Любители на кучета-10

• 78 518
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Леле, Pipinka... ужас. Мога само да си представям какво сте преживели. Дано не се повтаря и Ева да е добре!!! Hug
Взимайте от най-големите кожени кокали, да не може да откъсва големи парчета...

# 406
Джема да ти е жив и здрав малкия Йоан много усмихнат и спокоен да расте   bouquet .Успех в запознанството с кученцата ти като порасне бебчо ще си има компания в игрите .Моля за снимчици обожавам бебоците .
elndim, честит рожден ден! Желая ти много здраве любов и да ни радваш и ти с нови бебоци . newsm59
Добре дошли на Дяволът носи ПРАДА и кара Ауди TT и daridaridari
daila777 много се радвам че операцията е минала без проблем и вече се възстановявате успешно .
Малко Сладко Коте   радвам се че успяхте да се справите само с лекарства  с пиометрата сега ще чакаме с  бебета да се похвалите .Дано утре лекаря да те успокои тъкмо се зарадвах за сладуранката и пак имате проблем
RS много е сладък .
Pipinka  ужас добре че е имало човек в къщи ами ако беше самичка не ми се мисли какво щеше да се случи .Заслужава си глезенето  Ева  Hug
Да ви покажа нашия Рекс си има приятелка гушка се с нея и се топлят взаимно .Майка беше в Турция и баща ми го изкарал на вън че правил бели и не му се разправяло с Рекс .Направо лошо ми стана като го видях .
http://gilia.snimka.bg/animals/reks.440405.16154202

# 407
  • Cофия
Ама виж ги колко сладко са се гушнали  Heart Eyes
Да ви питам - колко е времето между 2ра и 3та ваксина? Моя вет каза, че 3та се слага на 100тния ден на кучета, и аз тогава се съгласих и сега си чакаме 100дни, обаче като се замисля никъде не съм го чула или прочела това за 100дни newsm78
При вас как е било?

# 408
Ама виж ги колко сладко са се гушнали  Heart Eyes
Да ви питам - колко е времето между 2ра и 3та ваксина? Моя вет каза, че 3та се слага на 100тния ден на кучета, и аз тогава се съгласих и сега си чакаме 100дни, обаче като се замисля никъде не съм го чула или прочела това за 100дни newsm78
При вас как е било?

Мда и аз чух сто мнения по тази тема, последно ми казаха, че започването на ваксинациите (това което мен ме вълнува) зависело от последната ваксина на майката ?! В последствие вече ти определят последващите.
А, пък аз нямам търпение за разходки, но още нямаме ни една ваксина, тепърва предстоят Simple Smile
Споделете как е било при вас?

# 409
  • сусурлево
RS много е сладък (колко ми е познат този поглед)
Браво за ушетата !

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 09:14 от juliana_p

# 410
# 411
  • сусурлево
очаквах да видя нещо голямо   Joy Joy Joy Joy (дзверо ), а то мопсче .

ти писа ,че е мопс ,но съм забравила

# 412
Вижте какви страхотни снимки направи Ted_cat на бебоците:

# 413
Леле, Pipinka... ужас. Мога само да си представям какво сте преживели. Дано не се повтаря и Ева да е добре!!! Hug
Взимайте от най-големите кожени кокали, да не може да откъсва големи парчета...
Ами ... то и аз щях да умра от притеснение  Sick
А кокала беше от най големите , просто тя няколко дни си го яде , накрая остана 1/4 и тя го глътнала .
А вчера в парка си намерихме приятел - 90 кг. куче , порода Алабай , ще ви пусна снимки по - късно да ги видите с Ева - Крачун и Малчо - едно огромно куче и един дребосък в краката му  Simple Smile

# 414
  • София
Схемата на ваксинациите е следната:
I ваксина - 45 дни;
II ваксина - 60 дни /15 дни след I/;
III ваксина - 90 дни /30 дни след II/.
Препоръчително е излизане седмица след третата ваксина. Обезпаразитяване също се прави преди ваксинация, за малки кученца под два месеца се използва пастичка, за по-големи може хапчета. Може да попитате ветеринаря защо е казал на 3 месеца и 10 дни (по принцип тогава се почват разходките).
Нормално си е течението на г-ца Стресни стопаните, петък-събота сме за ПКК и биохимия.
А нашата приятелка самоед се разгони. Чудя се добре ли е да ги събирам, да не "види" мойта лигла и тя да побърза да се разгони?
elndim, много хубави снимки! А кога ще направиш едно отворено посещение да дойдем да нагушкаме мъниците? Simple Smile
Дяволът носи ПРАДА и кара Ауди TT , голем дзвер, ей! Уплаши ни, по-внимателно, без малко инфаркт ми докара Hug
Pipinka , ама вие май имате ламя, не куче  Laughing  Кажи й, че ще дойда да дърпам ушички, ако пак ви притеснява така Laughing

# 415
  • Cофия
МС Коте, значи при нас си се пада горе-долу така....на 2ри прави 3 месеца.  Peace

# 416
elndim, прекрасни са Heart Eyes
Аз не съм писала скоро, но ви чета най-редовно. Ерика е добре, разхождаме се, слушаме се от време на време и като цяло цари хармония и разбирателство Laughing

И един въпрос - първият цикъл го очаквам около шестия месец, нали Thinking

# 417
Идвам от вета и да докладвам-имаме печеливш познал верния отговор,а той е вагинит ooooh!Коте печелиш наградата,а ние антибиотици докато се оправим  SickВажното е,че го открихме навреме и док каза,че може и само с 3 боцкания да се разминем,ако не май 5 ooooh!

# 418
Pipinka, имали сте късмет. Дано не се повтаря това нещо  Confused

RS, на навършени 3 месеца се слага ваксината. То горе-долу се събират 100 дена  Grinning

elndim, продължават да са като плюшени играчки, много са сладки  Heart Eyes

очаквах да видя нещо голямо   Joy Joy Joy Joy (дзверо ), а то мопсче .

ти писа ,че е мопс ,но съм забравила

И аз така, очаквах нещо зверско  Joy

galia69, ама те голями сладурковци  Grinning

При нас има 2 новини от вчера  Grinning
Сутринта извадихме 2  предни зъба на бебока, че се държаха на косъм. Голяма радост беше в къщи особено когато децата видяха, че процедурата по вадене е същата която прилагам на тях  hahaha
Един зъб обаче не помръдва а новия вече е пораснал  Thinking Вета каза да го наблюдаваме но да не се притеснявам защото при някои кучета така било и си ходели като акули. Не ми се струва да е вярно това. А може би не му се занимава да вади бебешки зъб  newsm78

Втората новина е малко смешна.
Детето връхлита в къщи : "мамо, мамо, има нещо червено на пишлето му! Като пишка излиза червено! Виж го, мамо! Стана му нещо!"
Доста ме стресна и почнах да мисля какво ли не, но ръцете ми бяха мръсни (режех орехи за козунака) та не можех да отреагирам веднага. Гледам обаче кучо не показва признаци на болезненост  Rolling Eyes измих се и тръгнахме да гледаме какво му станало на бебо.
"ей там, от където пишка, виждаш ли косъмчетата и кожата? От там нещо червено излиза и влиза докато пишка! Ама сега го няма, скрило се е  Thinking"
 Joy Joy Joy
Обясних, че това е пишлето му и т.н.  Grinning Много се смях вчера  Grinning

# 419
Един зъб обаче не помръдва а новия вече е пораснал  Thinking Вета каза да го наблюдаваме но да не се притеснявам защото при някои кучета така било и си ходели като акули. Не ми се струва да е вярно това. А може би не му се занимава да вади бебешки зъб  newsm78

И при нас е същото -Ева е като акула  Simple Smile , и горе и долу има по два нови зъба , а старите не помръдват ... Днеси си мислех даже да я водя при ветеринаря ... Направо е смешна като я гледаш ...

Общи условия

Активация на акаунт