Любители на кучета-10

• 78 554
  • 752
  •   1
Отговори
# 420
http://www.facebook.com/photo.php?pid=223210&id=1682451519&a … id=1116972819502-и аз вече съм при вас-официално.мъничето още няма http://www.facebook.com/photo.php?pid=223209&id=1682451519-а това е сузи-на 4м.-после пак,сега бързам

# 421
gudzy, ще мине бързо. Неприятно е, но се случват такива неща.

Малко Сладко Коте, а леле как се стреснах като прочетох  Shocked Добре, че си говорила с док. Не съм виждала вторично изтечение след терапия като твойта. Не че имам много опит, де.

Pipinka, не е само от булончешка лакомия, ще знаеш. От кучешка е. Същия кошмар изживях с бебе на почти 2 месеца. Само че се случи пред очите ми. Спря да диша, посиня, колабира, бе все си беше отишло. Реанимирах поне 5 мин., които ми се сториха цяла вечност. Оцеля кученцето, но на косъм - в един момент се бях отказала, добре, че продиша. Бях му наранила дробчето, трахеята докато го реанимирах .... абе с ръка на сърцето мога да си призная, че това е най-кошмарното ми преживяване с куче.
Никога не давам кожени кокали. Знам и за други кучета, патили от тях.

elndim и Дяволът носи ПРАДА и кара Ауди TT, много сладки кифли  Heart Eyes

Някой питаше за стандартна имунизационна схема. Котето я е цитирала. Това е схемата.
Аз спазвам карентен период от 14 дни след 3 ваксина.
Обезпаразитявам до втори месец с пастичка/сиропче; след това с хапчета.

Лято, шести месец е малко рано, но не е изключено да чакате първо разгонване.

kiara, иде ми да серазхиля страшно. Сетих се гУспойца Атина като малка беше точно като акулка - 2 реда зъби на долната челюст и 8, повтарям 8 кучешки зъба! То не бяха гумени играчки, то не бяха ожесточени игри на дърпанка на стари дънки, то не бе чудо! Много зор беше докато паднаха. Водила съм я на вет, но не ги вади той.

daridaridari, стига бачка де

# 422
Един зъб обаче не помръдва а новия вече е пораснал  Thinking Вета каза да го наблюдаваме но да не се притеснявам защото при някои кучета така било и си ходели като акули. Не ми се струва да е вярно това. А може би не му се занимава да вади бебешки зъб  newsm78

И при нас е същото -Ева е като акула  Simple Smile , и горе и долу има по два нови зъба , а старите не помръдват ... Днеси си мислех даже да я водя при ветеринаря ... Направо е смешна като я гледаш ...

Кажи после какво са ви посъветвали.
Мен ако питаш, млечните зъбки трябва да се извадят

# 423
Zdraveite!Stava vypros za piometrata- otvratitelno zabolqvane , moeto ku4e sega boleduva ot tva .Predpo4etoh hormonalnoto le4enie,za6toto efekta ot operacionnoto - 6te e sa6tiq.Slagat se 3 broq injekcii v razstoqnie na 1 sedmica - i doktora mi dava 99 % garanciq za uspeh. V proces na le4enie sme za tva ne moga da kaja krainiq rezultat, no az vqrvam na moq veterinaren lekar, za6toto do sega vinagi e opravql problemite s ku4eto mi - nemska ov4arka.

# 424
  • София
Ефекта изобщо не е същия. Защо избрахте хормоналното лечение?
arcana , то течението изобщо не е спирало, предполагам, просто не съм го видяла. Не тече много, ама докато го видя и тя вече го е облизала и забравила. Crazy

# 425
  • Варна
Един зъб обаче не помръдва а новия вече е пораснал  Thinking Вета каза да го наблюдаваме но да не се притеснявам защото при някои кучета така било и си ходели като акули. Не ми се струва да е вярно това. А може би не му се занимава да вади бебешки зъб  newsm78

И при нас е същото -Ева е като акула  Simple Smile , и горе и долу има по два нови зъба , а старите не помръдват ... Днеси си мислех даже да я водя при ветеринаря ... Направо е смешна като я гледаш ...

И Пепси е така... Даже днес щяхме да я водим до ветеринарния но не остана време. В събота ще я водим, хем да й бият ваксината против бяс, хем да й види зъбите. Дотук само един паднал зъб съм открила, всички останали са й в устата, редом с постоянните. Rolling Eyes

# 426
ell_ektra, да обясня нещо, че хората четат все пак: хормоналното лечение НЯМА НИЩО ОБЩО с хистеректомията - другия начин за лечение на пиометра! При хормонално лечение не се отстраняват органи!
Ако кучето Ви не е с ясен произход, не виждам с каква цел се запазват репродуктивните способности. Лично мнение.

Малко Сладко Коте,учудих се, че продължава. Явно по принцип е имало доста за чистене. Добре, че Бела е била с отворена пиометра. Докъде я докарахте с повръщането и антибиотика?

# 427
И аз не съм сигурна , че е редно да има по два реда зъби ... Confused
Всички хора с които говорих , казаха , че и техните кучета са били така ... но аз все пак ще се консултирам с докторката и ще ви пиша какво ми е казала  Peace
Между другото преди малко и падна единия кучешки зъб .

# 428

Между другото преди малко и падна единия кучешки зъб .

Водите ни по точки  Grinning. Ние в момента сме без долни предни зъби, само едно мини зъбче се опитва да се показва  tooth

# 429
  • сусурлево
Pipinka качи малко снимки на Ева

# 430
  • В сърцето на един мъж
Здравейте
Случвало ли ви се е кученцето ви да има сополки, ама толкова че да не може да диша и да си отваря устатата за да диша
Моето мопсче от вчера е със сополки и се тресе по малко, почти цяла нощ не спа
Ветеринара го преслуша - не кашля, няма температура но ни изписа антибиотик.
Диша така както човек със запушен нос се опитва да си пречисти носа и вчера от толкова подсмъркване чак е изкарал една гранула храна.
Ако ви се е случвало пишете ми - много ми е притеснено

# 431
  • сусурлево
от къде е изкарало гранула ?

мопса на колко е ? от скоро ли го имаш?
нека се изкажат и тези които имат мопсове , но аз знам ,че мопса диша като фр.булдог ( даже по тежко)  и че е също толкова сополив като него , аз се притеснявам като е сух носа , а не като е със сополки .Когато е по - студено обличаш ли го ? И мопса е късокосмест и не търпи студено , и много топло също   Чак антибиотик  Shocked там където си го завела сега на доктор , по принцип там ли го водиш , че понякога вет. злоупотребяват особенно с нови кученца (не редовни клиенти) , за да визимат пари . Незнам за едни сополи на мен ми е странно - веднага антибиотик.

# 432
  • В сърцето на един мъж
Гранулката излезе през устата му, но след дълги опити все едно да си прочисти носа от нещо /нали знаете как вдишваме навътре за да си прочистим носа и всичко се стича в гърлото/
Почти на 1 годинка е взехме си го като беше на 3 месеца. Чести посетители сме на клиниката. Двама-трима от лекарите там са страхотни, но снощи попаднахме на един /по-добре да не изказвам мнение обърна внимание човека но някак си ...../ както и да е
До сега не е дишал тежко, хърка нощно време но дишането му си е било нормално.
Безцветен секрет често му е мокрил нослето но това си бяха сополи /не мога да кажа гнойни но сополи кат на малко дете/
Да има си палтенце, но онзи ден когато беше хубаво времето и после захладня го бяхме извели без палтенцето и той чак искаше да го гушнем към края на разходката, а иначе обожава да тича и да се разхожда. Дали тогава не е настинал, но пък тежкото дишане беше почнало от преди ден два, но нямаше сополи тогава, само тежко дишаше.
И на мен ми стана странно с този антибиотик но каза че за хрема нямали нищо, даде ни и витамини и ни каза че след 3 ден трябвало да се почуства подобрението.

Дали тази гранулка не му е била в нослето той толкова лакомо яде че просто.......Възможно ли е
Ние казахме на ветеринара и за гранулката но той като че ли не обърна внимание. Но по принцип откакто я изплю сякаш дишането му олекна но още има сополи и те го мъчат. Но преди това дишането му беше доста по зле.
Давайте съвети за моя мъник

# 433
  • София
Малко Сладко Коте,учудих се, че продължава. Явно по принцип е имало доста за чистене. Добре, че Бела е била с отворена пиометра. Докъде я докарахте с повръщането и антибиотика?
Антибиотика свърши вчера сутринта, вет. каза да идем след няколко дни за ПКК и биохимия. Не съм виждала изтечение от онзи ден, но Бела се ближе все още чат-пат там, та вероятно има.
didi666 заведете го пак на преглед, антибиотик за едни сополки е много странно.

# 434
не мога да изчета всичко-да ми драснете 1-2 линкчета за отглеждане на кучета-бебета.да ви се оплача-изкарахме ужасна нощ с ричи-вече и име си има,ама ще се свиква.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт