Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 52-ра тема

• 107 109
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Пак вкусно тук.Това кексче изглежда съблазнително   bouquet
Лабрекс, тоя Бобат изглежда много добре. И е нещо ново.Ще споделиш ли рецептата моля те? Че сега ще гледам пвечко солено да пека.
Ето и нашата вечеря"
Панирани пилешки филенца със сусам, корнфлейкс и кашкавал със сладко- кисел сос и оризче

и солените мъфинчета с филе, сирене и кашкавал

# 316
Лабрекс, тоя Бобат изглежда много добре. И е нещо ново.Ще споделиш ли рецептата моля те? Че сега ще гледам пвечко солено да пека.

tracy_t, сложих я в Любими-те. Солените ти кексчета изглеждат фантастише!  Heart Eyes   chef  bouquet

# 317
  • Бургас
За днес картофените кошнички на Йоли
Може ли рецептата?   bouquet

# 318
  • Germany
Един експеримент - не се получи точно това, което исках, но пак беше удивително вкусно

# 319

tracy_t, сложих я в Любими-те. Солените ти кексчета изглеждат фантастише!  Heart Eyes   chef  bouquet

Много са вкусни, само че ми залепна хартията за тях (уж я сложих, че да не залепнат  Mr. Green за формата) и малко трудно се маха. Другия път ще трябва да ги намажа леко с олио да не залепват

# 320
  • Torino,IT
Лабрекс, много ми допадна бобата, страхотна вкусотия ми изглежда, ох, ще го правя, големи сте изкусителки и подстрекателки значи Crossing Arms  bouquet

# 321
  bouquetчудесии до безкрай в тази прекрасна тема...
♥ Doro ♥ кекса ти изглежда фантастично.
labrex а твоя бобат,ммммммм,направо ми замириса на наденичка,а съм преяла.
От мен снощната вечеря,днес оставих милото да се погрижи и той купил пиле на жар и млечна салата Rolling Eyesстрашен мързел е и за десерт се беше сетил,сухи пасти Laughing
салатка от доматки и пиле с ориз

аз даже незнам защо ги пускам тея снимки,на фона на вашите вкуснотии  Blush
Спокойна вечер ви желая   bouquet

# 322
Ммм, направо ми текнаха лигите!!! Много от тези вкуснотийки ще се пробват, ми се струва!!! Да се запиша и аз с една супа от нахут с лимонов сок. Моят мъж много я хареса и често иска да му я готвя.

Утре ще покажа и тортата "Салам" дето правих днес. Трябва да престои в хладилника да поомекнат "блатовете", затова утре ще я нарежа и снимам  chef

# 323
  • При елфите ...
Комплименти за страхотните вкусотии, които сте направили!
Labrex, tracy_t , ♥♥рина, Рени55, оригинални както винаги!   bouquet

От мен нещо, което приготвих набързо, тъй като мнооого ми се хапваше нещо сладичко. Представям ви десерта "Лудостта на сладкарката"  nuts

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 23:27 от Aredhel

# 324
от мен едно печено пиленце с билки, гарнирано с броколи с  грюйер и холандски сос

# 325
  • Plovdiv
От мен нещо, което приготвих набързо, тъй като мнооого ми се хапваше нещо сладичко. Представям ви десерта "Лудостта на сладкарката"   nuts

Aredhel, би ли споделила какво прдставлява това чудо  newsm78 Изкушава ме  Mr. Green

# 326
  • При елфите ...
От мен нещо, което приготвих набързо, тъй като мнооого ми се хапваше нещо сладичко. Представям ви десерта "Лудостта на сладкарката"  nuts

Aredhel, би ли споделила какво прдставлява това чудо  newsm78 Изкушава ме  Mr. Green

Това десертче и името му са плод на голямото ми желанието да хапна нещо сладичко, както написах по-горе. Стана доста сладък и съвсем луднах!  Wink

"Лудостта на сладкарката"
Имах 1 кофичка заквасена сметана, към нея прибавих 1 опаковка бисквити "Роден край" с масло на парченца и 1 бурканче сладко от бели череши, което ме довърши! Разбърках леко и го метнах. Това е! Бързо, лесно, вкусно и сладко!

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 11:09 от Aredhel

# 327
Лабрекс, чудесно попадение с тази  Бобата   bouquet

При нас вечеря картофена яхния с глиган

и поредните чеснови пилешки филета със зелева салата

# 328
  • София

За днес картофените кошнички на Йоли
Може ли рецептата?   bouquet

Заповядай - http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,3096.msg101551.html#msg101551

Рина, питките ти са направо фантастични !!!!!!!!!!!!!  Ох, как ми се иска и аз някога да направя такива........, ама като съм на ВИЕ с месенето....
Лабрекс, рецептата наистина е много лесна и тестото позволява да се направи като мъфини   bouquet

# 329
  • Plovdiv
Aredhel, благодаря за отговора   bouquet Наистина много ми привлече вниманието, но сега след белите череши вече и мен ме побърка, обожавам такова сладко  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт