Днес една колежка има рожден ден, бях и купила букет, обачееее докато го занеса от нас до офиса букета измръзна
Друг е въпсоса, че аз съм ужасно зиморничава.Вчера полудях от готвене. Аз готвя за Рая и като направя повече, замръзявам, само пиша каква е манджата и датата на която съм я готвила, после размръзявам и готово. Нали съм работеща вече и преди да тръгна на работа си бях понаготвила и фризера беше зареден с бебешки манджички, обаче те взеха, че привършиха ( беше останала една заешка супа и една зеленчукова крем супа ) и вчера като ме удари съчмата, готвих до побъркване - 3 супи за детето, 1 салата за нас, едно пиле с картофи, банички за закуска и това за 3 часа. Но поне закрепих запасите, че през седмицата не ми остава време.
В тази връзка давате ли боб и леща, как ги приготвяте? Аз от бобови съм давала грах и го харесва, та се чудя дали да не се пробвам с ново вариво.

. Пък и уж бързам за фризьор. До скоро

Дали заради зъбите или заради нещо друго има ужасна хрема и не иска да яде. Даже любимото мляко отказва
.
. Ние слава Богу лесно и бързо се отървахме от тях, надявам се на малка почивка преди да започнат да никнат вторите кътници