Къде в Пловдив? - 63 тема

• 79 050
  • 763
  •   1
Отговори
# 75
 Grinning Благодаря, но знам всички процедури свързани с ВиК, пломбиране, цени , услуги и прочие. Имах честта да им ползвам услугите два пъти. Друг ми беше въпроса.

# 76
Скрит текст:
Къде в центъра или Каменица може да се намерят затварящи се торбички?
Какви са тези торбички? Вакумиращи за дрехи? Малки пликчета с пластмасов цип, които се ползват за сандвичи?
Пликчета с пластмасов цип - за разделно съхраняване на пъзели без кутии, че взеха да ни стават много Crazy

Пух, ако не е късно - срещу Каменица (бирената) има магазин за техника мисля Деком. Зад него има малка градинка, като вътрешен двор. Като влизаш откъм булеварда насреща са няколко магазинчета. Там има магазин за найлонови торби най-различни видове и големини.

# 77
Искам да попитам някой слагал ли е силанти на постоянни зъби на дете и каква цена сте заплатили за зъб?

Ако не хванете безплатната програма,е 15 лв на зъб и всяка година се подменят

...

Това не е вярно,силантите се поставят еднократно,не се сменят.Редовно се проверяват,ако има нужда(ако са паднали)  се поставят отново,по преценка на зъболекаря.

Програмата ( за безплатна силанизация) миналата есен беше доста експедитивна-само за месец. Важи за деца от 5,5-6 г. до 8 г. навършени.Поставят се на първите постоянни молари( шестите зъби).
По желание на родителя( и преценка на зъболекаря) може да се постави и на други новопробили зъби.

# 78
  • Пловдив
Извиках си водопроводчика, който обикновено ми оправя авариите в къщи. Отиде да купи водомери и ми ги смени. След това извиках ВиК и Бруната и така. Предварително бях говорила и с двете дружества. ВиК нямат право да продават водомери. Ще ви дадат стар рециклиран. Поне преди беше така.

# 79
  • Пловдив
От къде да намеря "Чичко тревичко" в центъра?Обиколих цветарските магазини - нямаааа.В Бриколажа някой срещал ли е? Или по другите вериги?  Praynig Малкия ми наду главата от  два дни и днес трябва да му намеря  ooooh!
В Евро ленда съм мяркала.

# 80
  • Пловдив
Силантите в никакъв случай не се подменят всяка година, но не са и вечни.

При добра работа от страна на зъболекаря и в зависимост от използваните материали, обаче, те издържат между 3 и 5 години. Често се случва, обаче, зъболекарите да се натъкнат на идеално запазени силанти върху зъбите на възрастните си пациенти!

# 81
  • Пловдив
Силантите в никакъв случай не се подменят всяка година, но не са и вечни.

Това не е вярно,силантите се поставят еднократно,не се сменят..

Така казаха от Ident в Тракия.Даже те се обаждали като наближи годината.Вероятно си въртят парички така просто.Ние още не сме сложили силанти на голямата

# 82
  • Пловдив
Ако подавам документи само за подновяване на шофьорска книжка, мога ли да свърша работа в РПУ или само КАТ?
Ако е КАТ - имат ли ПОС?

# 83
Ако подавам документи само за подновяване на шофьорска книжка, мога ли да свърша работа в РПУ или само КАТ?
Ако е КАТ - имат ли ПОС?

Не съм сигурна дали може и  районното,досега само в КАТ съм ходила.ПОС имат,преди 5-6 мес. си подновявах книжката и спестих 4 лв такса и висене в банката като платих по този начин.

# 84
  • Пловдив
Ако е КАТ - имат ли ПОС?

Може да подадеш документи за смяна в РПУ, а после получаваш в КАТ.

# 85
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, да се включа за подарък, то може би да е още малко, но аз съм на принципа нещо, което ще се ползва, отколкото просто за идеята някакъв подарък. Та може да купите сервиз за хранене на дете, те са с по-малки лъжичка и виличка и така детето свиква по-лесно да се храни само

# 86
  • Пловдив
Ако е КАТ - имат ли ПОС?

Може да подадеш документи за смяна в РПУ, а после получаваш в КАТ.

Благодаря, значи все пак ми отпада поне едното ходене до КАТ Simple Smile

# 87
Получаваш и от РПУ-то.

# 88
Момичета, от къде да си купя надматрачна стелка 160х200? Например като тази: http://matracinani.bg/product.php?cID=8&pID=91

# 89
Скрит текст:
Скрит текст:
Къде в центъра или Каменица може да се намерят затварящи се торбички?
Какви са тези торбички? Вакумиращи за дрехи? Малки пликчета с пластмасов цип, които се ползват за сандвичи?
Пликчета с пластмасов цип - за разделно съхраняване на пъзели без кутии, че взеха да ни стават много Crazy
Пух, ако не е късно - срещу Каменица (бирената) има магазин за техника мисля Деком. Зад него има малка градинка, като вътрешен двор. Като влизаш откъм булеварда насреща са няколко магазинчета. Там има магазин за найлонови торби най-различни видове и големини.
Много благодаря, идеално ми е мястото bouquet

Общи условия

Активация на акаунт