Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 52-ра тема

  • 107 081
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • Мнения: 1 234
Да покажа от предните дни тиквеника

и от снощи салата от шарен боб
.

# 466
  • Мнения: 2 708
На мен ми се дояде на Дес оризчето и месцето, все неща дето ги пропускам, а така вкусни ми изглеждат  Laughing

А на Мартинче бобаааааааааааа ееееееееееееее веднъж, както се казва hahaha Пък и какъв едър е. Къде го тоя боб, да си хапна Laughing

# 467
  • София
  • Мнения: 8 499
За днес хляб "Побитите камъни" (наименованието си е мое) известен сред форумските среди като хляб на балони.

   

# 468
  • Мнения: 957
дядо хаджия имам спешен въпрос за пълнозърнестия хляб,дано да си тук Praynigи да ми отговориш Praynig
В момента ми втасва тестото,но нямам машина за хляб и го месих ръчно,ще го пека във фурната,та въпросът ми е на колко градуса и колко време? Praynig

# 469
  • Мнения: 611
След този хляб на дядо Хаджия ме е срам да покажа моите питки, но ако мога да се оправдая е, че пробвах едно тесто за мекици сутринта и реших да опека останалото..Бе вкусни бяха. Grinning





Една рибка бях намислила, но ми бойкотираха рибното меню за днес, та обикновени кремвирши с кашкавал и запечени, салата от печен пипер и тази измислена питка..

# 470
  • Мнения: 307
Лабрекс, може ли рецептата за бобата. (Извинявай може и да си я пуснала някъде...)

От мен един много вкусен ябълков сладкиш.

# 471
  • Мнения: 22 867
Лабрекс, може ли рецептата за бобата. (Извинявай може и да си я пуснала някъде...)


zaika baika, в Любими-те е, заповядай - бобат.   bouquet

Отиам да чета за ябълковия сладкиш, супер изглежда!  bouquet

# 472
  • София
  • Мнения: 8 499
дядо хаджия имам спешен въпрос за пълнозърнестия хляб,дано да си тук Praynigи да ми отговориш Praynig
В момента ми втасва тестото,но нямам машина за хляб и го месих ръчно,ще го пека във фурната,та въпросът ми е на колко градуса и колко време? Praynig


Нямам представа каква ви е рецептата и затова ще отговоря по принцип. Разбирам, че ме питате само за печене. Ако е така - печете на 180о - 190о за около 40 минути.

# 473
  • София
  • Мнения: 3 874
Днес при нас имаше любимата крем супичка на дъщеря ми,

кисело зеле с телешки ребърца.

Приготвих и шкембе чорба, но не беше удостоена със снимка. Simple Smile

# 474
  • Мнения: 957
дядо хаджия имам спешен въпрос за пълнозърнестия хляб,дано да си тук Praynigи да ми отговориш Praynig
В момента ми втасва тестото,но нямам машина за хляб и го месих ръчно,ще го пека във фурната,та въпросът ми е на колко градуса и колко време? Praynig


Нямам представа каква ви е рецептата и затова ще отговоря по принцип. Разбирам, че ме питате само за печене. Ако е така - печете на 180о - 190о за около 40 минути.

Мерси това е рецептата за твоя Царевично пълнозърнест хляб с балканска шарена сол  bouquet

# 475
  • София
  • Мнения: 8 499
дядо хаджия имам спешен въпрос за пълнозърнестия хляб,дано да си тук Praynigи да ми отговориш Praynig
В момента ми втасва тестото,но нямам машина за хляб и го месих ръчно,ще го пека във фурната,та въпросът ми е на колко градуса и колко време? Praynig


Нямам представа каква ви е рецептата и затова ще отговоря по принцип. Разбирам, че ме питате само за печене. Ако е така - печете на 180о - 190о за около 40 минути.

Мерси това е рецептата за твоя Царевично пълнозърнест хляб с балканска шарена сол  bouquet

Тогава позволете му едно втасване на 50-60о до удвояване на обема и после печете на около 180о до покафеняване.

# 476
  • Мнения: 957
Цитат
Тогава позволете му едно втасване на 50-60о до удвояване на обема и после печете на около 180о до покафеняване.
Благодаря  bouquet,извинявам се че писах на "ти"  Blushаз защото мислех че сме си свои тук. Blush
Благодаря ви,по-късно ще кача и снимка ако ми се получи хляба. smile3509

# 477
  • София
  • Мнения: 8 499
Цитат
Тогава позволете му едно втасване на 50-60о до удвояване на обема и после печете на около 180о до покафеняване.
Благодаря  bouquet,извинявам се че писах на "ти"  Blushаз защото мислех че сме си свои тук. Blush
Благодаря ви,по-късно ще кача и снимка ако ми се получи хляба. smile3509


Правилно - на "ти" сме всички ама понеже вършея на сто стана в момента и затова така съм ви отговорил.

# 478
  • Plovdiv
  • Мнения: 303
Момичета и момче, просто се неудържими   bouquet Добре че влизам по-често, иначе прескочи ли човек един ден, после няма наваксване, а те тези красоти не са за изпускане   chef
От мен тази вечер Млечно чеснов пастет на Пепчо, пюре от грах на Tannita и пържена пъстървичка


# 479
  • Мнения: 910
Да се отчета и аз Simple Smile
едни понички които сами се обръщат
чорбичка с пилешко, картофки и топено сирене
и едни хлебчета, от които едно с едно не бяха еднакви Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт