Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 52-ра тема

• 107 092
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Селма , пробвай, но аз знам че е препоръчително да се направи с мас, не знам дали с краве масло ще е същото, ти ако го направиш, после сподели Hug
  Със сигурност няма да е същото,но не употребявам свинска мас Rolling Eyes
   Ще споделя разбира се! Grinning

# 391
Aredhel , Много хубав лучник  Peace

Веси_нн, радвам се, че сте харесали Гъбената фантазия  Hug А украсата ти е чудесна   bouquet
Днес у нас  Grinning

пържени кюфтета

Пържоли в зелев лист по Бордовски  Peace препоръчвам ги, чудесни са.

Лабрекс ме подсети за Голи сармиbouquet преди години бяха хит, имаше дори консерви  Crazy много ги обичах.

Брускети със сирене и магданоз

Млечно чеснов пастет и Млечна салата

и печено пиле с картофи

Хубава почивка на всички   bouquet

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 01:00 от пеп-4o

# 392
Ето и от мен няколко нещица, които съм видяла от тук, но за съжаление не си спомням точно на кого бяха Embarassed

пурички със сирене                                                                                        тарталетки
 пингвинчета
Лека съботна вечер Hug

# 393
Задушени картофи с чесън и масло и зелена салата е нашата вечеря тази вечер,мързеливата Embarassed

Пеп-чо,нямам думи просто след твой отчет да го е срам човек да се отчете.Адмирации към професионализма ти bouquet Абе вие да нямате ферма за пилета,все пилешки изкушения има на вашшата трапеза Joy

Селма,и аз да кажа страхотни сърчица  bouquet
И Линдита се е отчела подобаващо и венецът на УиУи много ми хареса как изглежда.На Лоис снимките са уникални както винаги  bouquet Хайде да спра,че ще изпиша темата с комплименти,всички сте страхотни - споменати и неспоменати Hug

# 394
  • При елфите ...
Aredhel , Много хубав лучник  Peace

Благодаря!   bouquet Менюто ти е страхотно!

# 395
 Поскрепям!!! Peace И моля за линк към рецептата! Praynig

пеп-4o,веднага си копвам млечно чесновия пастет. Simple Smile
  Дес, Hug

# 396
  • В сърцето на живота!
След тези вкусотии които видях...ме е срам да покажа моето меню за днес Rolling Eyes

Супа топчета.                                                                    Лимонови мъфини.

# 397
Раираните кифлички на marabu, но със шунка и кашкавал и с шоколад..

И шоколадов сладкиш "Фантазия" на Селма

# 398
  • При елфите ...
 Поскрепям!!! Peace И моля за линк към рецептата! Praynig  

Благодаря!   bouquet

Лучник

За тестото са нужни:
3 ч.ч.брашно
7 с.л. олио
1 пак. суха мая
1 с.л. захар
1 с.л. сол
1 ч.ч. топла вода /непълна/

Брашното го пресявам, оформям кладенче добавям предварително подбърканата мая олиото, захарта и солта. Замесвам средно меко тесто. Тестото се оставя да втаса докато удвои обема си.

За плънката:
4-5 глави лук
червен пипер
риган
чесън на прах
може и малко чубрица

Плънката я приготвям преди да замеся тестото, за да има време да изстине. Лука го нарязвам на ситно и го слагам да се задуши с малко мазнина, вода и подправките.

Вземам тавата от печката, намазнявам я и с ръце разстилам тестото, отгоре разпределям плънката и настъргвам малко сирене. Навивам тестото на руло и го прехвърлям в дуга тава навито на охлюв. Оставям да втаса още около 15 минути и го слагам да се пече в предварително загрята фурна на 200 градуса, докато се зачерви.

Това е! За гарниране приготвих сос от кисело мляо и чесън. Мисля да пробвам вместо лук с праз да го направя.

# 399
Дес, редуваме пилето със   свинско  Laughing Laughing  В общи линии, все до мръвка го докарваме  Wink
Ясмина,  супата ти е наситено-топчеста  Crazy ей така и ние я обичаме  Peace.

# 400
  • забравих си мисълта...
Момичета големи подстрекателки сте. MG18,  невероятни мъфини. Labrex, както винаги перфектно.  3xi   и при теб вкусно много. ♥♥рина, ммм не бих отказала от нищо. Селма, губя дар слово, сърчицата са толкова предизвикателни. Lindita и ти само подстрекаваш, вкусно и при теб мммм. Пеп-40, аз нямам думата, когато става се отнася до теб. Знаем си, че винаги е представено с висок професионализъм. Спирам с изреждането, защото иначе цяла нощ ще трябва да ви изреждам, всички сте невероятни кулинарки.
Никак не ми се искаше, но като гледам какви вкусотии сте сътворили, а аз днес така мързеливо изкарах, се стегнах и направих баница, но тъй като корите този път нещо не ставаха да завия баничките на ролца я направих просто с традиционна форма, но стана много вкусна.
Баница с пасирана извара и сини сливи.

# 401
Цитат
Това е! За гарниране приготвих сос от кисело мляо и чесън. Мисля да пробвам вместо лук с праз да го направя.
   Благодаря!  bouquet
   Сигурна съм,че с праз ще се получи много хубаво! Simple Smile

# 402
Леле, момичета нямате равни, то такива вкусотии има тука ... не е истина.
Лабрекс, я дай малко пояснения моля те за тез бухтички, че изглеждат супер
Рина, питките ти изглегдат просто превъзходно, за пиленцето нямам думи ...
Веси_нн, една страхотна идея ми даде за пилешкото дето се маринова в хладилника   bouquet
Уиуи много добре ти изглежда венеца  Mr. Green
Линдита, тези пиадини може и аз да ги пробвам  Peace
Аредхел, чудесен лучник   chef
Пеп-4о, нямам думи - страхотно меню, у вас е много вкусно, направо да си оближеш пръстите.
Лоуис, много интересноястие  Peace
Дани_ди, у вас също е мноооого вкусно.
Да ви е сладко на всички.
У нас днеска имаме пиленце с лук в меден сос, но снимчицата ще е утре (извинявам се за което)  Blush
Лека нощ на всички. Изтекога ми лигите тука по вашите ястия, направо ми се намокри клавиатурата, дето капе  hahaha

# 403
Добра вечер и от мен Hug
Страхотни неща както винаги,направо ми ухае през монитора прекрасно Grinning
elica676 ако знаеш как обичам пиле със зеле и ориз...мммм,преглъщам и се връщам само да я гледам снимката ти.
Селма пак уби рибата(този израз е нещо като ония"един път",дето се чудеше какво означава Hug) ,сърчицата са много сладки и изглеждат някак коледно... а за пицата,моя мъж седи до мен и шпионира и ми вика искам от тази Laughing
И сега от мен днешното меню
закуска
обядпилешка супа
вечерязелена и яйчна салата
гъбки с бекон и кашкавал
Приятна вечер и спокойна неделя ви пожелавам  bouquet

# 404
  • София
Ето бързата ми трушия:

А , може ли рецептата за бързата ти туршия  Praynig !

И   Алхимика  беше показала една страхотна,ако може  да помоля и за нейната рецепта  Praynig !

Общи условия

Активация на акаунт