КГО 2008 7-ма част

• 36 557
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Да се включа и аз Hug
Чета ви но не ми се пише честно казано Embarassed
Деа яде всичко всичко.Яде самичка с вилица, ходи, катери навсякъде хала страшна.
За яслата съм твърдо ЗА.Дени тръгна на 1.2 месеца а Деа живи и здрави от март ще ходи PeaceПосле ще пиша че дълга зове Wink

# 511
Още нямаме бебе живот и здраве другата седмица е планувано да видим дали ще устискам.Немога да пиша че малкия е все на компютъра с мен и стават неразбираеми писанията ми ама сега се е заиграл с топката и откраднах няколлко секунди .Поздрави от нас и целувки на всички!!

# 512
Още нямаме бебе живот и здраве другата седмица е планувано да видим дали ще устискам.Немога да пиша че малкия е все на компютъра с мен и стават неразбираеми писанията ми ама сега се е заиграл с топката и откраднах няколлко секунди .Поздрави от нас и целувки на всички!!
Ради, стискаме палци и очакваме хубавата вест Heart Eyes Praynig

# 513
Здравейте КГО. Отдавна не съм се включвала, но покрай мамини вълнения миналата седмица не остава време за форум. Както вече казах се завърнах на фронта на работещите и изведнъж е оказа, че ежедневието ми е работа, деца и сън. Добре, че направиха метрото вСофията, та не ми се налага да губя и по час и половина в задръствания  Grinning
Ние отпразнувахме на Весонката рождения ден на принципа три дни яли, пили и се веселили  Mr. Green В неделя беше много весело в клубчето, като част от Софйското и Варненско КГО имат голяма заслуга Мъниците са толкова пораснали и вече са едни самостоятелни, малки човечета, които нямат непрекъсната нужда от мама  Heart Eyes А на Йоанка големият син е най-гальовното дете, което съм срещала  Grinning Макси е все така усмихнат и спокоен. Изглежда е нещо в Йо, което ги кара да са такива добри и чаровни деца - най-вероятно любовта, с която са обградени. Деа е станала една малка фурия - нищо, че е най-дребничката от всички, обаче ...никое момче не може да я бие по скорост на катерене и оправяне сама. Явно контакта с бате добре я е подготвил за живота  Mr. Green Дени а Силвето ми се стори доста по-кротичък от преди - сигурно вече му е по-интересно да изследва света с очи и уши, а не с ръце и крака  Mr. Green Калоянчето е едно пораснало и усмихнато момченце - чак й се чудя на Бебоч откъде го изкарва такова мрънкало  Mr. Green
Ето малко разказ в картинки, за тези които имат фейсбук http://www.facebook.com/album.php?aid=36183&id=1668488498

# 514
Мананка  Hug

Много беше хубав рожденият ден! Всичко беше измислено - и за деца, и за нас и беше едно задушевно... особено като пяхме барабар с децата Simple Smile
Веско сега тепърва много ще се промени... Добричък ти е той, а Цеци е много тих, гушлив и спокоен...

Арианка, готвим се да се прибираме тази седмица... жалко, че не можахме да организираме една по-мащабна среща...

# 515
Здравейте, момичета!
Искам да ви почерпя, че днес едната ми братовчедка роди момиченце, с тегло 3.050кг и 47см  Grinning

# 516
Ехоо, много е пусто днес тук  Sad

# 517
  • софия
Включвам се само, за да честитя имения ден на Максим. Името Максим има латински корени и идва от думата “maximilianus”, която в превод означава “най-великият”. Да ти се слави името, мило дете! Фиил, честит празник и на теб!

# 518
  • София
Нещо наистина е пусто тук.
Аз нямам грам време за форум, вече втора седмица работя и още не съм се организирала като хората, имам чуството постоянно, че изпускам нещо.
Сутрин оставям Рая на детегледачката в 8.30 и тръгвам за офиса, вечер се прибирам около 18.30 и като се прибера се почва едно бързане, чудя се кое по напред да свърша и така до около 12 часа, по - рано не успявам да се справя с домакинските задачи.
Иначе Рая се чуства добре с детегледачката, тя живее в съседния апартамент и и е и кръстница. За малката го нямаше стреса да я гледа непознат човек и изобщо не е плакала за мен.Много добре се гледат, забавляват се и до този момент не сме имали проблем, да не чуе дявола. Дано така да продължава! Само дето на мен малкото време сутрин и вечер когато сме заедно ми е крайно недостатъчно, но няма начин!
Имам молба към мамите, които сами готвят на децата си, моля споделете рецерти за супички и манджички, които децата ви харесват и хапват с удоволствие. Аз също готвя на Рая, но все имам чуството, че се готвят 4 - 5 манджи, а ми се иска да разнообразя.
Много се зарадвах като видях, че Ради е писала! Миличка, чаками добри новини от теб!  Hug

# 519
  • София
Здравейте момичета  Grinning
Аз напредвам с ученето бавно и славно, ще го сборя този изпит, няма а му се давам, амаха  Crossing Arms
Водихме Дени на консултация днес - за отчета 10860гр и 79см. Значи все пак не е стигнал 11 кг, както си и мислех. Голям тормоз с тези зъби, две нощи вече не е спал, 3 предкътника са излезли, сега излиза четвъртия, а и 3 от кучешките са тръгнали накуп  ooooh! Докторката като му погледна устата се уплаши направо  Tired Не съм особено щастлива че се случва точно сега, но нямам избор.
Вчера се видяхме със повечето софийски и с едно варненско октомврийче в едно клубче - дано някой пусне снимки, че аз нямам много време. Всички дечица са пораснали мноооого и така са се променили вече  Heart Eyes Всяко със своите номера - аз лично много се забавлявах да ги гледам  Flutter

Нелка, ние сме на кухня, не съм по готвенето  Embarassed , така че не мога да помогна.
Целувки и поздрави на всички  Hug

# 520
  • в здрача
Първия ни предкътник изкара!  Grinning Голяма борба беше, голямо хапане на всичко що намери. Горкото легло то си го отнесе не много. За готвенето - ами допреди да почне борбата с кътника караше на обща храна, т.е. каквото ядем ние, това ядеше и тя като най-много обичаше мусака и пълнени чушки, зеленчукова и пилешка супа, но каквото и да е не го ядеше повече от 2 дни поред. Ние обаче сме доста хора и тъй или иначе не остава манджата и за другия ден, независимо че и винаги има и супа. Ако манджата не й хареса нагъваше само царевица. Има ли такъв ден обаче на другия ден по три пъти ходи по голяма нужда. Което ми напомня, ако има някой с проблеми със запека да дава повече царевица на детето. Действа безотказно. Сега обаче с тези зъби кара само на кисело мляко и млякото на мама, като разнообразява с печени филийки, варени картофи и любимата царевица.
Голяма игра пада със снега. Всеки ден поне по 10 минути по обяд сме навън пред къщи. Общо взето докато намокри хубаво ръкавиците /без тях не иска да стои навън, камо ли да пипне снега/.

# 521
  • София
Трикси, Калоян яде това, което съм готвила за всички. Свикнах да готвя малко по-безсолно и се съобразявам с подправките. За енго готвя отделно само нещо с телешко, защото и аз и баща му го недолюбваме. Oбщо взето и аз се въртя около традиционата българска кухня, нищо изкелиферчено като например аспержи в бекон и сьомга на тиган с кафява захар  Joy
Иначе за идеи: цък

# 522
  • София
Ариана, благодаря ти!  Hug Hug Hug

# 523
Варненската чета - живи ли сте, здрави ли сте, оцелявате ли в преспите..........Госпойцата май е сама с Момо......как се справяте? Обадете се  Hug

# 524
  • Варна
Варненската чета - живи ли сте, здрави ли сте, оцелявате ли в преспите..........Госпойцата май е сама с Момо......как се справяте? Обадете се  Hug
..Алис, аз все едно те чух... Laughing
Оправяме се-да, говоря за нас...
Момото освен,че му се обостри дерматита от студа по лицето, другото е наред. Излизам колкото за най-необходимото с него, а при спешност викам на помощ прадядо му,който живее наблизо, Мо добре го забавлява, а дядото е прещастлив  Laughing

...и за три дни -два зъба изкара..сега е ред пак да почне да спи като бял човек ,че и аз с него...Макар че,незнам какво ми стана-аз знам де,вълнувам се за едни неща,ама нощно време много взех да се будя, или пък сутрин съм се наспала преди Мо...та сега използвам времето да отметна някоя друга страница на забравени книги..
Че такива му работи-при вас как е?  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт