Споделям мнението на Кристофер за индивидуалността на децата до 3 год. и от това май завеси и положението с яслите

Викат ме да "наняме"

Ще споделяме после кое как
. Разказах това в противовес на разказ в преден постинг как дете е забравило добрите си навици, придобити у дома след като е тръгнало на ясла. Демек има и едното, има и обратното. Пак стигаме до това, че не можем да обобщим. Дали ще сме доволни от престоя на децата ни в разните заведения зависи най-вече от отношението и отговорността на възпитателя, дали става за тази работа или само присъства тялом при децата, колкото да не са сами.
.
Кога отмина това време
Колкото майки, толкова мнения
Въпреки, че са малки възприемат света по различен начин, това което на едно детенце ще се стори плашещо и ще го разплаче, друго няма да впечатли, така че каквото и да си говорим ние, те ще имат последаната дума. Аз си спомням, че като тръгнах на градина, гледана съм вкъщи до три години, оревах света. Голям рев ревах и то дълго време. Бягах от градината, но накрая свикнах, това е. После не исках да се прибирам в къщи, майка ми като идваше да ме взема и се криех някъде да не ме намерят
Голяма игра падаше, все още с носталгия си спомням за тези прекрасни детски години и се надявам детето ми също да изживее пълноценно детство сред други деца. 

Надявам се нещата да не се променят в скоро време. ...
И аз така мисля
За детска градина съм ЗА, поради ред причини, които изброихте... няма да повтарям
А за яслата.... ми май не съм много категорична в мнението си... Има и + и -, а когато човек няма избор са необходимо зло... слава богу и аз имам избор та ако приемат Алекс (което много се съмнявам) може да я пусна, за да видя как се чувства
Ако не и хареса живот и здраве ще ни търпи с бебето 
То и Весето последния път се разплака от нея
Последни напъни преди сесията... много искам да се отърва от редовните изпити и затова натискам за текущи оценки, та февруари да наблегна на оправяне на бъдещата стая на Алекс