Къде в Пловдив? - 63 тема

• 78 985
  • 763
  •   1
Отговори
  • Пловдив

Добре дошли в новата ни тема "Къде в Пловдив? - 62"

Предишни теми

Няколко полезни линка
За деца
Пловдивски указател
Заведения в Пловдив
Програма на кината
Списък на детските магагазини в Пловдив
Заведения в Пловдив
KENZ
Miro STYLE - дрехи за бременни
Conti - мода за бременни жени
Подрбна карта на пловдив
Справочник на Пловдив, портали, услуги и много други ...

Магазини за пердета
Скрит текст:
За пердета:
- На Сточна гара - в началото на ул. Авкс.Велешки - един срещу друг са два магазина, в единия има и дамаски http://bibtex-plovdiv.com/aboutus.php
- на ул. Петко Каравелов, до кръстовището с Опълченска (на една и съща фирма са с този на Сточна гара по-горе http://www.kaitextil.com/)
- на бул. Цар Борис ІІІ - точно на кръстовището на ПУ-то
- на бул. България са два: като тръгнеш от кръстовището на бившия м-н Нева в посока Панаира.
 Единия е преди да стигнеш пресечката на "Брезовска" , другият ето този http://www.curtains.bg/bg/ след нея.
- на бул. Пещерско шосе, до аптека "Марешки".
- ДОМКО на Пазарджишко шосе
- на бул. Цар Борис ІІІ, спирката на Тунела-север
- на бул. Мария Луиза - срещу Църквата Св. Петка
-МОЛ Изгрев - до поликлиниката в Столипиново.
-Руския пазар

Градския транспорт

# 1
Еха първа съм  Peace

Elfita  bouquet

Моля кажете ми къде да си боядисам два панталона от плат са,а не кожа  Rolling Eyes

# 2
И аз тук. Благодаря, много полезна тема.  bouquet
Боядисвала съм панталони в едно химическо чистене до Събота пазар.
Приятелка ходи в някакво химическо около Съединение, но не знам адреса, някъде около Сол и Пипер.

# 3
  • в сърцата на децата <3
Вместо запис искам да благодаря за мненията за ресторантите. Все пак сигурно ще идем в Острова  Peace

# 4
  • Пловдив
Сервизи за хранене може да погледнете и в ГАМА ЕЛИТ до радиото и телевизията. Понякога имат изгодни намаления и промоции.

# 5
  • Пловдив
Да си задам питането тук:
Търся качествено черно поло с къс ръкав-хубав и стегнат плат?  newsm78

# 6
Търся детски бански за 10 г.момиче, къде да ходя, в Декатлон ли,в Джъмбо ли?

# 7
  • Пловдив
Моля кажете ми къде да си боядисам два панталона от плат са,а не кожа  Rolling Eyes
Не препоръчвам Рефреш - съсипаха ми чисто нов панталон и гащеризонче на сина ми Sad

# 8
  • Пловдив
Благодаря за новата тема  bouquet
Моля, кажете ми къде в района на Гранд/ Военна болница правят дентални рентгенови снимки?

# 9
  • Пловдив
Благодаря за новата тема  bouquet
Моля, кажете ми къде в района на Гранд/ Военна болница правят дентални рентгенови снимки?
В самия Гранд, входа откъм Петко Д. Петков. Мисля, че е на третия етаж, до Писанец.

# 10
  • Пловдив
Мира, това е клиниката на д-р Станков

# 11
  • Пловдив
Благодаря  bouquet
Много ми е удобно!

# 12
Търся детски бански за 10 г.момиче, къде да ходя, в Декатлон ли,в Джъмбо ли?
По-добре Декатлон - там целогодишно имат избор на бански. Купувала съм под 10 лева цял - няколко месеца плува редовно с него в басейн и няма разочарование. Джъмбо имат обикновено като дойде сезона - май-юни ги излагат. Peace

# 13
  • Пловдив
В Декатлон видях онзи ден много намалени детски бански. В H&M с код и безплатна доставка също излизат изгодно.

# 14
  • Пловдив
Цитат
Цитат на: popy1979 в пн, 07 мар 2016, 08:51

Здравейте, имам проблем с папиломки (малки изпъкнали брадавички), които вече ми пречат и искам да махна. Та въпросът ми е къде да отида? Да си взимам ли направление за кожния или на частно, с азот ли да ги махна или с лазер, пращат ли материал за биопсия и т.н. newsm78. Ако някой е минал през такава процедура ще се радвам да сподели.

аз съм си махала няколко пъти, те си никнат на гънки тези папиломки, не се носят за материал и биопсия, това е като вирус и понякога ако раздразниш единия и се потъркаш, след време и около него никнат. На мен под мишницата като бях бременна ми изникнаха изведнъж доста, под врата най-често, под гърдите...
Махам ги с азот, знам и за махане с ток, което боли наравно с азота - т.е хич.
Това с лазер не го знам, аз съм ЗА азот, защото съм свикнала така и виждам, че е ок вече години наред.
 Не трябва да е топло, махат се зимата, отивай бързо. 1 седмица не ги пипаш, къпеш, дразниш, носи естествени материали дрехи. Надуват се ужасно грозно част от тях, преди да изчезнат, например тройно на това, което са и силно червени, нормално е. Мажат се всеки ден с гентамицин, който има локално антибиотиче!
Ходя при кожната в ДКЦ Св. Георги, защото там има азот, а и защото майка ми работи там, допитвам се до нея къде и при кого,  д-р Стефанова е кожната там и на мен ми допада подхода й! Може да се обадиш дали е заредена бутилката с азот и дали да вземеш направление за кожен, т.е вземи си - там става с направления.
Благодаря за отговора. При мен също през бременността ми излязоха, но си стават все по-големи и тва е. Аз също съм за горене с азот и още утре отивам за направление.

Общи условия

Активация на акаунт