1001 нощи - приказката , която завладя сърцата ни , не може да свърши - 107

• 40 435
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Не го бях виждала този трейлър, а предполагах, че все нещо трябва да е излязло вече.Малко стряскащо, направо на моменти с тази тъмнина и с тези изблици на смях и сълзи тръпки те побиват.Очевидно режосьорът иска да види докъде може да стигне човек, както се казва, в крайно необичайна ситуация.Дано да можем да видим филма, дано открием и субтитри за него, че иначе ще бъде трудно да се проследят толкова емоции без превод.
Пенда, отново много благодаря!Очаквах нещо нестандартно, но дори и тези няколко минути надминаха очакванията ми.На всички ви желая хубав ден! smile3525

# 241
МММММММММММмм сокчета,сокчета newsm78някои ги обичат ,други не! hahaha hahaha

# 242
  • планетата Земя и по точно до морето

mimata67,    newsm10 newsm51 не само интересна, а и авторката и е много добре запозната с темата за турските сериали и затова има толкова верни преценки ! По тази причина никак не се учудвам, че мнението и за "1001 нощ" съвпада с нашето и това на толкова много хора извън нашия форум ! И никак не ми изглежда да е обсебена от филма или да го издига в култ, просто го е оценила като нас и го е сравнила с другите които бяха или се излъчват в момента .   newsm10 smile3501

ето и  ACI AŞK Fragman   трейлъра на новия филм на Халит , с полазилите го гърли  Crazy Mr. Green

Пенда  newsm51 newsm09 newsm09 newsm09

# 243
# 244
# 245
# 246
# 247
Пенда, благодаря за трейлъра.  smile3501 smile3501 newsm74

Убедена съм, че филмът ще бъде успешен! Нямам търпение да изгледам филмите и на Халит и на Берг. Сега раазбирам защо  се противят, че ги идентифицират само като Онур и Шехерезада въпреки всичко положително, което са им допринесли тези образи.
Изгладах  " Ilk Aşk " и видях един Кемал много различен от Онур, но ми хареса защото Халит ме накара да повярвам в истинността на този образ. Те са способни да изградят още много и различни образи, с които да спечелят нашето възхищение. Само Господ да ги пази.  Praynig Praynig Praynig

# 248
Още една статия, която е свързана с турските сериали!

http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=572&aid=13802

Само дето "капацитетите" въртят, сучат, но не желаят открито да кажат, че и те си падат МНОГО по турските сериали! Joy Joy Joy

Само дето ме е яд на Нова телевизия, че пусна 1001 нощ в твърде неподходящ часови пояс!

# 249
# 250
не зная дали е нещо ново но е от днес....

06.11.2009 12:45:07

BERGÜZAR KOREL'LE HALİT ERGENÇ MUTLULUK SARHOŞU

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel'le Halit Ergenç, çok konuşulan evliliklerinin ardından mutluluklarıyla düşman çatlattı.

Geçtiğimiz aylarda evlenen ve evlilikleri de ilişkileri de çok konuşulan ünlü oyuncu Bergüzar Korel ve Halit Ergenç şimdi çok mutlular. Ayakligazete.com'un haberine göre, ilişkilerinin ilk zamanların da zor günler yaşayan ikili şimdiler çok güzel günler geçiriyor.

Aralarında aşk haberleri çıkmasıyla beraber, Halit Ergenç'in evliliğini Bergüzar Korel ise Tan Sağtürk'le olan ilişkisini bitirmişti. Bir süre basının karşısına beraber çıkmayan Korel ve Ergenç en sonunda bütün konuşulanlara rağmen evlenmeye karar verip dünya evine girmişlerdi. Bu kararla beraber bir de Bergüzar Korel'in hamile olduğunu öğrenen ikili, bu haberle mutluluklarına mutluluk kattılar.

'Çok mutluyuz'

Geçtiğimiz akşam Bebek'te akşam yürüyüşü yaparken karşımıza çıkan ikili kameralarımıza, 'Hamilelik çok iyi gidiyor. Hayatımızda her şey çok yolunda. Çok mutluyuz' dedi.

# 251
Ето и малко снимки от трейлъра които свалих  Peace

# 252
# 253
# 254

Общи условия

Активация на акаунт