Къде в Пловдив? - 63 тема

• 79 027
  • 763
  •   1
Отговори
# 60
Моята госпожица не обича аксесоари за коса и това би бил най-неподходящият подарък.

Наистина, това е подвеждащо
при моето момиче е по същия начин, не носи такива неща, всичко което е подарявано /включително и невероятните на Рошла, която ги е правила специално за нея примерно, стои чисто ново и недокоснато и никога няма да бъде сложено най-вероятно
така че с аксесоар за коса не бива да се рискува дори и при бебета
но ако се знае, че е ОК, има много хубави неща
Рошла, чиито неща са супер има присъствие в различни магазини, но има и неин в Капана,където е най-голямото разнообразие

Последна редакция: чт, 10 мар 2016, 07:40 от Ерин Брокович

# 61
пазите ли зъбките, аз мислех, че феята идва? моите на покрива ги хвърляхме, част от тях при зъболекаря...къде се хвърлят сега, ако реша? В река, в чужбина, в гора, на покрив..? И на нас ни предстои падане на зъбчета и се вълнуваме за феята, явно в градината си говорят, но бих взела и кутийка.

идеята е че феята взима зъбчето за нея си и оставя подарък, тоест зъбчето се превръща в подарък и по тази логика не трябва кутийка

пъпче се хвърля - половината остава вкъщи, част където се реши като професионална реализация на човечето...
при първото дете бях много смела и го оставих в сграда на Гауди в Барселона, за да имаме велик архитект, сега съм изгубила илюзиите и при второто си стои вкъщи още и не взимам самостоятелно решение  Simple Smile

# 62
  • Пловдив
О, моята ако може две кариоки ще си сложи.
Пъпчето още ни стои, ще видим накъде ще го отнасям...Зъбките пък хем ми се иска да запазя, хем като знае за феята не е добре да са у нас. Или да ги скрия в кутийка

# 63
Малки, украсени кутийки има в индийския магазин на Главната, почти срещу HM. Тесен и дълъг е магазинът, отвън се развяват шалове. Водят се кутийки за хапчета, но може да се ползват за това.
В Станков, като ходим и ни вадят зъб - понякога дават. Синът ми им се помоли за кутийка веднъж, защото неговият беше паднал самоволно вкъщи - не му дадоха. Даже беше доста неприятно, защото той се разстрои. Цялото семейство сме пациенти.
У нас ги "колекционират" за мой ужас. Феята идва и оставя левче, но зъбчето не го дават. Само едно го хвърлихме в язовир по желание на притежателя му.

# 64
  • Пловдив
Момичета, благодаря на всички за отделеното време и отговори  bouquet
Не се бях сетила, че кутийка от магазин за сувенири би свършила работа.

Искам да попитам някой слагал ли е силанти на постоянни зъби на дете и каква цена сте заплатили за зъб?

И от къде мога да купя стоматологични консумативи - огледалце (истинско) и има една цветна пружинка с крокодилчета в двата края (с тях оборудват пациента като с еднократен лигавник).

# 65
Слагахме силанти на постоянните 6 ти зъби и на двете деца. Изискването мисля беше да е на възраст 6-8 г детето. Беше абсолютно безплатно. В края на октомври всяка година има кампания за профилактика и до края на ноември има определени клиники, които работят по програмата. Ние слагахме в Станков. Аз предполагах, че ще се покрива частично и ще има доплащане, но не.
Ако не изтървате възрастта, може да изчакаш до есента.

# 66
  • до Пловдив
Момичета, от къде мога да купя кутийка за съхранение на млечни зъбчета?

Ние взехме една книжка на издателство  ФЮТ "Ново зъбче имам аз" с подарък кутийка много е интересна.

# 67
  • Пловдив
Момичета, от къде мога да купя кутийка за съхранение на млечни зъбчета?

Ние взехме една книжка на издателство  ФЮТ "Ново зъбче имам аз" с подарък кутийка много е интересна.

Дани, благодаря  Heart Eyes

*vera, видях че миналата година е имало такава кампания, но не попаднах на информация, че и тази ще има.

# 68
  • Пловдив
Моля за по-детайлна информация за плуване в Новотела за деца.Моята девойка(на 6г.) иска да я запиша на плуване,ВСИ-то ми е много далеч и неудобно,а на гребната май условията са кофти(не съм сигурна),та съм се спряла на Новотела.
Моля,ако някои има опит, да сподели.

# 69
Моля за по-детайлна информация за плуване в Новотела за деца.Моята девойка(на 6г.) иска да я запиша на плуване,ВСИ-то ми е много далеч и неудобно,а на гребната май условията са кофти(не съм сигурна),та съм се спряла на Новотела.
Моля,ако някои има опит, да сподели.

Виж и тук,сестра ми води малкия там:
http://baby-swim.wix.com/pluvanezabebeta#!blank/c1m5f

# 70
Здравейте, бихте ли ме насочили към човек , който да ми смени водомера ? Знам за услугите на ВиК, предпочитам да не са те. Благодаря

# 71
  • гр.Пловдив
От къде да намеря "Чичко тревичко" в центъра?Обиколих цветарските магазини - нямаааа.В Бриколажа някой срещал ли е? Или по другите вериги?  Praynig Малкия ми наду главата от  два дни и днес трябва да му намеря  ooooh!

# 72
  • Карлово
Здравейте, бихте ли ме насочили към човек , който да ми смени водомера ? Знам за услугите на ВиК, предпочитам да не са те. Благодаря
Ама ти си длъжна да се обадиш на ВиК, защото се пломбира водомера. Не може да го сменя можещ, а служител на ВиК.

# 73
  • гр.Пловдив
Ама ти си длъжна да се обадиш на ВиК, защото се пломбира водомера. Не може да го сменя можещ, а служител на ВиК.
Водомера у дома си го смени хазяина.Отиде във ВИК дадоха му нов - пломбиран,нулиран,дойде и си го смени.Само трябва да се пази стария и бележката за платена сметка,за да може инкасаторката да  засече старата сметка.Така поне беше при нас.

# 74
  • Пловдив
Искам да попитам някой слагал ли е силанти на постоянни зъби на дете и каква цена сте заплатили за зъб?

Ако не хванете безплатната програма,е 15 лв на зъб и всяка година се подменят

Кариочки никакви не носят и моите госпожици.Имат подарени и ги кичат на куклите

Общи условия

Активация на акаунт