Любители на кучета-10

• 78 587
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Ще ти се наложи да изчетеш всичко. Влез в dog.bg , пусни едно търсене и ще ти излязат мнооооооооого теми. Харесай си една и почвай. С четене става, с друго не.

# 436
мерси много-ще чета bowuu Hug

# 437
Здравейте на всички! Peace
Записвам се в красивата тема с един въпрос?Не съм изчела на зад, за което се извинявам.Имам пинчер, женски на 2 години, който си търси еветнуален партньор Laughing Уместно ли е да попитам тук, за запознанство с такъв мъжки представител? Благодаря ако ми отговорите   bouquet

# 438
Привет, кучешка дружинке!  Peace

Благодарим ви за хубавите пожелания и за съветите за първата среща на Йоанчо с белогвардейците. bouquet Непременно ще направя снимки и ще разкажа за това събитие. Но няма да е съвсем скоро.
За мое съжаление, поради невъзможността ми на този етап активно да се включа в грижите за кученцата, те останаха на къщата, където живеят в голям собствен двор и всеки си има санирана тухлена къщичка, меко килимче, ежедневни грижи и дълги разходки, осигурени от съпруга ми. И въпреки всичко това, ужасно много ми липсват.  Sad Спирам дотук, защото тази мисъл адски ме разстройва...

Разгледах и изчетох предните странички. Всичките кучовци (и един котьовец даже) са супер сладки!  Heart Eyes Много се радвам на тази тема и затова, че тук са се събрали много истински познавачи и разбирачи с опит. Все едно с конкурс по компетентност се влиза тук (колкото шеговито, толкова и сериозно го казвам). Как да не му е приятно на човек сред такива любители на кучета!  Hug

# 439
Момичета , ето няколко снимки на порасналата Ева  Laughing
От серията "Кучешки живот" -  http://pipinka.snimka.bg/animals/eba.449733

# 440
  • Пловдив
Pipinka, много мързелива бе и на трите снимки демонстрира голямо размазване  Joy

# 441
Pipinka, много мързелива бе и на трите снимки демонстрира голямо размазване  Joy
Тя си е така непрекъснато - типичен ужасно мързелив английски булдог  Joy
Само в парка обича да ходи , иначе като разбере , че ще излиза на разходка и тича да се крие ... Laughing
Даже в момента спят с мъжа ми на дивана и тя хърка като слон , а мъжа ми само я побутва  hahaha

# 442
  • В сърцето на един мъж
Много е сладка ЕВА.
Ама наистина много блаженно се е размазала Party

# 443
Подайте ръка/лапа или кой каквото има. Ще направите едно малко добро!

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КАЛЕНДАР НА DAILAPA.DOG.BG

http://forum.dog.bg/-t30368.html

# 444
Момичета , ето няколко снимки на порасналата Ева  Laughing
От серията "Кучешки живот" -  http://pipinka.snimka.bg/animals/eba.449733
Мн сладко, заприлича ми на американски булдог, но явно като са бебета си приличат.

# 445
Pipinka    Hug иде ми да намачкам бебока. На първата снимка е много примамлива за гъделичкане, с тоя гол пумбак  hahaha

Джема, не се натъжавай, кучетата ще са много добре на двора аи ти ще си спокойна  и ще можеш да се концентрираш над по-важни неща  Wink

# 446
Pipinka    Hug иде ми да намачкам бебока. На първата снимка е много примамлива за гъделичкане, с тоя гол пумбак  hahaha
А , ще го уредим ... Тя и без друго се чуди на кой да се глези  Laughing

# 447
  • сусурлево

i na men i na men . Mnogo e sladka Heart Eyes

# 448
  • сусурлево
ACIB Sofia - 12.12.2009 http://brfk.org/?novid=232

12.12.2009 - CACIB София и Парад на Шампионите
На 12 Декември 2009 ще се проведе международна киноложка изложба в гр. София, след която ще се проведе Парад на шампионите. И двете мероприятия се организират от БРФК.

Срок за записване 04.12.2009
Място на провеждане: зала Локомотив
(на стадион Локомотив, бул. Рожен 23)

Заявка за участие можете да изгтеглите от сайта на брфк – www.brfk.org
Заявките се изпращат попълнени на латиница!
Всички заявки се подават:
- на място в офиса на БРФК – гр.София, ул”Българска Морава” 99
- факс: 02 / 422 41 34
- или по електронна поща на адрес: brfcynology@gmail.com dogshows@brfk.org

Tакса за участие с предварително заплащане:
за първо куче 35 лева
за второ куче на един и същ собственик – 30 лева
за класовете бебе, подрастваще и ветерани – 25 лева.

Сумата за участие се заплаща предварително:
- на място в офиса на БРФК
- с пощенски запис на адрес: гр.София-1303, ул.Българска Морава № 99, офис 1 за Марина Райчева Григорова
- по банков път - банкова сметка:
Unicredit Bulbank AD Sofia
в лева : BG 61 UNCR 76301038191015
в евро : BG 76 UNCR 76 301408858203
swift: UNCR BG SF XXX

При заплащане на място, таксата за участие е с 5 лева по-висока.

Съдии:

ANTOAN HLEBAROV
GEORGI HRISTOZOV
ZLATINA DAVIDOVSKA

# 449
  • София
Момичета, ето един прекрасен подарък за ваши близки и приятели - http://forum.dog.bg/-t30368.html
Така хем ще популяризираме идеята за помагане на бездомните, хем ще им помогнем и финансово!
juliana_p , ще участвате ли?

Общи условия

Активация на акаунт