ако имате и други такива лесни, вкусни и добре приемани от мъниците рецепти много моля да ги споделите!
Рая миналия месец беше 78 см и 9 200 кг., сега не знам колко е, но определено не е качила особено.
Класиранията и приема в детските ясли ме е докарало до лудост и постоянна истерия, но няма да ви занимавам....не знам дали ще се доберем до място, но надеждата умира последна!
Пазете се и до скоро! Hug Hug Hug

# 476
Здравейте, момичета -  по едно кафе с момиченце от мен за моето голямо момиченце  Party Тя днес става на 8 годинки:

# 477
Таня, много здрава и щастлива да е, животът й да е пълен с приключения. А мама и татко само радости да имат с нея.

# 478
  Таня,да ти е живо и здраво порасналото момиче!Много да е щастлива и с лекота да минава препядствията в живота си!

# 479
  • Варна
Разкажете за яслите, защо сте така категорично против тях? Дайте примери....
Незабравяйте,че някои мами нямат избора,който вие имате-така че яслите са едно добро зло, за тия,които не могат да си позволят доброто Добро  Peace

Честито на празнуващи   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт