Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 52-ра тема

• 107 087
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Ето бързата ми трушия:

А , може ли рецептата за бързата ти туршия  Praynig !

И   Алхимика  беше показала една страхотна,ако може  да помоля и за нейната рецепта  Praynig !
Кафенце от мен рецептата за туршийката утре,че тя е по на майака ми тефтера и аз си я нямам записана,та за точните продукти ще трябва да я погледна. Peace

# 406
  • София
Ще  почакам  Hug ! Те мамините турший са най-вкусни  Peace !

# 407

Селма пак уби рибата(този израз е нещо като ония"един път",дето се чудеше какво означава Hug) ,сърчицата са много сладки и изглеждат някак коледно... а за пицата,моя мъж седи до мен и шпионира и ми вика искам от тази Laughing

Аааа..... Laughing Laughing Laughing Това за рибата го знам!
    Благодаря,alximika! Grinning
    А пицата знаеш ли колко хубаво ще върви със салатките ти!Мммм!!! Flutter

Венетта,искам за закуската от баничката ти!Толкова необичайна и вкусна ми изглежда! Simple Smile

# 408
Да покажа закуската днес Бухти, които се обръщат сами

# 409
Добро утро! kaffeetrmker_2

Видях едни много хубави бухтички, които се обръщат сами. Tannita, може ли рецептичката, моля? search

За закуска, лимонен мраморен кекс.

Лек ден!

# 410
  • ГОре на черешата...
Добро утро!
Идвам да честитя на всички именници, които празнуват днес - да са живи и здрави!

И да почерпя за моите именници - майка ми, баща ми, съпругът ми и малкият ми син  Crazy - почерпката е торта "Наполеон" на Мишел от Кукинг-а - някой беше пуснал линк, чаках, чаках друг да се престраши и запретнах ръкави, заповядайте:

# 411
  • София
Добро утро Grinning

Вчера не можах да се включа и сега ще наваксам.
Няма смисъл да казвам пак колко апетитни и красиви неща видях.Нямате равни Peace
Лабрекс,невероятно изглеждат бухтичките Peace
Селма, у вас пак е било много вкусно.Видях рецептата за сърчицата и тъй като харесвам всичко с канела- ще се пробват Wink
Магаами, невероятна питка Simple Smile
Уиуи, хареса ми венеца от кифлички.
Аредхел,страхотен лучник.Записах си рецептата,че мъжо много обича Peace
Пеп-чо, няма нужда да коментирам вчерашното ви меню.Всичко е прекрасно Simple Smile
И всички други страхотно сте се справили Peace

Ето какво беше вчерашното ни меню:
Супа топчета

Сладки с банан и овесени ядки-тук импровизирах,но се получиха вкусни

mari_eta,честито на всички именници около теб.Тортата е невероятна Peace

# 412
Добро утро Hug!
Честит празник на всички празнуващи и техните близки  bouquet!
mari_eta, страхотна торта Peace. Да са ти живи и здрави близките Hug!

Все по-трудни ставате за изчитане Rolling Eyes. Но всичко, което видях, е страхотно Peace. Идеи, идеи, идеи....

От мен, и по-точно от мойта щерка, едни курабийки:

Хубав ден!

# 413
За закуска направих бързата пица на Лабрекс,хареса ни на всички Peace Ще я сложа сред фаворитите ми - с нищо продукти,правиш нещо вкусно Wink

Мариета, тортата е невероятна  bouquet

# 414
Видях едни много хубави бухтички, които се обръщат сами. Tannita, може ли рецептичката, моля? search

Заповядай Бухти, които се обръщат сами

mari_eta, много нежна тортичка, да са ти живи и здрави имениците!

# 415
mari_eta,Наполеонът е разкошен!!!Да са ти живи и здрави именниците!
Tannita,бухтичките са толкова хубавки!Мерси за рецептата!
Pinki_81,polin_a,ето при кой мирише на Коледа!С тез курабийки..... Flutter Hug

# 416
Mari_eta, страхотна торта, да са ти живи и здрави именниците, много именници има у вас.
И аз наскоро правих торта Наполеон (вчера доядох последното парче) направих я обаче не толкова дебела, но се получи мнооого вкусна.
Таннита, мерси за рецептичката за бухтичките, мисля да спретна едни такива  утре.
А ще може ли да ни дадеш рецептата за питките без месене? Аз още чакам за нея  Mr. Green

# 417
  • Русе/София

агнешко с ориз и гъби  chef

# 418
  • При елфите ...

Аредхел,страхотен лучник.Записах си рецептата,че мъжо много обича Peace

Сладки с банан и овесени ядки-тук импровизирах,но се получиха вкусни

Благодаря!   bouquet  Техниката на направата съм си я измислила аз, за по-лесно. А моя съпруг не обичаше лучник, ама само докато не си хапна от него ...    smile3503

Бисквитките ти изглеждат страхотно, разкажи как ги направи!

Marieta, тортата ти е божествена.  smile3501

# 419
Лабрекс, я дай малко пояснения моля те за тез бухтички, че изглеждат супер

tracy_t, те много случайно се получиха тия бухтички, но пък станаха чудесни. Правих ей тая вкусотия на Берина, но попаднах на едни кори, които бяха малко като количество, та ми остана от сместта за намазване на корите, а тя е от: 2 яйца, 1ч.ч.кисело мляко, 3-4 с.л.олио. За да не я изхвърля, добавих половин ч.л. сода и брашно, докато се получи меко тесто, но без да лепне по ръцете. Разточих го, нарязах на ромбове и изпържих. И резултатът много ми хареса. Така че съм си записала тая смес за бухтички. Това е.
Пробвай и тези, които предлага Танита, също са много хубави. Малко по-плътни стоят, но са вкусни.

mari_eta , тортата е невероятна!  chef  bouquet

Дес, радвам се, че сте одобрили пицата. И аз я харесвам, защото е бърза, непретенциозна и, според мен, доста вкусна.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт