Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 52-ра тема

• 107 114
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
  • София
коригирах се де  Embarassed Embarassed
и за да те успокоя, ще кажа, че и ние сме без десерт. Т.е. домашен десерт.  Peace
Страхотни картофки   bouquet

То и аз имам,но не  съм го правила аз а е само подмазвация от мъжо ,че съм се пристрастила вече  Embarassed ! Обаче вече  е редовен  десерт при мен,но не показвам друг път ,че  шъ мъ бийте  Embarassed !  

Ох,Пеп-4о  пак се връщах да си  го гледам това  зеленкото с месцето  Tired ! Как пък може толкова да съм сладокусна   Rolling Eyes ! Все готвиш едни такива неща,начи... дето  на човек ,чироз да е ,пак ще му се приядът  Crossing Arms ! Камо ли пък на  добре гледана жена (   261uu )  ,като мен ! Чак  завидях благородно на домочадието ти !   bouquet  

Селма,защо се учудваш ,разкoшна ти е погачата  и аз щях да отбележа   bouquet   Hug  !

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 11:03 от Kafenceto

# 256
# 257
  • Пазарджик/Лондон
Отново много вкусни неща видях Hug.

Миналият ден правих пица "Верди", ето я:

Вчера пък направих печена тиква, много сладка стана, точно както я обичам Heart Eyes:

# 258

Селма,защо се учудваш ,разкашна ти е погачата  и аз щях да отбележа   bouquet   Hug  !
   Мерси! Grinning
   Учудвам се,защото не разбрах за "единия път".....
   Да не е нещо свързано с традициите,дето не го знам.... newsm78

# 259
  • София-Младост

Селма,защо се учудваш ,разкашна ти е погачата  и аз щях да отбележа   bouquet   Hug  !
   Мерси! Grinning
   Учудвам се,защото не разбрах за "единия път".....
   Да не е нещо свързано с традициите,дето не го знам.... newsm78

Един път означава , че е много хубава, разкошна.  Simple Smile Simple Smile

# 260
  Ааааааааааа........... Embarassed Благодаря,Ала-Бала! Hug

# 261
  • Русе/София

понеже детето ми е голям фен на попай,и през ден иска спанак Joy

# 262
Откакто видях преди няколко вечери хемендекса на Цецето не ми излиза от ума,за това за закуската направих бледо подобие на нейния(но да ми мине мерака)

# 263
Момичета, вчера си купих формички за мъфини и днес много ми се иска да направя едни солени със шунка и кашкавал. Можете ли да ми дадете някаква готина рецепта? Мерси

# 264
Пробвай, ако искаш, соления кекс на Пети, много е сполучлив. Просто ще го направиш на кексчета.

# 265
  • ГОре на черешата...
Толкова сте продуктивни, че успявам да се запиша само веднъж във всяка нова тема ooooh!...но пък е толкова вкусно тук, че си заслужава човек само да ви гледа и чете  bouquet.

Ябълков щрудел /щях да пиша "божествено вкусен", но се сетих за тиквеника на Селма и се отказах Embarassed...но наистина стана невероятен!/:

# 266
Момичета да знаете за някакъв шоколадов сладкиш,който вътре се пълни допълнително с шоколад със спринцовка?Мъжът ми ме тормози да му направя нещо такова,а аз не се сещам какво е това Rolling Eyes
   Нещо такова ли?
Лошото е,че и той не знае какво точно,но няма орехи и банани.Само се пълни и полива с шоколад

# 267
 Ау Пеп4о, това овче месо изглежда супер!
 Кафенцето и при вас е много вкусно, а сладките нищо че не са домашни, и аз искам.
  @ИВКА@, това бледо подобие много ми хареса на вид!
 Време е за обяд, но засега само закуската ще покажа:

Многолистни кифлички

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 16:01 от Amaretto

# 268
Мерси Labrex, ще го пробвам него  Hug

# 269
  • забравих си мисълта...
Мариета, наистина изглежда божествено вкусен твоя щрудел.
Селма, твоята питка ми събра очите, невероятна е. Благодаря на теб, на Pinki_81 и на tracy_t за добрите думи за щрудела от многолистно тесто със пълнеж от сирене, наистина е голяма играчка, но става много вкусно, направо се топи в устата, има голяма разлика от домашно приготвеното и купеното, но вие го знаете това. Lindita, ще се радвам ако ти харесат саварините. Аз и аз като теб си умирам за сиропирани сладкиши.
Вчера бях много уморена, затова за вечеря нещо студено.

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 21:54 от Venetta

Общи условия

Активация на акаунт