Щото и без това места няма, та да не се ядосваме се самонавиваме

Това в рамките на шегата.
Аз и за детските градини не съм "За". И аз и брат ми много сме боледували в детските градини, поради което сме гледани от баба на село. Което пък не искам да се случи на моето детенце, защото много по-гадна ми е била раздялата с мама и татко като знам, че 5 дни ме делят от момента, в който пак ше ги видя, а не някакви си 8-9 часа.
Наскоро четох "Как се възпитават момчета" на Стив Бидълф и той също твърди, че особено за момченца е много травмираща раздялата с дома и семейството, за това по-добре любяща бавачка удома, отколкото ясли.
Естествено много често майките нямат избор и също така много често дечицата се приспособяват много добре в яслите и след това им е още по-леко в детската градина. Все някога тази раздяла с мама ще се случи и тя никак няма да е лека, отлагането с някоя и друга година ни подготвя нас родителите, пък и децата, които ще са с по-здрава психика след 3 годишна възраст, да я понесем по-леко.
Танче, да ти е жива и здрава момата и да расте хубава умна и най-вече много здрава
, Честит празник днес!
,проблема с яслите е,че няма свободни места (в София е просто кошмар)!Аз засега няма къде да се върна и септември вече ще мислим по въпроса с гледането.Но ако нямам работа на ясла няма да я дам,но на градина вече ми се иска (дебело подчертавам-ако се вредим изобщо).Понеже моя мъж е много против яслата,казва че ако аз започна работа той ще мине нощна смяна и през деня ще си гледа децата.Когато Алек беше малък и имаше рожден ден,пред мъжа ми лелката нашляпала едно детенце в яслата.Беше бесен и идея нямам как се е стърпял той да не нашляпа лелката
.
Но иначе изкарахме добре. Алекс е един малък тайфун с нежен поглед
Последният хит е изчоплена лампичка на печката, която ми показва градусите. Изчезна в дън земя. Даже се бях притеснила да не я е глътнал 
, но не бива заради това да се слага етикет на всички ясли. Аз пък съм твърдо "ЗА" яслите, естествено говоря за нормални възпитателки, а не за такива побъркани лелки. Никола тръгна на ясла на 1г.4 мес. и много бързо видях промяна в поведението му - започна да се храни сам, започна да ходи на гърне, проговори много бързо, просто си личеше, че му се отразява много добре. Естествено има деца и деца, някои не могат да се адаптират и това е. За болестите - неизбежни са.. децата, които не ходят на ясла, си ги изкарват като тръгнат на градина.. и все пак си е до организъм - някои изкарват по-леко, други от сопол стигат до бронхити и т.н. Всеки родител познава детето си и решава дали иска да го пусне на ясла или не
. Но докато без ясла може, без градина вече е много крайно. Има си неща, които децата трябва да научат в определените възрастови групи, както и да се социализират. Имаме познати, които си глдаха детето и го пуснаха чак в първи клас.. е две години си говореше само с учителката и се хранеше само с нея.. не беше свикнало да си общува с деца
, но надеждата умирала последна
.
.. както и да е
.
Надявам се нещата да не се променят в скоро време.