Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 52-ра тема

• 107 167
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
   От мен един шоколадов сладкиш. Grinning С доста некачествени снимки....,нещо ръцете ми трепереха от вида на тоз' шоколад. #Silly

И една класическа руска салатка от цвекло с чесън,орехи и майонеза.

# 151
Ох, Селма, не ти връщам комплимента, ама както се казва: къде ми е голямата лъжица? Heart Eyes
И сладкишът и салатата изглеждат фантастично!  bouquet

# 152
  • DE
Картофена манджа

и една вита и ве4е изядена баница с готови кори

Лека и спокойна ве4ер на вси4ки.

# 153

Само с парче полуизмислено руло се отчитам, защото спагетите се ометоха, преди да ги снимам.  Grinning

# 154
  • София
Аз по вечерно време се записвам със закуска  Blush

Хемендегс

Като на всяко гърне мерудия да кажа, че и мен много ме впечатли баницата на Ивка  Crazy

# 155
  • При елфите ...

Много вкусно и сочничко изглежда! Разкажи ни как го направи.   bouquet

# 156
  • Rio de Janeiro/Austevoll/Varna occasionally
Селма, не знам за качеството на снимките, ама да ти кажа от този шоколад и на мен ми се разтрепериха ръцете   bouquet Има ли рецепта за него в твоите любими? Simple Smile

# 157
Ау, nordina, страхотни бисквитки   bouquet Може ли рецептата за ванилените бисквити с круши   Praynig

Елина,заповядай Ванилени бисквити с круши

Енаморада,това е  четворна плетка  за козунак.След като заплета,подвивам краищата и се получаа топче.

Краси,нееееееееееееееевероятна торта!Поздравления!  bouquet  bouquet  bouquet

Селма,Галка,благодаря за комплимента.Довечера ще се опитам да напиша и останалите рецепти.

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 09:22 от nordina

# 158
  • На брега
Ох Селма, моля сподели твоята рецептичка за салатата с цвекло, защото вече се чудя как да го ям, а трябва  Hug

# 159
здравейте   bouquet
ето ги и мойте фунийки:
 това е количеството, което ми излезе от1/2 доза (и от фунийките и от крема) http://www.facebook.com/photo.php?pid=217580&id=1669032469#/ … amp;id=1669032469
много се вкусни ........ама много трудоемко. Следващия път най-вероятно ще го направя като кошнички или нещо такова, защото това навиванеее  ooooh! .

Има и лазаня със сиренца, но вече не е за показване, че най-брутално нападнахме така както си беше в йенската тенджера  Crazy. МужО каза, че е много вкусна, което е голям комплимент за мен  bowuu

# 160
  • София
От мен варени гевреци,много бързи и много вкусни.

Изглеждат чудесно! Може ли рецептата?

# 161
Сладкиша на Nanita Grinning

# 162
  • София

Станах кривогледа....., то не бяха торти ( фантастични), то не бяха баници, сладкиши и за капак.....варени гевреци  Crazy
Днес ни е рибен ден - рибена чорба

и пържена риба ( много лоша снимка....)
http://media.snimka.bg/4760/015776274.jpg

салата зеле, моркови и майонеза

# 163
  • Географският център на България-Габрово

Сподели рецептата за този сладкиш моля

# 164
  • При елфите ...
Видях страхотни вкусотии! От мен пилешки хапки с гъбен сос. Нещо не ми се отдава този сос, ще трябва да се явявам на поправка.  smile3529

Общи условия

Активация на акаунт