Къде в Пловдив? - 63 тема

• 78 986
  • 763
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Къде в Пловдив могат да се намерят цвички ?На малката и искат в градината .
Скоро купих от КиК в МОЛа ,купувала съм и от МатСпорт  Peace
Много много благодаря bouquet не бях се сетила .

# 46
Момичета, имам нужда от помощ. Може ли да ми препоръчавате фирми за блиндирани врати, без турски. Търся нещо относително стабилно и надеждно, добро съотношение цена-качество. Всякаква информация ще ми е от полза.

Благодаря! bouquet
Солид са хубави,но май са турски

# 47
Благодаря, Трапезица!

# 48
  • Пловдив
Искам да помоля за помощ - какъв подарък бих могла да купя за кръщене на дете на 1 година за цена 20-30 лева? Thinking

Халатче за баня  Rolling Eyes одеалце,спален комплект  за кошарка...някаква играчка,дрешка...друго не се сещам в момента  Peace

# 49
  • Пловдив
Момичета, от къде мога да купя кутийка за съхранение на млечни зъбчета?

# 50
  • Пловдив
Момичета, имам нужда от помощ. Може ли да ми препоръчавате фирми за блиндирани врати, без турски. Търся нещо относително стабилно и надеждно, добро съотношение цена-качество. Всякаква информация ще ми е от полза.

Благодаря! bouquet
На ъгъла на Авксентий Велешки и Цанко Дюстабанов, между секс шопа и ключарския сервиз има врати от производител. Виж там.

# 51

miraluba, на дъщеря ми преди 2 месеца и извадиха 2 млечни зъба в Гранда,мисля че беше на 4-ти етаж,етажа след лаборатория "Писанец" и там момичетата слагат зъбките в такива кутийки,направени на медальон. Та мисълта ми е,че ако отидеш да ги попиташ ще ти дадат без проблем  Peace

Ох сега прочетох внимателно,че ти търсиш цяла кутийка,а там дават едни малки,отделни за всяко зъбче  Embarassed

# 52

Благодаря! bouquet
На ъгъла на Авксентий Велешки и Цанко Дюстабанов, между секс шопа и ключарския сервиз има врати от производител. Виж там.

Благодаря, popy1979!  bouquet

# 53
  • Пловдив
miraluba има много момичета, които се занимават с изработката на такива красоти - предполагам и в ОЛХ има обяви, ако не - пиши ми, ще ти дам координатите на една група във фейса, където можеш да се нагледаш на най-различни варианти, а като се спреш на нещо, да се уговориш за подробности с авторката

# 54

Преди години съм купувала от Стил Декор
http://stildecor.bg/bg/Aksesoari/
но е било преди поне 5-6 години
иначе беше страхотна - крокодилче много хубаво - камък отвън, отвътре метално
можеш да се обадиш да провериш, за да не те разкарвам излишно

# 55
  • Пловдив
пазите ли зъбките, аз мислех, че феята идва? моите на покрива ги хвърляхме, част от тях при зъболекаря...къде се хвърлят сега, ако реша? В река, в чужбина, в гора, на покрив..? И на нас ни предстои падане на зъбчета и се вълнуваме за феята, явно в градината си говорят, но бих взела и кутийка.

За подарък от 20-30 лв и момиче бих взела аксесоар - дрехи умаляват, играчки за тези пари не са кой знае какво, но кариока ръчно правена може да я носи няколко години, фиба и подобни неща. Стейси хендмейд или Рошла.

# 56
  • о`майна лунна нощ е
На Рошла имаме 4 или 5 диадеми  Blush Има и бебешки варианти и изпълнява поръчки.

# 57
  • Пловдив
хаха, е, аз няма да спомена колко имаме, защото сме брутални - но точно затова смятам, че са хубав подарък за момиче, почти във всяка възраст, камо ли малко момиченце, то ще си я носи дълго и ще е уникална.  Mr. Green

# 58
Скрит текст:
Къде в центъра или Каменица може да се намерят затварящи се торбички?
Какви са тези торбички? Вакумиращи за дрехи? Малки пликчета с пластмасов цип, които се ползват за сандвичи?
Пликчета с пластмасов цип - за разделно съхраняване на пъзели без кутии, че взеха да ни стават много Crazy

# 59
Моята госпожица не обича аксесоари за коса и това би бил най-неподходящият подарък.

Общи условия

Активация на акаунт