Болки в гърлото

• 24 294
  • 31
  •   1
Отговори
Здравейте имам въпрос , как се справяте с болно гърло , от два дни ме боли гърлото , пия тайлол хот и пръскам тантум верде , но не помага , а сега и с този грип много съм се паникюсала , моля кажете , как сте се справяли вие newsm78

# 1
Мед и лимони-много помага.

# 2
Гаргара с клеева тинктура! В половин чаша вода слагаш 15-20 капки и правиш гаргара.

# 3
Лъжичка мед през няколко часа и съм ок Peace

# 4
А,бременна ли си?

# 5
  • София
Да,ако си бременна може Стрепсилс да пиеш,ако не си-ТРахизан или Хексоралетен!

# 6
Мед и лимони-много помага.
Да, настърган лимон с кората и мед...и ядеш. Не е много приятно, но е ефикасно. (Това в случай, че си бременна и не искаш да взимаш лекарства.) Може и чай да си пийваш...(но при бременност по-внимателно с билките).

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 17:17 от a.velcheva

# 7
да , бременна съм в 4 месец , докторката ми каза , че може да пия тайлол хот , но незнам до колко на ден може Thinking

# 8
  • Пловдив

купувам си от аптеката хомеопатични таблетки за смучене и за няма и ден съм добре .

# 9
  • Sofia
само с прополис си оправям болката в гърлото-гаргара и после пиеш-20-30капки в леко затоплена вода или чай.

# 10
# 11
как се казват тези хомеопатични хапчета , и стават ли за бременни.ще съм ти много благодарна , ако ми кажеш Анели:hug:

# 12
Когато бях бременна мажех гърлото си с нишадър(от аптеката) или си правех гаргара.Много ми помогна тогава затова ползвам този метод и сега Laughing

# 13
  • Пловдив
как се казват тези хомеопатични хапчета , и стават ли за бременни.ще съм ти много благодарна , ако ми кажеш Анели:hug:

Да, аз съм ги пила като бременна и после като кърмачка.Мисля,че се казваха Хомеожен-едни бели малки хапченца, блистера е някъде лев и нещо.Много бързо ми минаваше от тях.

# 14
Хомеожен много ми помагат и на мен за гърло а за хрема взимам Коризалия.
Хомеопатични са на Боарон Peace

Общи условия

Активация на акаунт