Любители на кучета-10

• 78 594
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
Коте дано да не ослепее душичката мила и да се оправи по бързичко след кастрацията .Може да не се е изчистила хубаво от възпалението и от там да са лоши изследванията .Ако знаеше можеше веднага да я кастрирате вместо да се мъчите да се оправи с лекарства милата . Hug
RS стискаме палци Айк да се оправи .Да пишеш какво става с момчето . Praynig

# 556
  • Cофия
Сега звънях в клиниката, казаха че не е повръщал и че си лежи спокойно в клетката Cry
като си го представя тъжен и самичък там и ми иде да ходя да легна в съседната клетка....

# 557
  • София
Дано се оправят очичките на кученцето! Извини ме че се намесвам - не съм специалист, но сега не е ли по-важен този проблем, отколкото кастрацията? Изобщо аз съм си много жалостива и не зная въобще дали бих прибегнала до такова нещо за мое животно. Още веднъж извинявайте - изказвам мнение на лаик....Все пак лекарите имат тежката дума.
Кучето не бива да се запложда, защото може да предаде "проблемния" ген на поколението, а заради пиометрата трябва да се заплоди. И понеже не е излекувана докрай, а и тя май се разгонва, ще трябва да я кастрираме. Ако не се заплоди на това разгонване, пиометрата ще се развие наново, и тогава може да нямаме късмета да е отворена (т.е. да се вижда секрет)... Пиометрата уврежда вътрешните органи.
А за очичките няма какво да направим за момента, освен да потърсим второ мнение (все още търся къде има клиника с очен специалист) и да чакаме... Доктора каза, че пердето трябва да "узрее", за да може да се оперира, а другото оче е в начален стадии... Имало и капки, които лекували, но са много скъпи, и още не съм получила потвърждение от лекар, че наистина лекуват, просто в момента нямам излишни над 100 долара за капки с неясен ефект...
RS, дано се оправи миличкия! В Син кръст са добри лекари, не се притеснявай, кучо е в добри ръце.

# 558
  • Варна
Малко Сладко Коте, колко много й се събра на Бела! Sad Дано се оправят очите й! Praynig

RS, стискам палци и с Айк всичко да е наред, горкичкото мъниче! fingerscrossed

# 559
  • сусурлево
RS стискам палци
Малко сладко коте и на теб и Бела
Дано се оправят всички !

# 560
  • В сърцето на един мъж
СТИСКАМ ПАЛЦИ ЗА АЙК И БЕЛЛА
Много е тежко да ти страда животинчето
Дано всичко се оправи по най-бързия и безболезнен начин  Praynig Praynig Praynig

# 561
  • Варна
Коте,
катарактата нали е лечима? И то напълно, ако се хване навреме. Като "узрее" пердето не е ли вече късно? Не разбирам от очни болести, просто се чудя.
И от мен стиснати палци за Айк.

# 562
Виждам, че не ви е до празнуване в момента, но да попитам вие с какъв коледен подарък ще зарадвате  кучето си? Аз вече се чудя какво да измисля, едно е сигурно - ще е опакован с целофан и пандели, защото той много обича да къса.  Crazy
Става дума за шар-пей с много здрави зъби, плюшени играчки не ни вършат работа.

Пожелавам Айк да се възстановява много бързо  и скоро да си е у дома !

# 563
  • София
От сърце желая на Белла и Айк /а и други ако има/ да оздравяват по-бързо! Hug Нека за празниците всичко лошо остане назад!

# 564
  • София
Ми казаха ни, че няма лечение, само операция, след като узрее пердето. Дотогава ще ходи сляпа... Все още търсим клиника с очен специалист за второ мнение в София, ако някой знае, моля, кажете ми координатите.
За коледен подарък предлагам кожени кокали, цървули, уши и други подобни.

# 565
  • Cофия
Бях при Айки, по-добре е , но още не яде и е на система.
Казаха, че ако почне да се храни сам, ще ми го дадът утре в къщи Praynig

# 566

Много добри новини ! Дано утре си го приберете у дома ! Praynig Praynig Praynig

# 567

Утре ще си е при теб, надявам се.  Praynig

# 568
Изтървах ви последните дни ... егати новините  Sad
Стискам палци за бързо възстановяване,RS.
Малко Сладко Коте, по-късно вечерта ще се консултирам за наследствеността на катарактата. Имам бегли само бегли спомени. Капките са с твърде спорен ефект. Ако вижда силуети, това е достатъчно, за да не се нарани. Не е ли готово за операция това оче?

# 569
  • София
RS, не се притеснявай! Щом е по-добре, значи ще се оправи бързичко! Какво казаха докторите, в началото ли е хванато, кой ви лекува? Една от развъдчиците ни работи там, на рецепцията. Simple Smile
arcana, не, очето още не е готово, а и има зачатаци в другото оче и лекаря каза след 6 месеца на контролен преглед.
В момента се чудим за второ мнение към д-р Савов от "Св. Антим" ли да се обърнем или към д-р Димов от Клиника за дребни животни в Студентски град... Дайте съвет.

Общи условия

Активация на акаунт